PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بک آپ گیری از ویندوز 8 اورجینال . lمهم مهم

mhs.hokm@gmail.com
23-01-2013, 15:36
بک آپ گیری از ویندوز 8 اورجینال . سوال سختی است !!!سلام . میخوام از ویندوز 8 اورجینالم بک آپ تهیه کنم . یا ایمیج بگیرم :n04: که بعدا اگر بهم ریخت دوباره استفاده کنم .
1- چگونه بک آپ ایجاد کنم یا ایمیج بگیرم ؟ با خود ویندوز و بدون استفاده از نرم افزار کمکی مثل نورتون گاست یا اکرونایز
2- چگونه از بک آپ که با خود ویندوز میگیرم استفاده کنم !!!! ینی من با خود ویندوز یک بک آپ گرفتم تو فلش 32 گیگ . بعد نتونستم از بک آپ استفاده کنم :n08:. ضمنا بک اپ نیز با خود ویندوز بوده و به صورت ایمیج ذخیره نشده است .
ویندوز 7 بک آپ رو همانند یک ایمیج ذخیره میکرد . لیکن 8 اینطور نیست . شاید من بلد نیستم ...

به راهنمایی شدید و سریع نیاز دارم . مرسی مرسی

jafarian
27-01-2013, 16:41
برای بازگردانی اون بک آپ گرفته شده باید طبق فروم پایین که بصورت شکل توضیح داده پیش برین به اینصورت که گفته به مسیری که فایل بک آپ تهیه کردین برین بعد روی فایل بک آپ کلیک راست گزینه Restore Options انتخاب کنید درکادری که از میشه که شکل شماره 2 همون سایت هست یکی از گزینه های موردنظر که بافلش مشخص شده رو انتخاب کنید ازآخرم روی گزینه Restore files کلیک کنیدالبته روش دومی هم گذاشته که از اون راهم میتونید برین:n01:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

abodiya
11-10-2013, 15:40
سلام لبتاب من ایسوس X550C هستش میخواستم پارتیشن بندی کنم پارتیشن مخفی ریکاوری پاک شد چکار کنم لطفا کمک کنید

mehrab125
14-11-2013, 15:55
با عرض سلام خدمت شما
من یه ویندوز کپی شده رو روی سیستم خودم نصب کرم حالا می خوام اون اصل کنم توی اینترنت هم گشتم ولی چیزی در مورد ویندوزم ندیدم
من ویندوزم 8 هست
هرکی بلد لطفا بگه ممنون