مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی جهت خرید یک گوشی هوشمند زیر 1 میلیون ؟؟؟
سلام.
من می خواهم برای برادرم یک گوشی هوشمند بخرم. بودجه من یک میلیون تومان است. میخواهم از نظر کیفیت ساخت و امکانات، بهترین گزینه را بخرم.
برند خاصی مدنظر ندارم و فقط کیفیت ساخت و تا حدودی امکانات سخت افزاری برایم مهم است.
برای خرید احتمالا از وب سایت آل دیجیتال یا دیجیکالا اقدام کنم. سایت معتبر سراغ دارین که قیمت بهتر میدن، حتما ذکر کنید.
فعالا XPERIA P به نظرم خوب اومده... .
خواهشمندم که منو راهنمایی کنید.
ممنون از همه دوستان.
سامسونگ گلکسی اس دوز دو سیم کارته بخر. مدتیه خریدم خدا رو شکر راضی هستم
سلام.
من می خواهم برای برادرم یک گوشی هوشمند بخرم. بودجه من یک میلیون تومان است. میخواهم از نظر کیفیت ساخت و امکانات، بهترین گزینه را بخرم.
برند خاصی مدنظر ندارم و فقط کیفیت ساخت و تا حدودی امکانات سخت افزاری برایم مهم است.
برای خرید احتمالا از وب سایت آل دیجیتال یا دیجیکالا اقدام کنم. سایت معتبر سراغ دارین که قیمت بهتر میدن، حتما ذکر کنید.
فعالا XPERIA P به نظرم خوب اومده... .
خواهشمندم که منو راهنمایی کنید.
ممنون از همه دوستان.
Xperia P و پرادا هستند
یکم افزایش بودجه هم میتونید به Galaxy S 3 Mini یا Galaxy nexus فکر کنید
Xperia P و پرادا هستند
یکم افزایش بودجه هم میتونید به Galaxy S 3 Mini یا Galaxy nexus فکر کنید
پرادا قدیمی نیست؟ داخل جعبه پرادا کسی میدونه چی هست؟ هدستش خوبه و همون پرادا رو میزارن؟
nexus خوبه ولی گرونه متاسفانه. Samsung Galaxy Nexus I9250 - 16GB الان توی دیجی کالا زده 1354000 تومان.
----------------
دوستان دیگه چه مدلهایی به نظرتون میرسه
به این سه تا گوشی رسیدم :
Sony Xperia P --- 934000T
Huawei Ascend P1 --- 950000T
HTC Sensation XE --- 999000T
-------------------
به نظر شما میشه به فروشگاه تبلت شاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعتماد کرد؟ نماد enamad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را هم دارد. توی سایت enamad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم ثبت شده است.
قیمتهای ارائه شده توی این فروشگاه برای محصولات Huawei مناسب می باشد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.