ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلی که بعد از نصب ویندوز 8 دیدم

MOHSEN2013
24-01-2013, 23:30
من ویندوز قبلیم یعنی 7 را کاملا پاکش کردم !!! یعنی دی وی دی را گزاشتم تو لب تاپ و لب تاپ را restart کردم و از بعدش مراحل نصب را رفتم جلو !!! تو جایی که مربوط می شه به پارتیشن بندی درایو ویندزم را کاملا پاکش کردم !!! بعدش که ویندوز نصب شد !!! در هنگام بالا اومدن اول آرم ویندوز 8 میومد و بعدش می نوشت Windows 8 یا Windows 7 Loader xe !! این یعنی ویندوز 7 کاملا پاک نشده !!! این لینک را نگاه کنید !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
windows 7 loader جز یکی از نرم افزار های کرک ویندوز 7 هستش !!! حالا باید چی کار کنم که کاملا این حذف بشه !!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن رو windows 7 loader که کلیک می کردی یه اروری می داد و می گفت باید سی دی ویندوز را بزاری و تعمیرش کنی !!!

saeed_136915
24-01-2013, 23:39
سلام
شما داخل Run عبارت msconfig رو بزنین و از قسمت Boot اونی رو که میخوایین انتخاب کنین و delete کنین

MOHSEN2013
25-01-2013, 13:22
آقا اونجا تو بوت فقط نوشته بود ویندوز8 !!! چیزه دیگه ایی نبود

M e i s a m
25-01-2013, 13:38
موقع نصب علاوه بر درایو ویندوزت باید درایو SYSTEM RESERVED رو هم پاک کنی و یعنی در کل 2 تا پارتیشن دیلیت میکنی بعد میزنی که بسازه خودش پیغام میده که باید دوباره سیستم ریزرو ساخته بشه که میسازه بعد میری نصب میکنی

MOHSEN2013
25-01-2013, 18:44
خوب من این کار را نکردم !!! راستش یه درایو بود اونجا که نمی شد توش ویندوز نصب کنی !!! یه حجم کمی هم داشت ولی من دیگه اون را پاکش نکردم !!! یعنی الان واسه درست شدن باید یه باره دیگه ویندوز نصب کنم ؟

M e i s a m
25-01-2013, 20:08
پاک کردن اسم ویندوز قبلی موقت حل میکنه ولی اره باید هر دفعه اون درایو کم حجم چند 100 مگی رو پاک کنی به همراه درایو ویندوز و بعد دوباره بسازی

jafarian
27-01-2013, 00:52
شمااین سه تا روش پایین میتونید برین برای حذف اون گزینه بوت مروبط به کرک ویندوز بترتیب:n01:

روش اول

روی my computer کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید بعدشم طبق شکل بترتیب شماره عمل کنید در قسمت شماره 4 شما باید بجای windows 7 ویندوز 8 انتخاب کنید ازاون کادر بعدشم چکمارک گزینه شماره 6 حذف کنید ازآخرم گزینه 6 بعدم 7 انتخاب کنید سیستم ریستارت از نوع تست کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روش دوم

کلیدهای win+x داخل ویندوز بزنید از منویی که باز میشه گزینه

انتخاب کنید بعد در کادری که باز میشه این دستور پایین وارد اینتر کنید در خط فرمان اول

بعد یکسری نوشته برای شما طبق شکل پایین ظاهر میشه اون قسمتی که دورش با کادر قرمز مشخص کردم طبق شکل پایین مربوط به ویندوز فعلی میشه که داخلش هستین که با گزینه current هم مشخص شده و اون قسمتی که نوشته شده identifier جلوشم یکسری اعداد تایپ شده با مربوط میشه به همون گزینه بوت لودر شما

که برای حذفش شما باید این دستور پایین داخل خط فرمان آخر باموس از روش کپی بگیرین داخل همون پنجره با موس paste بعدشم اینتر کنید تا بوت لودر ویندوز قبلی پاک شود

نکته: شما بجای اون عددی که من داخل شکل مشخص کردم باید عددی که روی سیستم شما به نمایش در میاد جایگزین عدد دستور بالا کنیدبعد برای اینکه ببینید بوت لودر ویندوز قبلی پاک شده یا نه باز همین دستور bcdedit تایپ کنید بعد اگر اون گزینه قبل نبود یعنی پاک شده

روش سوم

برنامه EasyBCD رو از پایین دانلود نصب کنید بعدشم طبق شکل عمل کنید فقط در قسمت شماره 2 باید چکمارک مربوط به بوت لودر ویندوز قبلی رو بزنید بعدم گزینه شماره 3 انتخاب کنید یک پیغام در یافت میکنید که باید تایید کنید آخرم گزینه شماره 4 انتخاب کنید.

