ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بیمه تکمیلی تا چه حد این آزمایش ها رو پوشش میده ؟

brad pitt
25-01-2013, 02:38
سلام

1.سونوگرافى كليه ها و مثانه پر و خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام

2.چک آپ کامل شامل نوار مغز و نوار قلب و قند خون و ...

اینها هزینش چقدر میشه ؟
بیمه تکمیلی چقدرشو میده ؟

ممنون

Saeed Dz
26-01-2013, 12:39
سلام

1.سونوگرافى كليه ها و مثانه پر و خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام

2.چک آپ کامل شامل نوار مغز و نوار قلب و قند خون و ...

اینها هزینش چقدر میشه ؟
بیمه تکمیلی چقدرشو میده ؟

ممنون
شما اسم سرویس بیمه دهندتون رو بفرمایید. اما در کل اطلاع دارم که گزینه ی یک رو تا حد قابل قبولی تحت پوشش قرار میدن اکثر بیمه ها و در مورد گزینه دو اطلاعی ندارم.

V E S T A
26-01-2013, 12:45
سلام

اگر بیمارستان تحت پوشش بیمه تون رو بتونید پیدا کنید تقریبا همشو میتونید با بیمه انچام بدین

brad pitt
26-01-2013, 13:56
سلام
ممنون
بیمه تکمیلی درمانی نیروهای مسلح . ارتش

V E S T A
26-01-2013, 13:58
سلام

بیمارستان بقیه الله و بیمارستان چمران فکر میکنم طرف قرار داد باشن بعضی بیمارستان ها هم تا حدودی قبولش میکنن(البته تو تهران)

Saeed Dz
26-01-2013, 15:28
سلام

بیمارستان بقیه الله و بیمارستان چمران فکر میکنم طرف قرار داد باشن بعضی بیمارستان ها هم تا حدودی قبولش میکنن(البته تو تهران)
اضافه میکنم که حتی مراکز خصوصی هم این بیمه رو تاثیر میدن تا حدی البته همونطور که وستا گفتن اگر به همچین بیمارستانهایی بری تغریبن هزینت صفر میشه!

brad pitt
26-01-2013, 17:37
اضافه میکنم که حتی مراکز خصوصی هم این بیمه رو تاثیر میدن تا حدی البته همونطور که وستا گفتن اگر به همچین بیمارستانهایی بری تغریبن هزینت صفر میشه!

سلام ممنون از پاسخ هر 2 استاد عزیز
برای هر دوش تقریبن ؟

Saeed Dz
26-01-2013, 17:44
سلام ممنون از پاسخ هر 2 استاد عزیز
برای هر دوش تقریبن ؟
خواهش و به جای وستا هم خواهش : دی .
دومی رو خبر ندارم اما اولی رو تمامی مراکز بله تا حدی در بر میگیره. اگر تهران هستی که برو بیمارستان بقیت الله و همه رو در بر میگیره و هزینت خیلی کم میشه، همه اولی رو در بر میگیره و هم دومی.
راستی اگه خواستی بری نوبت یادت نره که باید قبلش نوبت بگیری و شماره هم داره میتونی اینکار رو کنی.

V E S T A
26-01-2013, 18:16
منم برای دومی بگم :n02: :

چون یکی از دوستای خودم MRI تو بیمارستان بقیه الله و با همین بیمه داده فکر میکنم درباره نوار مغز و نوار قلب هم همینطور باشه

برای MRI هیچ هزینه ای نگرفتن جز هزینه یک آمپول .تقریبا بیشتر هزینه رو بیمه پرداخت میکنه مگر اینکه مثلا دارویی تحت پوشش نباشه مثل همین آمپول که مثال زدم . اگه تماس بگیرین با بیمارستان

طرف قرار داد و بگین که بیمه دارین بهتون هزینه رو میگن

brad pitt
01-02-2013, 01:34
ممنون از لطفتون

اطلاع دارید که برا عینک طبی بیمه چقدر هزینه ی عینک طبی رو میده ؟

و 2. . اینکه آیا هر بار استفاده از بیمه ی تکمیلی باعث کاهش هزینه ی خدمت بعدی میشه ؟

ممنون

Saeed Dz
01-02-2013, 02:24
ممنون از لطفتون

اطلاع دارید که برا عینک طبی بیمه چقدر هزینه ی عینک طبی رو میده ؟

و 2. . اینکه آیا هر بار استفاده از بیمه ی تکمیلی باعث کاهش هزینه ی خدمت بعدی میشه ؟

ممنون
در مورد عینک اطلاعی ندارم اما تا اونجا که میدونم در بر نمیگیره یا حداقل پزشکای ما محسوب نمیکنن!

جواب سوال دوتون هم خیر هستش.

brad pitt
01-02-2013, 12:42
در مورد عینک اطلاعی ندارم اما تا اونجا که میدونم در بر نمیگیره یا حداقل پزشکای ما محسوب نمیکنن!

جواب سوال دوتون هم خیر هستش.

ممنون و سپاسگزار بابت پاسختون

نه منظورم این هست مثلا میری عینک فروشی . عینک طبی بخری بعد مغازه فاکتور بده با توجه به دفترچه بیمه فاکتورو ببری بیمه چیزی شاملش نمیشه ؟

V E S T A
01-02-2013, 14:18
یکم شاید کار اداری زیادی داشته باشه ولی فاکتور رو هم ببری بیمه پرداخت میکنه (هم فاکتور رو همراه داشته باشین هم بگین مهر فروشگاه و هزینه زیر نسخه پزشک تو دفترچه نوشته شه)

این درباره موارد آزمایشی که تو پست اول گفتی هم صدق میکنه مثلا تو یه بیمارستان خصوصی که طرف قرارداد

با هیچ بیمه ای نیست آزمایشاتت رو انجام بدی و هزینه نهایی و فاکتور داشته باشی یا ازشون بخوای زیر نسخه پزشک صورت حساب نهایی رو حساب کنن و مهر بیمارستان هم بزنن

بیمه بازم هزینه هایی که برای شما قبول کرده رو پرداخت میکنه

raana
01-02-2013, 15:39
brad pitt عزیز ....در مورد عینک

اگر به عینک فروشی های سطح شهر که با نیروهای مسلح قرارداد دارن مراجعه کنید....

وقی عینک رو میخرین باید کل هزینه رو پرداخت کنی...بعد از طرف صاحب مغازه یه نامه برای بیمه ببری ...

اونجا تقریبا نصف هزینه ای که پرداخت کردین رو بهتون میدن(البته برای من حدود 3 سال پیش نصفش رو بیمه پرداخت کرد. )