ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ناپدید شدن درایو DVD ROM بعد از نصب ویندوز 8

100%
21-01-2013, 23:27
آقا یکی بیاد کمک کنه.:n03:
از ظهر تا الان دنباله نصب و اکتیو ویندوز بودم بعد تموم شدن کارا یه ضد حال بزرگ خوردم :n29:
بعد اولین restart ویندوز ، DVD ROM ناپدید شد:n28:
DVD ROM سالمه درش باز و بسته میشه اما تو my computer نیست قبل restart کاملا کار میکرد.
چیکار کنم !!!

ask_bl
23-01-2013, 01:20
Device manager>IDE ATA/ATAPI controllers
Standard Dual Channel PCI IDE Controller رو Uninstall کنین، Restart نکنین، بعدش دوباره Scan for hardware changes رو بزنین، ببینین اوکی میشه؟

sorooshfm
23-02-2013, 12:08
طبق این دستور عمل کن به احتمال زیاد مشکل حل می شود
run command prompt(cmd) as an administrator and type the following command then restart your pc the problem will be solved

reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Contr oller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001

payam1ir
06-03-2013, 16:58
سلام. منم این مشکل رو دارم. یکی از دی وی دی هام رو نشون میده اما یکیش نیست. پرسیدم گفتن کابل ساتاشونو جابجا کن درست میشه اما بعد از جابجا کردن این یکی رفت اون یکی اومد. هر کاری کردم فقط یکیشو نشون داد. راهنماییییییی تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا....:n13::n28:

dany_8
07-05-2013, 13:35
Standard Dual Channel PCI IDE Controller رو Uninstall کنین، Restart نکنین، بعدش دوباره Scan for hardware changes رو بزنین، ببینین اوکی میشه؟

آقاروحت شاد خدا وکیلی حال دادی حل شد.در پناه امام عصر

bonvare12
29-06-2013, 15:19
آقا دمت گرم خدا خیرت بده . انشاالله تو کارات موفق باشی.