مشاهده نسخه کامل
: بازی Dynasty warriors 7
MOHSEN2013
25-01-2013, 12:59
سلام
من این بازی Dynasty warriors 7 را نصب کردم ولی وقتی اجراش می کنم این ارور را می دهد !!! می خواستم راهنماییم کنید
مشخصات : ویندوز 8 !!! گرافیک ati !!! ( سیستمم کاملا بهش می خوره ) در ضمن رو ویندوز 7 و گرافیک nvidia هم امتحان کردم ولی دقیقا همین ارور بود !!! نت فرم ورک هم دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلی رو که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته برو احتمالا باید درست شه....زیانش سادست به خاطر همین دیگه ترجمه_ش نکردم...
MOHSEN2013
25-01-2013, 18:49
داداش خیلی ممنون می شم اگه خودت بگی چی کار کنم !!! چون من سایت را که باز می کنم عکس هاش را اصلا نمیاره !!! در واقه ترتیب سایت تو صفحه مرور گره من درست نمیاد با موزیلا و گوگل کروم هم امتحان کردم !!!! بعضی وقت ها این مشکل واسه بعضی سایت ها تو کامپیوتر من پیش میاد که نمی دونم باید چی کار کنم !!! اگه راه حل این مشکل هم بلد بودید ممنون می شم بهم بگید
داداش خیلی ممنون می شم اگه خودت بگی چی کار کنم !!! چون من سایت را که باز می کنم عکس هاش را اصلا نمیاره !!! در واقه ترتیب سایت تو صفحه مرور گره من درست نمیاد با موزیلا و گوگل کروم هم امتحان کردم !!!! بعضی وقت ها این مشکل واسه بعضی سایت ها تو کامپیوتر من پیش میاد که نمی دونم باید چی کار کنم !!! اگه راه حل این مشکل هم بلد بودید ممنون می شم بهم بگید
کار خاصی لازم نیست بکنی فقط یه راه حل کلی داده که اگه طبق اون پیش بری احتمال داره مشکلت حل شه....
اول از همه گفته که اگه avg(نوعی آنتی ویروس)روی سیستمت داری پاکش کنی که فکر نکنم مال شما نیازی بشه..
بعد کلیه ++vc هایی که روی سیستمت هست رو پاک و سیستم رو ریست کن...
سپس یه بار دیگه ++vc رو روی سیستم نصب کن(مخصوصا 2008) و سیستم رو دوباره ریست کن....
البته توی قسمت Control Panel->Programs and Features->Turn Windows Features on or off هم چک کن که حتما تیک MS .NET framework خورده باشه....
دوست عزیز من فکر میکنم روی ویندوز 8 اصلا اجرا نمیشه
من خودم روی ویندوز 8 این مشکل رو داشتم ولی روی 7 خیلی راحت اجرا شد و الان دارم بازی میکنم
من خودم روی ویندوز 8 این مشکل رو داشتم ولی روی 7 خیلی راحت اجرا شد و الان دارم بازی میکنم
خوب این نکته رو هم میشه حساب کرد...
البته من توی پست بالا روش کلی رفع این ایراد رو گفتم.
ولی اگه اینجور باشه با توجه به اینکه یکی دو تا بازی دیگه هم توی windows 8 مشکل داشتند(البته اکثرا با یه پچ یا تعویض درایور حل شدن) احتمالا یه جای کار سیستم عامل جدید مایکروسافت میلنگه!!!!
درسته من این راه هایی که گفتی رو تست کردم مهدی جان ولی بازم جواب نداد برای همین گفتم با ویندوز 8 مشکل داره
MOHSEN2013
26-01-2013, 14:57
آخه من خودم رو کامپیوترم که ویندوز 7 داشت هم تست کردم ولی دقیقا همین ارور را می داد !!! حالا می خوام برم راه حل ها را امتحان کنم
MOHSEN2013
26-01-2013, 23:26
آقا امتحان کردم نشد !!! راهه دیگه ایی نیست ؟
MOHSEN2013
28-01-2013, 21:47
کسی نیست جواب بده ؟ یکی جواب بده !!! من الان چی کار کنم ؟
MOHSEN2013
30-01-2013, 13:20
آقا کسی نیست جواب بده من باید چی کار کنم ؟ خوب یکی راه حل قطعی را بده دیگه
mehdi5425
24-07-2016, 07:35
سلام آقا من نسخه repack رو دانلود کردم سه بار هم برای نصب اقدام کردم ولی این ارور رو میده جوری باید حلش کنم تو رو خدا زودتر جواب بدین: An error occurred when unpacking!
unarc.dll returned an error or code:-1
ERROR: archive data corrupted(decompression fails) سریع جواب دهید
mehdi5425
24-07-2016, 10:41
سلام پس چرا جواب نمیدید
سلام آقا من نسخه repack رو دانلود کردم سه بار هم برای نصب اقدام کردم ولی این ارور رو میده جوری باید حلش کنم تو رو خدا زودتر جواب بدین: An error occurred when unpacking!
unarc.dll returned an error or code:-1
ERROR: archive data corrupted(decompression fails) سریع جواب دهید
دوست عزیز بازی رو تو یک سیستم دیگر امتحان کن
mehdi5425
25-07-2016, 05:37
سلام آخه من این بازی رو نسخه 8 رو توی سیستم خودم نصب کردم اومد.
مشخصات سیستم:
ویندوز 8.1
رم 2 گیگ
گرافیک asus gt520
سلام آخه من این بازی رو نسخه 8 رو توی سیستم خودم نصب کردم اومد.
مشخصات سیستم:
ویندوز 8.1
رم 2 گیگ
گرافیک asus gt520
بازی موقع نصب خطای unpacking میده احتمالا یکی از فایل های نصبی خراب است -
بازی رو روی یک سیستم دیگر نصب کن - ببین خطا باز است یا نه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.