PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سبک ترین ویرایش ویندوز 7

alimail3248
25-01-2013, 10:01
سلام دوستان .من یک لپ تاپ لنوو دارم که cpu 1300 و دو گیگ رم داره در حال حاضر التیمیت روش نصبه ولی به نظرم با این مقدار رم و سی پی یو نمیکشه و گاهی هنگ میکنه.کسی میدونه سبک ترین و روانترین نسخه ویندوز سون کدوم ویرایش هست ؟ البته به غیر از استارتر..

pcsoft
25-01-2013, 10:10
سلام دوستان .من یک لپ تاپ لنوو دارم که cpu 1300 و دو گیگ رم داره در حال حاضر التیمیت روش نصبه ولی به نظرم با این مقدار رم و سی پی یو نمیکشه و گاهی هنگ میکنه.کسی میدونه سبک ترین و روانترین نسخه ویندوز سون کدوم ویرایش هست ؟ البته به غیر از استارتر..

معمولا لنوو نسخه Home Premium روی دستگاه نصب میکنه. نسخه خوبی هم هست. البته من شخصا پیشنهاد میکنم به 8 بیاین. ولی خب اگر اصرار بر سون دارین Home Premium خوبه.

M e i s a m
25-01-2013, 10:24
تفاوتی که بین نسخه های ویندوز های 7 و 8 هست اصلا مربوط به حجم و مقدار استفاده از منابع سیستم مثل رم و cpu نیست بلکه سر یه سری قابلیت های متفرقه هست که ممکنه به کار خیلی ها نیاد ولی از طرفی بودنش یجورایی تضمین میکنه که مشکلی با نرم افزار های مختلف نداری و احیانا اگر کارت افتاد به اون قابلیت ها مثل encryption میتونی ازشون استفاده کنی

شما همون ultimate 7 رو داشته باش ولی اگر میخوای ویندوزت سبک شه راه های بهتری هست مثلا Aero رو کلا خاموش کنی که خیلی تاثیر بالایی داره توصیه میکنم این رو
تو تنظیمات My Computer قسمت Performance میتونی افکت های مختلف رو خاموش کنی

نرم افزار هایی هم هستن که برای سبک کردن ویندوز از اونها هم میتونی استفاده کنی خلاصه راه زیاد هست! من روی لپتاپ با منابع نصف این که گفتی 7 نصب کرده بودم و سالم بود و هنگ هم نمیکرد

جدای از همه این ها اگر به ویندوز 8 علاقه داری حتما اون رو نصب کن چون همه قابلیت های 7 رو داره و خیلی سریعتر و سبک تر از 7 هست. من الان دیگه ویندوز 7 استفاده نمیکنم خودم...

salar moghaddam
25-01-2013, 10:27
شما 8 بریزید نسبت به 7 از نظر رم حداقل خیلی سبک تر شده