مشاهده نسخه کامل
: چسباندن دو عکس به هم
aseman1985
24-01-2013, 01:56
سلام
دوستان من برای یه ثبت نام باید که پشت و روی تصویر کارت ملی رو کنار هم اسکن کنم و بفرستم اما هر کار میکنم نمیتونم که این دو تا تصویری که اسکن کردم رو کنار هم بذارم تا تبدیل به یه عکس بشه خواهشا اگه کسی بلد هست میشه کامل توضیح بده که چکار باید بکنم؟؟ممنون
.
.
part gah
24-01-2013, 13:19
سلام
دوستان من برای یه ثبت نام باید که پشت و روی تصویر کارت ملی رو کنار هم اسکن کنم و بفرستم اما هر کار میکنم نمیتونم که این دو تا تصویری که اسکن کردم رو کنار هم بذارم تا تبدیل به یه عکس بشه خواهشا اگه کسی بلد هست میشه کامل توضیح بده که چکار باید بکنم؟؟ممنون
.
.
ســـلام
هر دو عکس اسکن شده رو وارد فتوشاپ بکنید و ویرایش لازم رو روش انجام بدین .اعم از crop , size
حالا یک سند جدید باز کنید .دو تا عکس ویرایش شده رو با ابزار Move toolدرگ کنید داخلش .
بعد با فرمت JPG ذخیره کنید میشه یه عکس کامل.
پ ن : برای طرح سوالات اینگونه از این تالار استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dany_3p4u
18-03-2013, 23:46
سلام
.
.
با نرم افزار Paint ویندوز هم می شه! روی عکس ها راست کلیک کنید و گزینه Edit رو بزنید، یکی از عکس ها مثلا عکس تصویر روی کارت ملی رو از اطراف بگیرید و درگ کنید طوری که کادر سفید دورش معلوم بشه، حالا تصویر دوم را بازدن ctrl+a کلش رو انتخاب کرده و با زدن ctrl+c توی کیلیپ برد ویندوز کپی ش کنید، باز به عکس اول برگردید و با زدن Ctrl+v اون رو پِیست کنید و کادر بندیش رو تنظیم کنید.
یه فیلم هم گرفتم تا بهتر متوجه شید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
divanpour
25-11-2013, 21:50
خیلیییی ممنون دوست من
ممنون از مطلبتون واقعا عالی بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.