ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوكيا 6600 نصفه بالا مياد و صفحه اش سفيد ميشه

sastwhc
31-07-2006, 10:48
سلام
من يه 6600 دارم ديروز متوجه شدم كه اس ام اس ها يي كه فرستادم اصلا فرستاده نشدن. يه بار گوشي را خاموش كردم ولي ديگه بوت نميشه. اول نوشته نوكيا مياد بعده 2 دقيقه صفحه سفيد ميشه و هيچ وقت پين كد نميپرسه و سفيد ميمونه. ديگه هم با دگمه خاموش روشن بالاش خاموش نميشه انگار هنگ كرده.بايد باطري را در بيارم تا خاموش شه.نميدونم بايد فلش شه يا راه ديگه داره. هيچ اتفاق ديگه اي هم نيافتاده نه نرم افزار جديد اضافه كردم نه كاره ديگه. آخرين راه حلم ايت بود كه به رو 32 اورجينال خودش بجاي 126 فعلي روشن كنم كه افاقه نكرد.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

Aminzikzak
31-07-2006, 11:08
اگه بالا نمیاد باید فلش بشه ... اما دوستان قبلاً تو یه تاپیک گفته بودن میشه رفت تو Safe mode که من بلد نیستم .
یه سرچ کن اگه پیداش کردی ببین با Safe mode مشکلت حل میشه یا نه.

ممنون امین.

MEMA
01-08-2006, 03:29
*#7780* برای فرمت کردن بدون پاک شدن نرم افزارها

sastwhc
01-08-2006, 09:09
سلام
اقا ممنون كمك كرديد
ارادتمنديم

MEMA
02-08-2006, 17:45
دوست عزیز درست شد؟

Rascal
02-08-2006, 21:30
سلام
بابا آخه ايشون ميگه گوشيش بالا نمياد ! چجوري ميخواين كد ريست رو بزنه !؟ :)
عزيز دلم ! شما بايد گوشيت فلش بشه :) اين Safe mode و اينها هم كه ميگن دوستان رو بعضي 6600 ها كار ميكنه رو بعضي هاش نه ! حالا شما يه تست بزن اينو كه من ميگم - البته دوستان همينجا لطف كردن ياد دادن - اگه نشد كه مستر ريست !
گوشيتو خاموش كن بعد همزمان دكمه هاي ستاره ، سبز - همون بر قراري ازتباط - و عدد 3 رو با هم فشار بده و نگه دار و بعد گوشيتو روشن كن ! اگه شانس بياري و روي 6600 جواب بده كه اگه همينجوري نگه داري شروع ميكنه به فرمت كردن گوشيت
اگه اين نشد دوباره گوشيتو خاموش كن و بعد دكمه قلم Pen رو نگه دار و بعد گوشيتو روشن كن ، اگه باز شانس بياري گوشيت Safe mode مياد بالا و بعد اون كد مستر ريست كه بالا دوستان نوشتن رو بزن
اگه هيچ كدوم نشد كه فكر ميكنم متاسفانه نشه زحمت ميكشي گوشيتو ميبري علاالديت طبقه پنجم با 30 هزار تومن فلش ميكنن ميشه عين روز اول :)

Mishel
03-08-2006, 20:52
احتمالا ويروسي چيزي هستش.