ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در خرید تبلت

sayres
19-01-2013, 19:55
من قصد خرید یک تبلت اندروید دارم که این امکانات داشته باشه:
۱-light pen : برای نت برداری و یادداشت مثل یک خدکار.
۲-پشتیبانی از نسل سوم و چهارم تلفن همراه 3g و 4g
۳-پشتیبانی از microSD
۴- حسگر ژیرسکوب
۵-اندرویدش قابل آپدیت باشه.
۶- بشه از طریق خود تبلت سیم کارت همراه اول یا رایتل شارج کرد.
۷-قابلیت اتصال کابل USB OTG داشته باشه.
۸ - اجازه بده که یوزر Root کنه..البته این امکان مال اندروید هست و فکر کنم این امکان تو تمام android os وجود داشته باشد.
۹-hdmi ساپرت کنه.
۱۰- AGPS ساپرت کنه.
۱۱-هر جوری که هست بشه از usb استفاده کرد.
۱۲- پشتیبانی از wifi direct .
۱۳ - wifi

هدف :
خواندن کتاب
یادداشت کردن یا نت برداری مثل نت برداری در دفتر
بازی کردن البته خیلی کم:n19:
دیدن فیلم
گوش کردن موسیقی
گاهی وقت ها عکس و فیلم گرفتن
استفاده از مکالمه تصویری البته هروقت امکاناتش فراهم شد :n07:
استفاده از اینترنت :n28:
قابلیت انجام کارهای سنگین و پردازش های سنگین داشته باشه

چقدر پول این تبلت میشه و چه برندی بهترینه؟؟
ممنون از راهنمایی

*Ali*
19-01-2013, 21:53
آيپد هم تمام هدفهاي شما (به جز مكالمه روي شبكه مخابراتي) رو به خوبي پوشش ميده.

sayres
19-01-2013, 22:27
ممنون دوست من .
بغییر از محصولات اپل چه کمپانی های دیگه ای میتونم انتخاب

*Ali*
20-01-2013, 10:18
ممنون دوست من .
بغییر از محصولات اپل چه کمپانی های دیگه ای میتونم انتخاب
من چون خودم تو کار اندروید نیستم نمی تونم اطلاعات دقیقی بدم.
ولی اگه الان مجبور به خرید اندروید بشم Nexus 10 ساخت سامسونگ یا 7 که ساخت ASUS هست رو انتخاب میکنم.

sayres
20-01-2013, 13:07
ایرادات Nexus 10..
1- اين تبلت از شيار کارت حافظه‌ي microSD پشتيباني نمي‌کنه.....خیی مهمه
2- سيم کارت نميخوره که البته اکثرا نميخورن ولي خوب مزيتيه که نداره
3- دوربين متوسط(خوب واسه رزوليشن بالا بايد عکس با کيفيت بالاتري گرفت تا بشه ازش لذت برد)
4- کاش 4 هسته اي بود.
5 - با این رزولوشن الان بازی یا برنامه ای هست که این رزولوشن ساپرت کنه؟

قلمی واسه یادداشت ساپرت می کنه؟؟؟

قلم و کارت حافظه و ساپرت 3g خیلی واسم مهمه.

*Ali*
20-01-2013, 15:26
متأسفانه بيشتر تو زمينه تبلتهاي اندرويد تخصص ندارم چون ماشاءالله اينقدر تنوع سرسام آوره كه اگه بخوام وقت بذارم و يه نمونه خوب كه همه توقعات شما رو برطرف كنه پيدا كنم ديگه به هيچ كاري نميرسم! خودم هم بخوام بگيرم آيپد ميگيرم كه ديگه اين تحقيقات رو نداره و مطمئن هستم تا چند سال ديگه كاملاً جوابگو هست. ولي راجع به ٤هسته اي بودن اينو ميدونم كه اندرويد براي اين پردازنده ها به خوبي بهينه نيست و استفاده لازم رو نميكنه، در واقع بيشترش اتلاف انرژي هست.
در كل براي هدفهاي شما آيپد و خانواده نكسوس جوابگو هستند.

sayres
20-01-2013, 17:36
در كل براي هدفهاي شما آيپد و خانواده نكسوس جوابگو هستند.

