ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره سیستم

renku
19-01-2013, 13:08
سلام،
سیستم من با اینکه از نظر خودم سخت افزار خوبی هم داره؛ خیلی کار باهاش سنگین شده و برخی مواقع هنگ میکنه میخواستم ببینم نظرتون درباره سیستم چیه و آیا لازم هست که ارتقا داده بشه(برای بازی و کارهای سنگین گرافیکی)

مشخصات:
CPU:AMD phenom 2 x3 710 2.60ghz
RAM:2GB
Graphic:Ati 4720 hd Readon
مادربردم که معلومه دیگه AMD هستش؛

Ali*Reza
19-01-2013, 14:15
این بستگی به بودجتون داره و همینطور کاربردتون.
درسته سیستمتون برای بازیهای امروز ضعیف هست. اگر بودجتون اجازه ارتقای کلی سیستم رو نمیده ، میتونین :

- یک رم مشابه رم فعلیتون تهیه کنین و به سیستم اضافه کنین.
- در صورت داشتن بودجه میتونین گرافیک قویتری تهیه کنین.
- با خرید یک خنک کننده میتونین پردازندتون رو اور کنین تا پرفرمنس بالاتری بگیرین.

renku
19-01-2013, 16:15
ممنون برای راهنمایی فقط چندتا سوال:
اولا بهترین برند رم تو بازار چی هستش و اگرم از قیمت حدودیش خبری دارید ممنون میشم بگید و اینکه موقع خریدش باید به چیز خاصی توجه کرد؟
دوما با خنک کننده تا چقدر میشه پرفرمنس بالاتر گرفت؟

Ali*Reza
19-01-2013, 16:25
برای خرید رم باید به تایمینگ ، فرکانس و ظرفیت و خنک کنندگی اون توجه کنین. نمیشه گفت بهترین برند کدمه چون تفاوتشو محسوس نیست ولی من به شخصه با رمهای Corsair , ADATA تجربه خوبی داشتم.
در مورد خرید رم و استفاده از راهنماییهای دوستان لطفا سوالتون رو در قسمت خودش با تاپیک جدا زدن مطرح کنین :

خرید پردازنده، مادربرد و رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در مورد خنک کننده هم ، بستگی به مقدار اورتون داره و اگر به بتونین به مقدار خوبی پردازندتون رو اور کنین ، پرفرمنستون به مقدار قابل توجهی بالا میره.

bl@ck virus
19-01-2013, 21:30
رمت رو ارتقا بده مثلا بکنش 4 هرچی که لازم بود Ali*Reza گفت توی برند های رم هم گیگا بایت و
ADATA برند های بدی نیست