ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کم هزینه ترین راه برای پخش زیرنویس فارسی در تلوزیون های سونی

sharpy
24-01-2013, 11:03
سلام به همه
چند هفتست دنباله راهی برای پخش زیرنویس فارسی در تلوزیونهای سونی میگردم
بلاخره با مشکل پخش mkv میشه یه جور کنار بیای اما هیچ جوره زبان این اجنبی ها رو نمیدونم
دوستان خواهش میکنم اگه راهی هست واسه پخش زیرنویس همینجا اعلام کنن
یا این که کم هزینه ترین راه برای پخش زیرنویس در تلوزیون های سونی رو پیشنهاد بدن
مدیا پلیر یا هر چیز دیگه ای
اگه mkv و بشه فیلمای 3d هم نگاه کرد که دیگه چه بهتر
مدل tv من هم ex720 3d 47

sharpy
24-01-2013, 19:04
هیچ کی هیچ نظری نداره ؟؟
کل انجمن رو گشتم چیزی پیدا نکردم
فیلم و بساطش واسه امشب امادست فقط زیرنویس مونده
help meeeeee

amir_t6262
24-01-2013, 22:12
متاسفانه راه حل ساده ای نداره.یا باید با کامپیوتر و لپ تاپ فیلم پخش کنی و با HDMI به تلویزیون وصل کنی.اگر فیلمهایت کم حجم هستند، میتوانی از گیرنده های دیجیتال بعنوان پلیر استفاده کنی.اگر هم میتوانی دستگاه های meidaplayer بخر که بسیار قوی تر از گیرنده های دیجیتال هستند.

sharpy
01-03-2013, 21:50
متاسفانه راه حل ساده ای نداره.یا باید با کامپیوتر و لپ تاپ فیلم پخش کنی و با HDMI به تلویزیون وصل کنی.اگر فیلمهایت کم حجم هستند، میتوانی از گیرنده های دیجیتال بعنوان پلیر استفاده کنی.اگر هم میتوانی دستگاه های meidaplayer بخر که بسیار قوی تر از گیرنده های دیجیتال هستند.

لپ تاپ رو که وصل میکنم و فیلم رو حالت 3d در برنامه km player هم که پلی میکنم تلوزیون تشخیص نمیده که این سه بعدی هست و تصویر به صورت 2 بعدی میباشد ..!
دگه راهی نداره ؟؟؟
لعنت به این سونی

hapalii
02-03-2013, 02:02
فیلم های 3D به حالت ساید بای ساید رو بگیر فرمت اونها رو به MP4 تبدیل کن البته خوب زمان بر اما برای داشتن یه فیلم تست بد نیست .
در مورد پخش زیر نویس و غیره هم من جای شما بودم یه هزیینه اساسی می کردم یه اندروید پی سی می گرفتم از 100 تومان تا 300 تومان الان تو بازار هست با 250 تومان اینها میشه یه چیز معقولش رو خرید که با کابل HDMI به تی وی وصل میشه با این کار شما هم بهترین مدل اسمارت تی وی رو دارید موس و کییبرد بهش وصل می کنید تو اینترنت وب گردی بازی می کنید د و از کلی برنامه های اندروید که خیلی هاش مربوط به پخش فیلم می تونید استفاده کنید .

delmajid
02-03-2013, 11:18
شما از یه ----- هم میتونی استفاده بکنی
مثلا ----- های ایکس کروزر یا دایناویژن و یا استار ست 2000 hd اینها همه زیر نویس فارسی رو با اکثر فرمت ها پخش میکنند

sharpy
02-03-2013, 17:00
شما از یه ----- هم میتونی استفاده بکنی
مثلا ----- های ایکس کروزر یا دایناویژن و یا استار ست 2000 hd اینها همه زیر نویس فارسی رو با اکثر فرمت ها پخش میکنند

مرسی
اما دوست عزیز شما اطمینان دارید ؟؟
چون فکر کنم تلوزیون باز هم سیگنال 3d رو دریافت نکنه و مثل وقتی که لپ تاپ وصل میکنم 2d باشه ؟؟
اگه بشه که عالی هست
خرید ر.س.ی.و..ر برام معقوله اتفاقا تو فکرش بودم !!هنوز هم ر.س.... full Hd نگرفتم
اگه ممکنه یه مدل پیشنهاد بدید که mkv full Hd رو با زیرنویس فارسی بدون مشکل پخش کنه !!

iilliya
02-03-2013, 22:09
من با سونی mkv 3d دیدم منتها خوب مشکل زیر نویس هست زیر نویس رو به خود فایل چسبوندم بزم تشخیص نداد:n15:

اما یه مورد رو بگم تا زمانی که دستگاه بلوری نخری از 3d خبری نیست

یعنی من یه سری mkv 3دی داشتم ریختم رو فلش زدم پشت تی وی نشد که نشد !!!

