مشاهده نسخه کامل
: مشکل با بک اپ
salam be hamegi
لپ تاپ hp 6c65 se core i7 دارم در اوایل یادم رفت بک اپ بگیرم و الان ویندوزم به مشکل خورده چه کار کنم ؟
میتونم بک اپشو گیر بیارم
در ضمن یه درایو رو لپ تاپم به نام recovery دارم می خواستم بدونم برای چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n27::n27::n27::n27:
mohammad ahmadi
25-01-2013, 20:58
بعید میدونم بک آپ یه لپ تاپ دیگه به مال شما بخوره اما ویندوز اورجینال خود به خود بکاپ میگیره البته اگه خودت غیر فعالش نکرده باشی احتمالا این درایوه برا ی همین باشه
salam be hamegi
لپ تاپ hp 6c65 se core i7 دارم در اوایل یادم رفت بک اپ بگیرم و الان ویندوزم به مشکل خورده چه کار کنم ؟
میتونم بک اپشو گیر بیارم
در ضمن یه درایو رو لپ تاپم به نام recovery دارم می خواستم بدونم برای چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n27::n27::n27::n27:
مشکل ما هنوز پابرجاست؟؟؟؟ کسیم به دادما نمیرسه
ramin_j2007
04-02-2013, 19:14
موقع بوت شدن F11 رو بزن اگه Recovery بالا اومد با استفاده از همون درایو ریکاوری ویندوز رو به حالت اول برگردون. اگرم چیزی نیومد باید Disk ریکاوری مدلتو پیدا کنی.
ali-konkor
08-02-2013, 01:18
هر لپتاپ یه دیسک ریکاوری داره واسه مدلای قدیمی سی دی بود اما واسه جدیدا یه درایو پیشفرضه وقتی اف 11 رو زدین وارد محیط ریکاوری میشین و مث روز اول لپتاپ آک میشه کل اطلاعاتتون هم از بین میره
ممنون از همه فقط یه سوال دیگه میخام درایوهای دیگه پاک نشه بازم از طریق f11 میشه یعنی فقط درایو ویندوز پاک شه:n03:
ممنون از همه فقط یه سوال دیگه میخام درایوهای دیگه پاک نشه بازم از طریق f11 میشه یعنی فقط درایو ویندوز پاک شه:n10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.