ممنون علی جان.
اگر بخوام آیپد انتخاب کنم که تمام این ویژگی داشته باشه و از 3G هم ساپرت کنه پیشنهاد شما چیه؟؟
قیمت :از ۲تومن بیشتر نشه

این چطوره :
N8000 Galaxy Note 10.1

در کدام تبلت ها از s panel میشه استفاده کرد؟؟بقیر از نوت ۱۰ که تنها ضعفش کیفیت
پایین رزولوشنش می باشد

*Ali*
20-01-2013, 23:56
ممنون علی جان.
اگر بخوام آیپد انتخاب کنم که تمام این ویژگی داشته باشه و از 3G هم ساپرت کنه پیشنهاد شما چیه؟؟

این چطوره :
N8000 Galaxy Note 10.1

پایین رزولوشنش می باشد
آيپد نسل ٢، ٣ يا ٤ يا آيپد ميني -كه خودم هم دارم الان با اون براتون مينويسم- با آپشن ها و قيمت هاي مختلف هست يه سر به چند تا سايت بزنيد پيدا ميكنيد.
راجع به اون قلم هم فكر مي كنم چون صفحه نوت مقاومتي هست و خازني نيست، فقط روي همين صفحه ها كار كنه كه قابليت خاصي حساب نميشه و قابليت اصليش فقط توي خود نوت نمايان ميشه.

GNesh
21-01-2013, 11:28
سلام دوستان
کسی راجع به تبلت های COBY یا toch mate اطلاعاتی داره؟
ارزش خرید رو داره؟

Stream
21-01-2013, 15:05
ممنون علی جان.

این چطوره :
N8000 Galaxy Note 10.1

پایین رزولوشنش می باشد

این Galaxy Note 10.1 تقریبا جزو بدترین و افتضاح ترین تبلت هایی در اون رده قیمت است که تا حالا تولید شده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از بدنه و ساخت چیپ (حتی با استاندارد های پایین سامسونگ در طراحی محصولات) تا صحفه افتضاح و طراحی بسیار بد به علاوه Crapware های بسیار زیاد روی دستگاه و نرم افزار کند و غیر بهینه و ...

همونطور که گفتند شما بهتره همون آیپد بگیرید یا اگه اصرار به اندروید دارید نکسوس 7 یا 10. اگه حتما میخواید GSM داشته باشه گزینه هاتون بسیار محدود خواهد بود.

sayres
23-01-2013, 14:30
همونطور که گفتند شما بهتره همون آیپد بگیرید یا اگه اصرار به اندروید دارید نکسوس 7 یا 10. اگه حتما میخواید GSM داشته باشه گزینه هاتون بسیار محدود خواهد بود.

آره من چون مدت زیادی که دارم لینوکس کار می کنم کاملا باهاش اخت شدم .منتهی این nexus 10 نه کارت خوان (microsd) داره نه 3g ساپرت می کنه..ساپرت از microsd واسه افزایش حجم حافظش می خوام ...اگه از s pan صرف نظر کنم ولی از کارت حافظه واقعا نمیشه صرف نظر کرد...

موندم بخدا؟؟؟
همین آیپد مدلی داره با این ویژگی ها؟؟

*Ali*
23-01-2013, 19:06
آره من چون مدت زیادی که دارم لینوکس کار می کنم کاملا باهاش اخت شدم .منتهی این nexus 10 نه کارت خوان (microsd) داره نه 3g ساپرت می کنه..ساپرت از microsd واسه افزایش حجم حافظش می خوام ...اگه از s pan صرف نظر کنم ولی از کارت حافظه واقعا نمیشه صرف نظر کرد...

موندم بخدا؟؟؟
همین آیپد مدلی داره با این ویژگی ها؟؟
بله آیپد هم USB Flash و SD Card رو ساپورت میکنه و میتونید باهاش انتقال فایل انجام بدید.
به نظر میرسه شما تبلتی میخواید که بتونه مثل کامپیوترتون کارها رو انجام بده. در حال حاضر هیچ تبلتی این قدرتو نداره.

sayres
23-01-2013, 19:33
بله آیپد هم USB Flash و SD Card رو ساپورت میکنه و میتونید باهاش انتقال فایل انجام بدید.

میشه یک مدل معرفی کنید تا سقف ۲ تومن

*Ali*
24-01-2013, 07:58
میشه یک مدل معرفی کنید تا سقف ۲ تومنمدلهاي آيپد تعداد زيادي نداره. نسل دوم و چهارم (تكميل كننده نسل سوم) و آيپد ميني الان توليد ميشن. توي سايت اپل يا تاپيك هاي انجمن ميتونيد اطلاعات مربوط به هركدوم رو پيدا كنيد. به فروشگاه هاي اينترنتي هم سري بزنيد تا يكي با قيمت مناسب خودتون پيدا كنيد.

sayres
24-01-2013, 18:38
ممنون دوست من که با حوصله جواب ما رو دادی.
منتظر میشم گه ورژن بعدی nexus 10 یا تبلت اکپریا z بیاد تا تبلتی ۲۰۱۳ بگیرم.
بازم ممنون