ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ تا 1 میلیون تومن!

anti-military
18-01-2013, 17:43
اول بگم یادش بخیر اون زمانی که همین چند وقت پیش میخواستم لپ تاپ بگیرم و وقتی می گفتم بودجه 1 میلیون تومن همه پیشنهاد لپ تاپ های خیلی حرفه ای و عالی رو میدادن
اما الان روم نمیشه بگم بودجه ام واسه این کار فقط 1 میلیونه!

به هرحال من 1 میلیون میتونم واسه خرید لپ تاپ هزینه کنم و واسه بازی نمیخوام! چون سیستم خودم واسه بازی به اندازه لازم قوی هست و این لپ تاب رو واسه کار میخوام
واسه کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی,

خیلی دوست ندارم قوی باشه و یه چیز متوسط باشه اما خوشگل باشه و مانیتورش هم بزرگ باشه

با این مشخصات کسی میتونه کمک کنه چی بگیرم ؟

merikhi
18-01-2013, 18:19
زیر یه میلیون فقط Netbook میتونی بخری که هم کوچیکه هم مناسب کارت نیست.برای لپ‌تاپ الان حداقل ۱۲۰۰ یا ۱۳۰۰ باید هزینه کنی.

anti-military
18-01-2013, 18:26
آخه اگه ارزش واقعیش این بود من تا 5 میلیون هم دلم میومد بدم, اما خیلی زور داره پول 3 ماه حقوق یه کارگر ایرانی رو واسه چیزی بدی که تو کشورهای دیگه اسباب بازی به حساب میاد

ولی ایراد نداره یک میلیون رو 300 می کنم بودجه رو

حالا به این مبلغ میشه یه چیزی گرفت با مانیتور 15 اینچ و سی پی یو I5 و گرافیک 1 گیگ ؟

airplay
18-01-2013, 23:06
آخه اگه ارزش واقعیش این بود من تا 5 میلیون هم دلم میومد بدم, اما خیلی زور داره پول 3 ماه حقوق یه کارگر ایرانی رو واسه چیزی بدی که تو کشورهای دیگه اسباب بازی به حساب میاد

ولی ایراد نداره یک میلیون رو 300 می کنم بودجه رو

حالا به این مبلغ میشه یه چیزی گرفت با مانیتور 15 اینچ و سی پی یو I5 و گرافیک 1 گیگ ؟

با این قیمت فقط میتونید یک لپتاپ با INTEL PENTIUM CPU یا نهایتا CORE I3 بگیرید
در مورد گرافیکم آنبورد نهایتا
Asus X54 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Acer Aspire E1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

IBM Lenovo Essential B570 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و چند تا مدل دیگه که همین دورو بره قیمتشون
بازار شاید این مدل ها 30-40 تومن ارزونتر باشن(شایدم نه)
همچین چیزی که شما میخوایین 1500 یا 1600 حداقل بودجه شه
دلار 3000 تومنه
لپتاپ ها معمولی 500-600 دلارن :n01:
قیمت پایه لپتاپ های لنوو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم یه سر بزن شاید فرجی شد :n06:
واسه دسته دو هم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

anti-military
19-01-2013, 00:55
ممنون از راهنمایی

با قیمت یک میلیون و سی صد یه مدل Fujitsu پیدا کردم که I3 هست و مانیتورش هم 15 اینچه و گرافیکش هم 1.5
به نظر چیز خوبیه میاد

این برندهای Fujitsu چیز خوبی هستن ؟ مشکلی ندارن از نظر کیفیت یا ظاهر ؟

merikhi
19-01-2013, 02:48
فوجیتسو خوبه آره مشکلی نداره جدیدترینش فکر کنم FUJITSU AH532 باشه. ضمنا گرافیک مدلش مهمه این که چند گیگ هست خیلی مهم نیست.

ehbas
25-01-2013, 14:43
سلام

تو پاساژ پارسیان تهران چند روز پیش که میخواستم لپتاپ بگیرم، مدل G570 Lenovo (فکر کنم) یکی میداد 1300 . گرافیکشم یک گیگ.