ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حل مشکل هارد(شناسایی در بوت عدم شناسایی در سیستم عامل)

barcelona_92
23-01-2013, 02:02
سلام
یک عدد هارد مکستور 500 گیگ دارم که یهو هنگ کرد و مجبور شدم سیستم رو خاموش و مجدد راه اندازی کنم حالا فقط در بوت شناسایی میشه و به هیچ وجه وقتی به سیستم وصلش میکنم سیستم عاملم که بر روی یک هارد سالم دیگه هستش بالا نمیاد ولی در صورت قطع ارتباط به راحتی سیستم بالا میاد
الان باید چیکار کنم ایا راهی هست خاکی تو سرش بریزم؟
متشکرم

EXTREME
23-01-2013, 13:33
سلام
یک عدد هارد مکستور 500 گیگ دارم که یهو هنگ کرد و مجبور شدم سیستم رو خاموش و مجدد راه اندازی کنم حالا فقط در بوت شناسایی میشه و به هیچ وجه وقتی به سیستم وصلش میکنم سیستم عاملم که بر روی یک هارد سالم دیگه هستش بالا نمیاد ولی در صورت قطع ارتباط به راحتی سیستم بالا میاد
الان باید چیکار کنم ایا راهی هست خاکی تو سرش بریزم؟
متشکرم

هارد به تنهایی در بایوس دیتکت میشه ؟
وقتی دو هارد رو وصل کردین در اولویت بندی هارد هارد اصلی رو بزارین تو اولویت اول ببینید بازم سیستم با دو هارد بوت میشه یا نه

هارد تکی وصل بشه رو نصب ویندوز ببرین چه اتفاقی میفته

barcelona_92
23-01-2013, 14:36
هارد به تنهایی در بایوس دیتکت میشه ؟
وقتی دو هارد رو وصل کردین در اولویت بندی هارد هارد اصلی رو بزارین تو اولویت اول ببینید بازم سیستم با دو هارد بوت میشه یا نه

هارد تکی وصل بشه رو نصب ویندوز ببرین چه اتفاقی میفته
با سلام
تو اولویت بندی که هارد سالم یعنی هاردی که روش سیستم عامل رو ریختم تو اولویت اول هستش ولی به تنهایی بوت میشه ولی به محض متصل کردن هارد معیوب سیستم بالا نمیاد(اولویت بندی هاردها رعایت میشه)
در جواب سوال دوم شما به تنهایی هارد معیوب رو متصل کردم رفتم برای ریختن ویندوز مراحل طی میشه تا جایی که باید پارتیشن های هارد رو شناسایی کنه و یک درایو رو برای ریختن ویندوز انتخاب کرد ولی هیچ پارتیشنی رو نمیاره یعنی انگار که هیچ هاردی نیست فقط اسم هارد در بایوس شناسایی میشه

ShinGo1992
23-01-2013, 14:41
سیدی ویندوز xp رو بزارید ببینید می تونید هاردو از اول پارتیشن بندی کنید

EXTREME
23-01-2013, 14:51
اگه تو نصب xp هم همین مشکل باشه و روی سیستم های دیگه هم تست شده و همینطوریه میتونه مشکل از بافر هارد باشه

ShinGo1992
23-01-2013, 14:53
انشالا که تو xp حل میشه و تو این وضع بازار مجبور نمیشید یه هارد جدید بگیرید

barcelona_92
23-01-2013, 21:55
با سلام و تشکر بابت وقتی که برای تایپیک بنده میذارید
باید عرض کنم بنده با ویندوز سون امتحان کردم که پارتیشن ها رو نیاورد
امشب با xp تست میکنم ببینم راه به کجا میبریم
اگه از بافر باشه نمیشه کاریش کرد؟

EXTREME
23-01-2013, 22:59
با سلام و تشکر بابت وقتی که برای تایپیک بنده میذارید
باید عرض کنم بنده با ویندوز سون امتحان کردم که پارتیشن ها رو نیاورد
امشب با xp تست میکنم ببینم راه به کجا میبریم
اگه از بافر باشه نمیشه کاریش کرد؟

باید هارد بره برای تعمیر اونموقع

barcelona_92
24-01-2013, 00:09
با سلام مجدد
هارد رو با xp امتحان کردم پارتیشن ها رو دقیق میاره به همون حجم هایی که قبل از مشکل بود ولی بدبختانه فرمت نمیشه
جالبیش اینه قبل از خرابی ویندوز سون رو هارو بود الان تکی هارد رو میزنم لوگوی اول ویندوز سون رو هم میاره ولی بالا نمیاد
تو xp هم که پارتیشنارو میاره ولی فرمت نمیشه که مجدد ویندوز بریزم (البته منظورم از طریق بوت سی دی ویندوز xpهستش)ویندوز xpندارم که هارد رو به سیستم متصل کنم ببینم تو محیط ویندوز xpمیاره یا نه
ولی تو همون محیط بوت xpمیزنیم برای delete partion بعد از چند لحظه پیغام میده نمیشه و سپس یک صفحه آبی میاد
ایا مشکل سخت افزاری هستش؟
آیا نرم افزاری وجود نداره که از طریق اون راحت بشه پارتیشنو فرمت کرد؟