EasyBCD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MOHSEN2013
27-01-2013, 21:44
آقای جعفریان من این کلید را باید کجا بزنم ؟
کلیدهای
win+x
تو صفحه کلیدم که نیست کلید win !!! اونوقت باید این متن را جایی تایپش کنم ؟

MOHSEN2013
27-01-2013, 22:00
داداش من اون پیغامی که می گی را دریافت نمی کنم !!! تو روش 3 !!!
فکر کنم از همه شون آسون تر بود ولی پیغامه نمیاد !! و رو دیلیت که می زنی هیچ فرقی نمی کنه

MOHSEN2013
27-01-2013, 23:18
سلام آقای جعفری ! واقعا خیلی ازتون سپاس گزارم مشکلم کاملا حل شد با همون نرم افزار ! یک باره دیگه امتحان کردم حل شد !!! فقط یادم بدی این کلید win کجا هستش ؟

saeed jo
28-01-2013, 00:10
سلام دوستان من وبندوز 8 رو روی لپ تاپ که نصب میکنم مراحل نصب رو کامل انجام میدم و زمانی که get ready رو میزنه 100٪ کامل میشه و بعدش صفحه مشکی میشه و دیگه بالا نمیاد.در ضمن ‍پارتیشن لپ تاپم هم از نوع basic هست و این ویندوز رو تا حالا رو لپ تاپ های دیگه نصب کردم مشکلی نداشته اگه کمک کنین ممنون میشم
مشخصات لپ تاپ:cpu:intel cori5
ram:4GB
graphic:1GB ATI
H.D.D:640GB

jafarian
28-01-2013, 00:38
سلام دوستان من وبندوز 8 رو روی لپ تاپ که نصب میکنم مراحل نصب رو کامل انجام میدم و زمانی که get ready رو میزنه 100٪ کامل میشه و بعدش صفحه مشکی میشه و دیگه بالا نمیاد.در ضمن ‍پارتیشن لپ تاپم هم از نوع basic هست و این ویندوز رو تا حالا رو لپ تاپ های دیگه نصب کردم مشکلی نداشته اگه کمک کنین ممنون میشم
مشخصات لپ تاپ:cpu:intel cori5
ram:4GB
graphic:1GB ATI

H.D.D:640GB

مشکل شما به احتمال زیاد مربوط به سخت افزار میشه همین مشکل شما رو یک سایت بحثش کرده که گفته بایوس لپ تاپ به آخرین ورژن آپدیت کنید بعد از نوع چک کنید چون شمام لپ تاپ دارین پیشنهاد من اینه بایوس لپ تاپ بروز کنید بعد تست کنید:n01:

Windows 8 installation fails to install with a black screen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jafarian
28-01-2013, 08:44
روش دیگه هم به اینصورته گفته شده تصویر برای نصب ویندوز از یک مانیتور جدا بگیرین یعنی برای نصب ویندوز از مانیتور لپ تاپ تصویر نگیرین از یک مانیتور خارجی تصویر بگیرین.

saeed_136915
28-01-2013, 12:13
سلام آقای جعفری ! واقعا خیلی ازتون سپاس گزارم مشکلم کاملا حل شد با همون نرم افزار ! یک باره دیگه امتحان کردم حل شد !!! فقط یادم بدی این کلید win کجا هستش ؟

سلام
دوست عزیز WinKey همون کلیدی هست که عکس لوگوی ویندوز روش هست (بین CTRL و ALT پایین کیبرد، سمت چپ)

matin_vv
14-02-2013, 17:39
دوستان سلام.
من تازگی ویندوز 8 نصب کردم و از اون موقع یکی از پورتهای USB ام کار نمیکنه! چرا؟