مشاهده نسخه کامل
: هارد 1 ترا وسترن پاسپورت
e.gh8051
25-01-2013, 10:57
سلام دوستان
هارد 1 ترا وسترن پاسپورت دارم
وسط کپی فایلی کابلش از سیستم جدا شد و حالا تا به سیستم وصلش میکنم چراغش روشن میشه، شناسایی هم میشه، اما بعد از 5 دقیقه تو mycomputer نشون داده میشه مشکل بعدی اینه که سرعتش به شدت افتضاح شده تا یه عکس بخام باز کنم 1 دقیقه ای طول میکشه
چیکار کنم؟؟
e.gh8051
25-01-2013, 11:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم عکس از disk manegment
به نظر من اطلاعاتی داره کپی کنید در یک فضایی و پارتیشن هارد رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع تا درست بشه
e.gh8051
25-01-2013, 19:09
متاسفانه فرمت نشد با نرم افزار MiniTool Partition Wizard Professional هم برا فرمت و پارتیشن بندی مجدد استفاده کردم اما نشد و پیغام Bad Disk میده!
شما راه دیگه ای سراغ دارید؟
سلام
به این آدرس برید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پاسپورت شما از این مدل هستش برنامه WD Quick Formatter for Windows در این صفحه بگیرید و فرمتش کنید . اگر هم این مدل نیستش در آدرسی که گزاشتم یه استپ به عقب برید و مدل خودتون انتخاب کنید .
من چند وقت یه دفته WD Universal Firmware Updater for Windows هم می زنم .
قبلش بک آپ از اطلاعاتتون فراموش نشه .
یا حق
متاسفانه فرمت نشد با نرم افزار MiniTool Partition Wizard Professional هم برا فرمت و پارتیشن بندی مجدد استفاده کردم اما نشد و پیغام Bad Disk میده!
شما راه دیگه ای سراغ دارید؟
با نرم افزار مخصوص خود هارد فرمت کنید و از نرم افزارهایی مثل paragon partion هم میتونید استفاده کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.