ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست شکستن قفل DVD آموزشی (فیلم)

Noghabyte
18-01-2013, 16:23
سلام من یه سری DvD آموزشی خریدم که با DVD Player هم پخش میشه ولی مجبورم فیلمها رو روی گوشیم نگاه کنم. این DVD چهار تا فایل یک گیگی هستش ولی این چهار فایل هر کدوم 100 بار تکرار شدن ، جوری که حجم کل DvD رو حدود 450 ، 500 گیگ نشون میده. واسه حل این مشکل من تونستم با send to کردن فایل ها به هارد اکسترنال 3 تا از 4 فیلم رو استخراج کنم ولی فیلم اول به هیچ روشی درنمیاد. دوستان این چه نوع قفلیه؟ چه جوری اون یک فایل رو هم بریزم رو هارد؟ ممنون

alirezakarimi1364
18-01-2013, 19:53
سلام
من هم همچین مشکلی دارم
یه دی وی دی آموزشی درام که توش پر فیلم هستش وقتی از ایمیج میگیرم و ایمیج رو باز میکنم میزنه سی دی ارجینال نیست و وقتی که فیلمها رو کپی میکنم باز نمیشن . با km player که باز میکنم خطا میده پیغام update codeck میده
لطفا کمک کنید.
ممنونم

alirezakarimi1364
19-01-2013, 19:22
آقا یعنی کسی نیست یه جوابی بده به ما حداقل بیاین بگین نمیشه

Noghabyte
22-01-2013, 22:43
فکر نکنم این سوالا رو بشه جایی بهتر از این جا پرسید! ولی انگار نه انگار..... راستی این دی وی دی های من توسط "نشر نرم افزاری آب.گینه" قفل شده. با اسم abg Lock در ضمن هدف من به هیچ عنوان نشر ، کپی و یا هر گونه سوءاستفاده های دیگر نیست! من فقط این حق رو به خودم میدم که فیلم آموزشی ای که پول دادم و خریدمش رو به هر نحو و روی هر گجتی که دلم خواست نگاه کنم. اصلا احترام به مشتری ..... هی!!!

payan_zaman
23-01-2013, 15:11
اگر دیسک شما با DVD Player پخش میشه از نرم افزار DVD Fab استفاده کنید و مثل اب خوردن از فیلم کپی بگیرد
در کل قفل های دیسکها برای جلوگیری از کپی برداری هست ولی اگر شما فیلم اموزشی دارید نه نرم افزار اموزشی این حق با شما هست که بتونید تو دیوایسهای دیگر هم تماشا کنید که راه حلش همین هست که گفتم

Noghabyte
26-01-2013, 13:08
اگر دیسک شما با DVD Player پخش میشه از نرم افزار DVD Fab استفاده کنید و مثل اب خوردن از فیلم کپی بگیرد در کل قفل های دیسکها برای جلوگیری از کپی برداری هست ولی اگر شما فیلم اموزشی دارید نه نرم افزار اموزشی این حق با شما هست که بتونید تو دیوایسهای دیگر هم تماشا کنید که راه حلش همین هست که گفتم واقعا ممنون دوست عزیز جواب داد. خیلی راحت نرم افزار فایلهای اصلی رو پیدا و استخراج کرد.