PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درایور ها

van123
20-01-2013, 10:49
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سونی وایو دارم ویندوزش رو عوض کردم سوون نصب کردم
حالا واسه درایوراش که ندارم چه کنم؟
نه کلید fn و نه بلوتوث و نه .......
واسه درایور هاش چه کنم از کجا دانلود کنم؟
sony VPCC w21fx

.AraMesh.
20-01-2013, 11:22
سلام" راحت ترین راهش اینه ک برنامه DriverEasy Pro بگیرید .این خودش اسکن میکنه و کل درایور هارو دانلود میکنه / نخواستید هم از خدمات کامپیوتری CD درایور بگیرید

Thor God
20-01-2013, 11:29
درایور های متفرقه که تو سایته سونی باید باشه !
درایور کارت گرافیک رو هم که ( اگه nvidia ) باشه تو سایته انویدیا هست ! و اگر از برند دیگه ای باشه تو سایته خودش هست !

hasanoooooooo
20-01-2013, 11:34
برنامه driver magician هم هست کارش هم خوبه... ولی بعضی وقتها مجبوری برای بعضی از برنامه ها به سایت خود سونی مراجعه کنی... موق باشید.

.AraMesh.
20-01-2013, 11:35
درایور های متفرقه که تو سایته سونی باید باشه !
درایور کارت گرافیک رو هم که ( اگه nvidia ) باشه تو سایته انویدیا هست ! و اگر از برند دیگه ای باشه تو سایته خودش هست !
خب قبول دارم ولی اون برنامه همه رو خودش از سایت اصلی درایور دانلود میکنه تا شما نخوایید اینترنت رو زیرورو کنید.

Thor God
20-01-2013, 11:55
باشه دوست عزیز شما گیر نده ×
دوتا روش یکی هست ولی اونی که شما گفتی ساده تره !

صاحاب تاپیک از هر راهی که خواستی درایور ها رو دان کن !

راستی یه راهه ساده تر هم هست ! میتونی از این خدمات کامپیوتری ها و بعضی لپ تاپ فروش ها سی دی درایور هاتو بخری ×

van123
20-01-2013, 12:01
لینک همراه با کرک یا لایسنس کی؟

.AraMesh.
20-01-2013, 14:15
لینک همراه با کرک یا لایسنس کی؟
لینک دانلود برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])