مشاهده نسخه کامل
: کار نکردن بلوتوث لپ تاپ در ویندوز 8
snowlife
18-01-2013, 23:53
دوستان من حدود یک هفته هست با ویندوز 8 کار می کنم و خیلی ازش راضیم
هر کاری می کنم بلوتوث کار نمی کنه. رنگ آیکون بلوتوث کنار ساعت تسک بار قرمز هستش. تا حالا 4 جور درایور تست کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد.
مدل لپتاپم 5110 dell هستش.
کسی می تونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n30:
test genius driver
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-driver-genius-نرم-افزار-ایجاد-نسخه-پشتیبان-از-درایور-های-سخت-افزاری-نصب-شده/
snowlife
04-02-2013, 02:27
test genius driver
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-driver-genius-نرم-افزار-ایجاد-نسخه-پشتیبان-از-درایور-های-سخت-افزاری-نصب-شده/
=======================================
لینک خرابه :(
بلوتوث ویندوز 8 من هم کار نمیکنه مویایلم رو تو device اضافه کردم ولی چیزی ارسال نمیشه آیکون بلوتوث کنار ساعت همیشه روشنه هرکاری هم میکنم خاموش نمیشه چی کار کنم درست شه به بلوتوثش خیلی احتیاج دارم؟ موبایلم کامپیوتر رو شناسایی میکنه ولی چیزی ارسال نمیشه از هر دو طرف .
snowlife
24-02-2013, 01:42
تو گوگل سرچ کن
متاسفانه نرم افزاری که معرفی کردین جواب نداد. فعلن یه بلوتوث اکسترنال گرفتم و استفاده می کنم ولی نمی خوام usb لپتاپم اشکال بشه. باید یه راع حلی داشته باشه دیگه :n13:
ببین بایوسش رو اپدیت کن دوباره سرچ کن با اون برنامه یا باdriver robot ضمن اینکه کی گفته usb خراب میشه احتمالا درست میشه
سلام دوست من
منم همین مشکل رو داشتم که با دانلود درایور مخصوص ویندوز 8 از سایت دل مشکلم حل شد
میتونی درایور رو از لینک زیر دانلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.