ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر شکل تمام آیکونهای دسکتاپ و منوی استارت و عدم اجرای برنامه ها!!

amir ghayour
19-01-2013, 20:29
با سلام
من با یه سیستمی روبرو شدم که تمامی آیکونهای دسکتاپ و منوی استارت مربوط به برنامه ها تغییر شکل دادن به فایلهای قبل اجرا در آکروبات ریدر و وقتی میخوای هر برنامه ای رو اجرا کنی بجای اون برنامه آکروبات ریدر اجرا میشه ولی وقتی روی آیکون راست کلیک میکنی همه چیز ظاهرا درسته مسیر اجرای برنامه آیکون برنامه حتی فایل لوکیشن رو هم که میزنی درست میره سر exe همون برنامه از اونجا که برنامه رو اجرا کنی برنامه درست اجرا میشه حالا کسی میدونه مشکل چیه و چطور باید حل بشه.یه عکس هم گذاشتم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sayanermia
19-01-2013, 21:27
این فایل رو دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از زیپ خارج کنید یک فایل رجیستری هست. اجراش کنید و سپس یکبار ویندوزو ریستارت کنید مشکل حل میشه :n01:

amir ghayour
20-01-2013, 09:00
با تشکر از شما دوست عزیز مشکل حل شد واقعا ممنونم فقط میمونه که علت این مشکل چی بود و چرا اینطوری شده بود اگه راهنمایی بفرمایید باز هم ما رو شرمنده خودتون میکنید.

Dew Drop
21-01-2013, 01:04
با تشکر از شما دوست عزیز مشکل حل شد واقعا ممنونم فقط میمونه که علت این مشکل چی بود و چرا اینطوری شده بود اگه راهنمایی بفرمایید باز هم ما رو شرمنده خودتون میکنید.

amir ghayour
21-01-2013, 09:22
ممنون ولی من بازم به جواب سئوالم نرسیدم من متوجه شدم تو ریجیستری این تغییرات ایجاد میشه علتش رو نمیدونم مثل چه کارهایی باعث این مسئله میشه و چطوری میشه از این اتفاق پیشگیری کرد.

4ali
14-03-2013, 20:55
این فایل رو دانلود کنید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از زیپ خارج کنید یک فایل رجیستری هست. اجراش کنید و سپس یکبار ویندوزو ریستارت کنید مشکل حل میشه :n01:
خیلی اینور و اونور دنبال راه حل این مشکل گشتم و خیلی ها را هم امتحان کردم امخا هیچکدوم جواب نداد خوشبختانه این فایلی که شما گذاشتید تونس مشکل منا حل کنه واقعا ممنون.

smugl
05-05-2014, 22:59
ممنون واقعا کار کرد و من رو از شر این دردسر نجات داد