PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل گوارشی

emad91
24-01-2013, 19:50
سلام
من حدود دو هفته پیش دندون عقلم عفونت کرده بود و دکتر 20 تا قرص پنی سیلین برام تجویز کرد قرص رو شروع کردم چند تا خوردم معده ام مشکل پیدا کرد و درد گرفت البته کم ولی خب گفتم حتما برا قرص و حل میشه اما الان دو هفته است هنوز همین طوری و البته از قبلش هم شکمم زیاد صدا می داد الان دیگه تا چیزی می خورم این سر و صدا شروع میشه و درد هم تو شکمم هست
البته یه مدت هم بخاطر این مشکل دندونم بد می جوییدم غذا رو
حالا نمی دونم برا این مشکل چی کار کنم ؟
چی بخورم خوب شه ؟
راستی اینم بگم با یه دکتر مشورت کردم گفت برو هر وقت خون تو مدفوع بود یا استفراغ و اسهال داشتی بیا این چیزا طبیعیه:n13:

raana
24-01-2013, 21:12
سلام دوست عزیز....

معده ی شما به خاطر مصرف دارو دچار مشکل شده و در واقع معده آزرده شده.......که پذیرش یه داروی دیگه برای معده

یه کم سخته..............

به نظر من اگر میتونید در مراحل اولیه با درمان سنتی و گیاهی شروع کنید شاید بهتر بشه....

من خودم مشکل معده دارم داروهای زیادی رو برای درمان درد معده میشناسم که بهتون ولی با توجه به حساسیتی که معده به دارو

نشون داده ...یه کم خطرناکه که بخوام دارویی رو نام ببرم.....

ولی در حال حاضر بی خطر ترینش فکر کنم شربت معده باشه..........

مطمئنی اون کسی که پیشش رفتی دکتر بود؟؟؟؟؟؟:n02:

به نظر یه کم،کم لطفی کرده........وقتی این علائمی که بهتون گفته پیش بیاد یعنی مشکل معده وارد مراحل حاد شده.....

بهتر بود یه دارویی که باعث آرامش معده میشد رو براوتن تجویز کنه.........

اگر به یه متخصص گوارش مراجعه کنید بهتر میتونه راهنمایی کنه.........

emad91
24-01-2013, 21:48
مرسی :n16:
بله پزشک متخصص داخلی بود :)
البته من همزمان با اون انتی بیوتیک ها آسپیرین هم می خورم اینم که بهش گفتم گفت بلند شو برو همین که زنده ای خدا رو شکر کن :n02: کلا دکتر طنزی هست