PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لاگین و عضویت با mysql

rambod360
25-01-2013, 11:45
سلام از چه دستوری برای لاگین توسط پسورد و یوزری که به دیتابیس داده شده استفاده کرد؟امنیت هم داشته باشه

Sent from my GT-I9070

dracula_killer
25-01-2013, 13:37
$con=mysql_connect($host,$username,$password);

این فقط تورو به mysql وصل می کنه
بعدش باید دیتابیس مورد نظرت دسترسی داشته باشی که اونم با تابع mysql_select_db انجام میشه

rambod360
25-01-2013, 14:54
$con=mysql_connect($host,$username,$password);

این فقط تورو به mysql وصل می کنه
بعدش باید دیتابیس مورد نظرت دسترسی داشته باشی که اونم با تابع mysql_select_db انجام میشه
تا اینجا رو که راحته کد های کامل میخوام

Sent from my GT-I9070

dracula_killer
26-01-2013, 00:02
خب بعدش هم که دیتابیس رو انتخاب می کنی و اگه ارور میده وصل میشی.همین
مگر اینکه منظورت این باشه چجور با ادمین لاگین کنی که اون بستگی به نوع طراحی سایت خودت داره
من باید اول بدونم میخوای دقیقا چیکار کنی تا بتونم راهنماییت کنم

rambod360
26-01-2013, 14:35
با یک فرم لاگین در سایت در لوکال هاست با اطلاعاتی که در دیتابیس هست وارد شد
Sent from my GT-I9070

dracula_killer
26-01-2013, 23:22
آها!
منظور اینکه مثلا یک جدول ادمین داشته باشیم شامل یوزر و پس حالا لاگین بشیم با اون یوزر و پس؟

اگه منظورت همچین مثال یا مشابه اینکه که خیلی سادست.اول یه فرم html بساز و مقادیر یوزر و پس رو از کاربر بگیر
بعد تو php این کد ها رو بزن(فرض بر اینکه که با متود پست داده ها رو انتقال دادی)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببین اینی که من نوشتم رو به هزار شکل دیگه میشه دراورد.فقط یه مثاله که ببینی چجوری عملی میشه

راستی اون md5 که واسه پسورد می بینی دقیقا برای امنیتشه.فرض من این بوده که تو پسورد رو موقع INSERT اول انکریپت کردی و بعد فرستادی

rambod360
27-01-2013, 01:22
آها!
منظور اینکه مثلا یک جدول ادمین داشته باشیم شامل یوزر و پس حالا لاگین بشیم با اون یوزر و پس؟

اگه منظورت همچین مثال یا مشابه اینکه که خیلی سادست.اول یه فرم html بساز و مقادیر یوزر و پس رو از کاربر بگیر
بعد تو php این کد ها رو بزن(فرض بر اینکه که با متود پست داده ها رو انتقال دادی)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببین اینی که من نوشتم رو به هزار شکل دیگه میشه دراورد.فقط یه مثاله که ببینی چجوری عملی میشه

راستی اون md5 که واسه پسورد می بینی دقیقا برای امنیتشه.فرض من این بوده که تو پسورد رو موقع INSERT اول انکریپت کردی و بعد فرستادی

خیلی ممنون

Sent from my GT-I9070