go23user
23-01-2013, 17:38
سلام دوستان
با توجه به اینکه خیلی سایت ها دارن نمایندگی پیام کوتاه واگذار می کنند ، ما نمی دونیم که از کدوم سایت باید نمایندگی بگیریم .
من خودم به شخصه نماینده سایت iran.tc بودم گفتند باید یک خط 12 رقمی بخری ، خریدم 180000 تومن
گفتند باید 100 تا پیش شماره خریداری کنی .
خریدم 100000 تومن .
بعد از یکسال پنلم رو بستند .
هنگام بستن من یک خط به ارزش 180 تومن داشتم و 96 تا خط به ارزش 96000 تومن .
گفتم شماره ای که بابتش 180 تومن دادم مال خودتون .
ولی گفتم هزینه اون 96 تا خطی که روی پنلم پارک بود و برداشتید رو بهم برگردونید .
گفتند نمی دیم .
حالا جالب اینجاست که من همون اوایلی که نمایندگی گرفتم از اینا ، داشتم می رفتم سربازی بهشون گفتم من 280 تومن دادم الان دارم میرم خطم رو با اون 100 خط بردارید در ازاش بهم بخشی از پولم رو بدید ، گفتند نمیدیم .
جالبتر اینه که الان خطم رو حذف کردند و اون پیش شماره ها رو هم همچنین .
میگم الان دیگه شما هزینه اون 96 تا پیش شماره که میشه 96000 تومن رو بدید من هزینه خط 12 رقمی که بوده 180 تومن نمیخوام گفتند نمی دیم .
الان خطوط نامحدودن و قیمتشون خیلی پایینتره ، البته این سایت که اینطور نیست ، طبق سابقه ای که دارم می گم و اینکه این سایت حتی برای فعالسازی هر امکان هم پول جداگانه دریافت می کنه .
تقریبا میشه گفت ...
نمی خوام قضاوت کنم ولی خودتون میتونید با سایر سایت ها مقایسه کنید .
این تجربه من بود و در اینجا مطرح کردم از دوستان کسی تجربه ی دیگری در این زمینه داره بذاره .
با توجه به اینکه خیلی سایت ها دارن نمایندگی پیام کوتاه واگذار می کنند ، ما نمی دونیم که از کدوم سایت باید نمایندگی بگیریم .
من خودم به شخصه نماینده سایت iran.tc بودم گفتند باید یک خط 12 رقمی بخری ، خریدم 180000 تومن
گفتند باید 100 تا پیش شماره خریداری کنی .
خریدم 100000 تومن .
بعد از یکسال پنلم رو بستند .
هنگام بستن من یک خط به ارزش 180 تومن داشتم و 96 تا خط به ارزش 96000 تومن .
گفتم شماره ای که بابتش 180 تومن دادم مال خودتون .
ولی گفتم هزینه اون 96 تا خطی که روی پنلم پارک بود و برداشتید رو بهم برگردونید .
گفتند نمی دیم .
حالا جالب اینجاست که من همون اوایلی که نمایندگی گرفتم از اینا ، داشتم می رفتم سربازی بهشون گفتم من 280 تومن دادم الان دارم میرم خطم رو با اون 100 خط بردارید در ازاش بهم بخشی از پولم رو بدید ، گفتند نمیدیم .
جالبتر اینه که الان خطم رو حذف کردند و اون پیش شماره ها رو هم همچنین .
میگم الان دیگه شما هزینه اون 96 تا پیش شماره که میشه 96000 تومن رو بدید من هزینه خط 12 رقمی که بوده 180 تومن نمیخوام گفتند نمی دیم .
الان خطوط نامحدودن و قیمتشون خیلی پایینتره ، البته این سایت که اینطور نیست ، طبق سابقه ای که دارم می گم و اینکه این سایت حتی برای فعالسازی هر امکان هم پول جداگانه دریافت می کنه .
تقریبا میشه گفت ...
نمی خوام قضاوت کنم ولی خودتون میتونید با سایر سایت ها مقایسه کنید .
این تجربه من بود و در اینجا مطرح کردم از دوستان کسی تجربه ی دیگری در این زمینه داره بذاره .