ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید امپیلی فایر a/v receiver تا 2میلیون

viper.killer
18-01-2013, 17:46
سلام خدمت دوستان
من قصد خرید امپ حرفه ای و خوب تا 2م رو دارم
برای دیدن فیلم و گوش دادن موزیک و جوابگو بودن جشن های خانگی.متراژ خونه 125 متر و میخوام تو این متراژ حجم صدای بالایی داشته باشم.
در زمینه صوت تقریبا مبتدی هستم.
فعلا قصد خرید امپ دارم و میخوام باندهای ضبط رو بهش وصل کنم تا بودجه خرید اسپیکر رو تهیه کنم.راستی برای وصل کردن باند یا اسپیکر به امپ,چیزهای دیگه ای هم باید خریداری کرد؟یا خرید امپ کافیه؟
به نظر شما با 2م میشه امپ خوب گرفت یا باید بیشتر هزینه کنم؟یا سینمای خانگی پایونییر rs777 بگیرم؟یا اگه پیشنهاد بهتری دارید کمکم کنید
همراه با خرید امپ چه هزینه های دیگری هست که باید انجام بدم؟
آمپلی فایر VSX-1021-K‎ پایونییر خوبه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

mr_rayan
18-01-2013, 18:36
مهمترین دلیل انتخاب آمپ به بلندگو بر می گرده.شما اول باید نوع بلندگویی که میخوای تهیه کنی مشخص کنی تا بعد برای اون یه آمپ متاسب تهیه کنی

viper.killer
18-01-2013, 22:18
مهمترین دلیل انتخاب آمپ به بلندگو بر می گرده.شما اول باید نوع بلندگویی که میخوای تهیه کنی مشخص کنی تا بعد برای اون یه آمپ متاسب تهیه کنی
والا الان دقیق نمیدونم چه بلندگویی بگیرم ولی مطمئنن بلند گویه قوی خواهم گرفت که بتونه حجم و تفکیک صدای عالی برای 125 متر رو بده.به نظرت rs777 پایونییر جواب 125متر رو میده؟میشه قدرت ساب رو حس کرد؟صدای ریزش خوبه؟
به نظرت چی کار باید کرد؟

mr_rayan
19-01-2013, 10:34
والا الان دقیق نمیدونم چه بلندگویی بگیرم ولی مطمئنن بلند گویه قوی خواهم گرفت که بتونه حجم و تفکیک صدای عالی برای 125 متر رو بده.به نظرت rs777 پایونییر جواب 125متر رو میده؟میشه قدرت ساب رو حس کرد؟صدای ریزش خوبه؟
به نظرت چی کار باید کرد؟
خب شما تا برای بلندگو تصمیم گیری نکنی خرید آمپ عاقلانه نیست.
rs777 بله قدرت صدای بالایی داره.از نزدیک برید تست کنید.

sattar110
24-03-2013, 18:36
امپهای پایونیر رومن امتحان کردم.حجم صدایی که میخای رو نمیده!البته کیفیت و قدرت همیشه رابطه معکوس داشتن.شایدخیلیا اینوقبول نکنن.بسته به تعریف از کیفیت داره.این سینمای خانگی بنظرم با سلیقه شما سازگارترباشه دوست عزیز.موفق باشی:n01:

2hamidpeyk
08-04-2013, 23:31
سلام من می خوام آمپلی پایونیر مدل
آمپلی فایر VSX-822-K بگیرم. بلندگو پایونیر ۶۰ وات هشت اهم یه جفت دارم. تو خونه سینماخوانواده بلوری ال جی دارم ای بدنیست صداش.این آمپلی تو سایت چاره یک م و۱۹۰ تومن زده. شما نظرتون چیه؟ جای دیگه برای خرید هست؟
ممنون از راهنمایتون. من بندرم ولی می تونم ازتهران بگم برام خریدکنند

mr_rayan
09-04-2013, 06:37
سلام من می خوام آمپلی پایونیر مدل
آمپلی فایر VSX-822-K بگیرم. بلندگو پایونیر ۶۰ وات هشت اهم یه جفت دارم. تو خونه سینماخوانواده بلوری ال جی دارم ای بدنیست صداش.

این آمپلی تو سایت چاره یک م و۱۹۰ تومن زده. شما نظرتون چیه؟ جای دیگه برای خرید هست؟
ممنون از راهنمایتون. من بندرم ولی می تونم ازتهران بگم برام خریدکنند
نمایندگی مرکزی پایونیر خ جمهوری تقاطع حافظ فروشگاه راستین شماره 66719101

2hamidpeyk
10-04-2013, 13:25
سلام.
من از قدیم یه جفت بلندگوی پایونیر 60 وات دارم ویک آمپی کنوود.متاسفانه دک سونی ام سالها پیش عمرش را داد به شما. تو خونه سینما خانواده بلوری ال جی دارم. می خوام سیستم صوتی ام را ارتقا بدم وبه نابراین وسایل ذکر شده رو از انبار ی کشیدم بیرون. اینها رو سال 1363 خریده بودم. ب نظر اساتید چه هزینه ای بکنم که هم خیلی سنگین نشه وهم کیفیت قابل قبولی بگیرم.آمپلی جدید که HDMI lمی خوره بگیرم ؟انوقت همون بلوری ال جی قابل استفاده است یا جداگونه پلیر بگیرم.مشکل بودجه ای حاد ندارم ولی چون می خوام تی وی سایز بزرگ بگیرم می خوام بیش از 2/5 هزینه نکنمالبته 500 تا جای بازی داره.

بعضی ها می گن مپلی های پایونیر مالی نیست ودنون بهتره.من از همین بلوری ال جی که ماله سینمای خانواده ام هست می تونم خروجی بگیرم وبدم به یه آمپلی درست درمون یا نه باید پخش جدا وآمپلی سینمای خانواده بگیرم؟
اصلا این بلندگوها به کار میاد؟یا باید فقط با همین آمپلی استریو که دارم وصلش کنم وبرای موزیک گوش کردن استریو بدر می خوره ونمیشه استفاده دیگه کرد.
آمپلی همه چیش درسته ولی بعضی وقعتا مثل حالت نویز روش میفته که از دکمه on-offباس که وسط ولومهای پارامتریک کنترلش هست علتشه وتمیزشم کردم ولی درست نشده ومتاسفانه تو بندر هم که کسی نیست که آدم جرات کنه وسایلش رو بهش بده نگاه کنه چه برسه به تعمیر! اینجا ته خطا
من خیلی از سیستم های صوتی سررشته ندارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xpga
07-06-2013, 08:18
ببین و لذت ببر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]