EXTREME
24-01-2013, 08:57
با سلام مجدد
هارد رو با xp امتحان کردم پارتیشن ها رو دقیق میاره به همون حجم هایی که قبل از مشکل بود ولی بدبختانه فرمت نمیشه
جالبیش اینه قبل از خرابی ویندوز سون رو هارو بود الان تکی هارد رو میزنم لوگوی اول ویندوز سون رو هم میاره ولی بالا نمیاد
تو xp هم که پارتیشنارو میاره ولی فرمت نمیشه که مجدد ویندوز بریزم (البته منظورم از طریق بوت سی دی ویندوز xpهستش)ویندوز xpندارم که هارد رو به سیستم متصل کنم ببینم تو محیط ویندوز xpمیاره یا نه
ولی تو همون محیط بوت xpمیزنیم برای delete partion بعد از چند لحظه پیغام میده نمیشه و سپس یک صفحه آبی میاد
ایا مشکل سخت افزاری هستش؟
آیا نرم افزاری وجود نداره که از طریق اون راحت بشه پارتیشنو فرمت کرد؟

با نرم افزار paragon partion bootable هم تست کردین ؟

barcelona_92
24-01-2013, 18:48
با نرم افزار paragon partion bootable هم تست کردین ؟

این نرم افزاری که فرمودید در محیط بوت کار میکنه؟
یک سوال این نرم افزار Hirens.Boot در محیط بوت کار میکنه یا بر روی سیستم عامل؟
ایا با این Hirens.Boot میشه کاری کرد

EXTREME
24-01-2013, 22:25
این نرم افزاری که فرمودید در محیط بوت کار میکنه؟
یک سوال این نرم افزار Hirens.Boot در محیط بوت کار میکنه یا بر روی سیستم عامل؟
ایا با این Hirens.Boot میشه کاری کرد

بله بوتیبل است دیگه
paragon برای پارتیشن بندی بهترینه

barcelona_92
25-01-2013, 02:36
بله بوتیبل است دیگه
paragon برای پارتیشن بندی بهترینه

با سلام
بالاخره با Hirens.Boot.15.1.Rebuild.v2.0 و نرم افزار آکرونیس تونستم هاردو بالا بیارم
ولی مشکل الان اینه که به هیچ وجه نمیشه فایلی داخل درایوها ریخت و بالطبع ویندوزی هم نمیشه بر روی این هارد ریخت

EXTREME
25-01-2013, 08:27
با سلام
بالاخره با Hirens.Boot.15.1.Rebuild.v2.0 و نرم افزار آکرونیس تونستم هاردو بالا بیارم
ولی مشکل الان اینه که به هیچ وجه نمیشه فایلی داخل درایوها ریخت و بالطبع ویندوزی هم نمیشه بر روی این هارد ریخت

تونستین هارد رو پارتیشن بندی کنید ؟
هارد رو که پارتیشن بندی و فرمت کردین بزنید به یک سیستم که هارد داره ببینید چی میشه

barcelona_92
25-01-2013, 23:31
تونستین هارد رو پارتیشن بندی کنید ؟
هارد رو که پارتیشن بندی و فرمت کردین بزنید به یک سیستم که هارد داره ببینید چی میشه
با سلام
بله پارتیشن بندی کردم با ویندوز ایکس پی و راحت هم پارتیشنارو تغییر دادم و فرمت هم کردم
به سیستم خودم که سالمه متصلش کردم کنار بقیه هاردا و راحت هم بالا اومد و سیستم شناسایی کرد هاردو ولی
الان مشکل اینه که گویا بد سکتور داره نمیشه هیچ فایلی روی هارد بریزی هیچ کدوم از درایواش قبول نمیکنه اطلاعات رو

EXTREME
26-01-2013, 01:43
با سلام
بله پارتیشن بندی کردم با ویندوز ایکس پی و راحت هم پارتیشنارو تغییر دادم و فرمت هم کردم
به سیستم خودم که سالمه متصلش کردم کنار بقیه هاردا و راحت هم بالا اومد و سیستم شناسایی کرد هاردو ولی
الان مشکل اینه که گویا بد سکتور داره نمیشه هیچ فایلی روی هارد بریزی هیچ کدوم از درایواش قبول نمیکنه اطلاعات رو

هارد که وصل است از تب health نرم افزار hdtune عکس بدین

barcelona_92
26-01-2013, 23:22
با سلام
داداشای گلم معذرت که اینقدر اذیتتون کردم
بالاخره هر بلایی میتونستم سر هارد آوردم الان فایل هم میتونم روی هارد بریزم اینم عکس با hd tune

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
27-01-2013, 10:14
با سلام
داداشای گلم معذرت که اینقدر اذیتتون کردم
بالاخره هر بلایی میتونستم سر هارد آوردم الان فایل هم میتونم روی هارد بریزم اینم عکس با hd tune

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هاردتون بدسکتور و سکتور Delay هم باشد داشته باشه
نرم افزار hdd regenerator رو دانلود کنید باهاش یک سی دی بوتیبل درست کنید بوت کنید و رو مود scan and repair هارد رو اسکن کنید

aligool21
17-04-2013, 03:27
با سلام
سلام .منم تقریبا مشکل تو رو دارم.Hirens.Boot.15.1.Rebuild.v2.0
این از کجا دانلود کردی؟