PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سبکهای موسیقی

Amir Hossein
24-01-2013, 11:42
سلام خدمت دوستان

اول خواستم تو تاپیک سبک ها پست بزنم
ولی دیدم اونجا نمیشه همه جواب یه پست رو به صورت جامع بدن
برا همین همینجا زدم
از اونجایی که علاقه وافری به موسیقی داریم
میخواستم از دوستان یه راهنمایی خیلی سختی بطلبم:
من تمام سبک های موسیقی+زیر مجموعه هاشون رو میخواستم
که یه توضیح خیلی خیلی کوچیک هم در موردش داده باشه
احتیاجی نیست خودتون حتما تایپ کنید. اگه کپی از جای دیگه هم بود خوبه
مهم اینه که اطلاعات ما زیاد بشه.رعایت حق کیپی رایت فراموش نشه :31:

ببخشید زحمت دادیما
خیــــــلی ممنون

Mehran
24-01-2013, 12:59
سلام

میتونید از این تاپیک استفاده کنید:
معرفی سبک‌های موسیقی از طریق مثال (forum.p30world.com/showthread.php?t=144556)

با تشکر مهران...

mestry
24-01-2013, 15:17
در درجه اول، منابع انگلیسی اعتبار بیشتری نسبت به منابع ایرانی دارن. مطالب تاپیکی که مهران جان لینک داد هم اکثرش از منابع انگلیسی گرفته شده.
اما اگر میخوای قشنگ در مورد سبکا بخونی اسم زیرشاخه هاشون رو یاد بگیری، پیشنهاد میکنم حتماً کتاب الکترونیکی "کالبدگشایی ژانرهای موسیقی" رو بخونی، کتاب مختصر و مفیدیه و خیلی از ژانرها و ساب ژانرها رو توش توضیح داده. از این لینک میتونی این کتابو دانلود کنی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای ژانرهای موسیقی الکترونیک هم پیشنهاد میکنم که به این صفحه یه سر بزنی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این لینک توسط سایت معتبر Di.fm درست شده که یکی از انجمنای تخصصی موسیقی الکترونیک در اینترنته و رادیوی آنلاینش تو سبکای مختلف خیلی معروفه و اکثر آرتیستای معروف الکترونیک، رادیو شوهاشون رو از طریق رادیو این سایت پخش میکنن. یه سری افراد متخصص که تو این انجمن فعالیت میکنن، اقدام به تنظیم همچین فایل فلشی کردن که به زیبایی هر چه تمام، زیر سبکای موسیقی الکترونیک رو نشون میده. روی هر ساب ژانر که کلیک کنی، توضیحاتش میاد و اگه به اینترنت وصل باشی، یه 5-6 تا آهنگ نمونه هم واست پخش میکنه (اسم هنرمند و آهنگ رو هم مینویسه).

این دوتا منبعی که لینک دادم رو اگه خوب دنبال کنی، تقریباً اکثر سبکا رو میشناسی، دیگه بقیه کارت میشه گوش کردن به رنج وسیعی از سبکا تا بتونی اونا رو از هم تشخیص بدی، هرچند که این روزا اکثر آرتیستا، سبکا رو بصورت تلفیقی کار میکنن و نمیشه مثلاً برای یه آهنگ گفت که سبکش فقط فلان چیزه، ممکنه تلفیقی از چندین سبک باشه.

امیدوارم که بدردت بخورن.
موفق باشی....