بعد 1 سال که بلوری خریدیم گفتم بزار تست کنم و دیدم :n19::n10: فیلم ها حجم پیدا کرد البته باید 3d side by side دنلود کنی بعد که با بلوری پخش میکنی با کلید 3d رو ریموت تی وی بری رو side by side و 3 دی میشه

نه این که بیاد بیرون از تلویزیون اما به زیبای تمام حجم پیدا میکنه داخل تی وی البته یه کم طول میکشه که ذهن کامل با چشم هماهنگ شه و البته فیلم هایه کم حجم کیفیت خوبی نداره:n16:

یه بار هم با کانورتور برداشتم زیر نویس رو مثل عکس کردم که کلا دستگاه بلوری هنگ کرد دی::n08:

فکنم تو هنگوندن سیتسم هایه کامپیوتری رکورد دارم دستگاه بلوری رو هنگوندم دی::n10:

abasagha
03-03-2013, 11:31
با سلام
دوستان در مورد پي سي اندرويد يك توضيحاتي ارائه كنيد .
پاينده باشيد .

mhs_837
03-03-2013, 12:55
به نظر من از DLNA استفاده كن.يه كابل شبكه ميخواد- يك كامپيوتر يا لپتاب كه lan داشته باشه و نرم افزاري مانند ps3 media server.من از همين طريق و با تلويزيون شارپ فيلم Brave بصورت 3D با حجم 9گيگ و فرمت mkv ديدم براحتي.البته براي اينكه زيرنويس با فيلم سه بعدي هماهنگ باشه يه نرم افزار ميخواد كه زيرنويس هاي 2D رو به 3D تبديل ميكنه

sharpy
03-03-2013, 13:58
تلوزیون من فکر نکنم DLNA رو ساپورت کنه
این مدل هست ex 720 3d 47
دوستان ps3 چی ?? ps3 میتونه جا بلوری پلیر رو بگیره ???
بلوری پلیر نمیخوام بگیرم خرج اضافیه !!!
اگه بشه mkv 3d و زیرنویسش رو بدون تبدیل و جنگلک بازی با ps3 یا ر.س.ی.و.ر اجرا کرد عالی میشد !!!!!

mhs_837
03-03-2013, 14:46
تلوزیون من فکر نکنم DLNA رو ساپورت کنه
حتما ساپورت ميكنه.ويژگي هاي تي وي خودت رو ببين
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mhs_837
04-03-2013, 01:04
يه نرم افزار ميخواد كه زيرنويس هاي 2D رو به 3D تبديل ميكنه

بنا به درخواست دوست عزیز iilliya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نام این نرم افزار 3d-subtitler می باشد .

farzam.ehsani
31-07-2013, 15:12
سلام دوستان کسی نمی دونه چطوری زیرنویس فارسی رو توی SONY LED پخش کنم؟؟؟؟؟

matinpour
31-07-2013, 15:32
سلام دوستان کسی نمی دونه چطوری زیرنویس فارسی رو توی SONY LED پخش کنم؟؟؟؟؟

دوست عزیز
برای حل مشگلتان به این تایپیک بروید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir_t6262
31-07-2013, 18:17
بنا به درخواست دوست عزیز iilliya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نام این نرم افزار 3d-subtitler می باشد .لازم به ذکر است که خروجی این نرم افزار فایلهای sup یا sub-idx است و در نتیجه دستگاه شما باید قابلیت پخش این فرمتهای زیرنویس را داشته باشد.

rezagh15
02-08-2013, 13:18
سلام به همه
چند هفتست دنباله راهی برای پخش زیرنویس فارسی در تلوزیونهای سونی میگردم
بلاخره با مشکل پخش mkv میشه یه جور کنار بیای اما هیچ جوره زبان این اجنبی ها رو نمیدونم
دوستان خواهش میکنم اگه راهی هست واسه پخش زیرنویس همینجا اعلام کنن
یا این که کم هزینه ترین راه برای پخش زیرنویس در تلوزیون های سونی رو پیشنهاد بدن
مدیا پلیر یا هر چیز دیگه ای
اگه mkv و بشه فیلمای 3d هم نگاه کرد که دیگه چه بهتر
مدل tv من هم ex720 3d 47

یه را حل ساده وجود داره تلویزونت رو بفروشی یه LG بگیری که هم به لحاظ کیفیت عالیه هم مثل خر تمام فرمتها رو با زیر نویس پخش میکنه.:n02: