ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ریستارت شدن تلویزیون سری 8 سامسونگ

kank
23-01-2013, 01:41
سلام
تلویزیون سامسونگ ua55es8000 وقتی که با ریموت(بار هر دو ریموت) کار میکنم مثلا صدا رو کم و زیاد میکنم یا تو منو ها کار میکنم تصویر فریز میشه بعد هم ریستارت میشه وقتی که به ریموت دست نزنم مشکلی نیست
اما قبلش با ریموت samsung ua es6800 با این تلویزیون کار کردم
مشکل از کجاست؟ چون خیلی اذیتم میکنه
ممنون

smhsh121
23-01-2013, 07:54
تنظیمات رو ریست کنی احتمالا مشکل رفع میشه: دکمه Exit رو 10 ثانیه فشار بده و وقتی گفت تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونه، قبول کن.

matinpour
28-02-2013, 19:49
سلام
تلویزیون سامسونگ ua55es8000 وقتی که با ریموت(بار هر دو ریموت) کار میکنم مثلا صدا رو کم و زیاد میکنم یا تو منو ها کار میکنم تصویر فریز میشه بعد هم ریستارت میشه وقتی که به ریموت دست نزنم مشکلی نیست
اما قبلش با ریموت samsung ua es6800 با این تلویزیون کار کردم
مشکل از کجاست؟ چون خیلی اذیتم میکنه
ممنون

مشکل فریز شدن
درصورت فریز شدن تلویزیون وارد منوسرویس می شویم highlighted option 12 رو ریست می کنیم و خارج و خاموش میکنیم

farzam_h1982
18-04-2014, 00:30
مشکل فریز شدن
درصورت فریز شدن تلویزیون وارد منوسرویس می شویم highlighted option 12 رو ریست می کنیم و خارج و خاموش میکنیم

سلام

من هم همین مشکل را دارم، یعنی تلویزیون یک باره رو تصویر فریز میشه و شروع میکنه برای خودش پشت سرهم ریست شدن و بارها و بارها تکرار میشه. تنها راه نجات اینه که برای 20 ثانیه تلویزیون را از برق خارج کنیم. البته بعد از چند دقیقه دوباره تکرار میشه.

میشه لطفا بگید این منو highlighted option 12 را چجوری میشه پیدا کنم ؟؟؟

سوال بعدی : در عیب یابی خودکار از ورودی HDMI و صدا پیام خطا میده.

ممنون میشم اگر کامل راهنمایی کنید.
با تشکر

matinpour
18-04-2014, 14:03
سلام

من هم همین مشکل را دارم، یعنی تلویزیون یک باره رو تصویر فریز میشه و شروع میکنه برای خودش پشت سرهم ریست شدن و بارها و بارها تکرار میشه. تنها راه نجات اینه که برای 20 ثانیه تلویزیون را از برق خارج کنیم. البته بعد از چند دقیقه دوباره تکرار میشه.

میشه لطفا بگید این منو highlighted option 12 را چجوری میشه پیدا کنم ؟؟؟

سوال بعدی : در عیب یابی خودکار از ورودی HDMI و صدا پیام خطا میده.

ممنون میشم اگر کامل راهنمایی کنید.
با تشکر

دوست عزیز
از یک کابل استاندارد و مرغوب استفاده کنید

farzam_h1982
21-04-2014, 15:51
دوست عزیز
از یک کابل استاندارد و مرغوب استفاده کنید

سلام

مشکل هچ ارتباطی به کابل HDMI نداشت و بعد از تماس با سام سرویس، خیلی شیک و مجلسی تعمیرکارشون اومد و بورد اصلی تلویزیون که منبع برق بهش متصل هست را تعویض کرد و مشکل برطرف شد.