مشاهده نسخه کامل
: تمیز کردن داخل پرینتر جوهر افشان
hamoon64
20-01-2013, 19:35
با سلام
یک عکسی از داخل پرینتر جوهر افشان خودم گرفتم. هیچ مشکلی وجود نداره اما روی این غلتک ها همونطور که با فلش نشون دادم، کمی رنگی شده، بیشتر هم آبی. می خواستم بدونم آیا اینها باید پاک بشه یا اینکه مشکلی نداره و طبیعیه؟
اگر باید پاک بشه توصیه هایی هم در مورد پاک کردنش داشته باشین ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
اگر روی برگه ها رد آبی نمی اندازه،مشکلی نداره.
تمیز کردنش کار ساده ای نیست و مهم هم نیست چون باز هم ممکنه اینطور بشه.
اگر بخواین تمیز کنید باید با یه پارچه مرطوب در حالی که دستگاه خاموش هست این کار رو بکنید، و بعد یه چاپ انجام بدید تا بچرخن و مجدد تمیز کنید. اما مجدد عرض کنم که اگر رد رو برگه ایجاد نمی کنه،احتیاجی به این کار نیست.
موفق باشید
hamoon64
21-01-2013, 14:04
نه اصلا ردی نمیندازه و مشکلی نداره. فقط ازین لحاظ گفتم که نکنه زیاد رنگ روش بمونه و کم کم کند بشه.اینطور نمیشه؟
نه، گمون نمی کنم، اون مقدار رنگ در واقع "بخار"ی از رنگ آبی هست.
رنگ های جوهر افشان جرم ندارن و محلول هستن خصوصا رنگ آبی که دای بیس هست.
انشاءالله مشکلی پیش نمیاد، نگران نباشید!
hamoon64
21-01-2013, 15:13
ممنون از راهنماییتون
اینکه رنگ آبی دارای بیس هست رو که متوجه نشدم :n13: اما این بیس هر چی هست حتما واسه همینه که این رولرها آبی رنگ شدن و قرمز یا زرد نشدن.
خواهش میش کنم.
"دای بیس" نوع جوهر هست، یعنی دانه های رنگی در حلال (که آب هست) محلول اند!
این مقاله رو بخونید:
انواع جوهر پرینترهای جوهر افشان کوچک (Dye Base و Pigment Base) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینکه چرا آبی شدن و قرمز یا زرد نشدن، علل متفاوتی می تونه داشته باشه، ممکنه از بخار هدکلین باشه و ترکیب رنگ ها این شده باشه و یا ممکنه جوهر آبی نشتی (موقتی یا دائم) داشته باشه.
بهرحال اگر ناجور زیاد نشه مشکلی نیست.
موفق باشید
hamoon64
24-01-2013, 19:31
الان متوجه شدم
همیشه بررسی می کنم
البته به نظرم همیشه رنگ آبی سریعتر از بقیه تموم میشه. آیا این میتونه دلیل بر نشتی باشه؟
الان متوجه شدم
همیشه بررسی می کنم
البته به نظرم همیشه رنگ آبی سریعتر از بقیه تموم میشه. آیا این میتونه دلیل بر نشتی باشه؟
اینطوری نمیشه گفت، باید دیده بشه.
اگر اون نمد زیر محل عبور کاغذ رنگ آبی زیادی داره، احتمال نشتی وجود داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.