مشاهده نسخه کامل
: تست رورشاخ
shabnam1986
18-01-2013, 21:07
در موردش راهنمایی میخوامممنون
تست رورشاخ Rorschach یا تست لکه رورشاخ، یک تست روانشناسی که در آن افراد مورد معاینه،
تلقی خودشان را از لکههای عجیب و غریب جوهر میگویند و بر اساس این تفسیر و تلقی، روانشناس، نوع شخصیت یا عملکرد احساسی فرد یا
حتی اختلالات ذهنیاش را تشخیص میدهد.
یک بازی جالب که بسیاری از ما، در روزهای کودکی انجام دادهایم، این بود که به تکه ابری در اسمان نگاه میکردیم
و بعد، آن لکه ابر را به چیزی تشبیه میکردیم. مثلا میگفتیم آن تکه ابر شبیه پسری است است که در حال دویدن است
نحوه ی انجام تست
در این تست ۱۰ کارت که روی آنها لکههای متقارن نامنظمی چاپ شده به فرد مورد معاینه نشان داده میشود.
۵ تا از لکهها سیاه و سفید هستند، ۲ تا سیاه و قرمز و ۳ تا هم رنگی.
از فرد مورد معاینه خواسته میشود که بگوید تلقی و تفسیرش از هر کارت چیست و لکه جوهر را میتواند به چه چیزی تشبیه کند.
هدف اصلی این تست این است که اطلاعاتی درباره جنبههای شناختی و شخصیتی فرد پیدا شود و متغیرهایی مانند انگیزش، تمایلات پاسخدهی، حالت عاطفی و ادراک در او کشف شوند.
منطق این تست هم بر این توجیه استوار است که هر شخص بر اساس نوع خاص ادراک، نیازمندیها و انگیزهها و چالشهایش، تفسیرهایی خاصی از محرکهای بیرونی خود میکند.
دوست عزیز تو گوگل سرچ کنید مطالب بیشتر و بهتری میتونید پیدا کنید.......
shabnam1986
20-01-2013, 16:32
میشه هزینه انجام این تست و جاهایی ک تو استان مازندران انجام میدن رو بگین؟
دوست عزیز از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید هزینه انجام این تست تو مراکز وابسته به بهزیستی رو ببینید...
ولی تو مراکز خصوصی رو نمیدونم.......
من اهل مازندران نیستم و نمیتونم در این مورد راهنماییتون کنم....ولی فکر کنم اگه به بهزیستی مراجعه کنید.....
اونا بتونن کمکتون کنن...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.