ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي در مورد دانلود برنامه ی EyeCon.exe برای اجرای فایلهای eye-ETI Camcorder.

Nima Electric
31-07-2006, 08:46
سلام
این اولین موضوعی است که من بعد از عضویت در این انجمن مطرح می کنم !
اگر کسی واقعا لینک دانلود برانامه ی EyeCon.exe رو داره بذاره تا منو از سردرگمی نجات بده ! :sad:
الان حدود یک هفته است که دنبالش می گردم اما به نتیجه نرسیدم. لطفا هرچه زودتر منو مطلع کنید و مژده گانیتان را دریافت کنید :biggrin: ! با تشکر... .

mrrauf
31-07-2006, 10:48
سلام نيما جان
خوبي؟
من هم اين مشكل رو داشتم .بلاخره فايل رو دانلود كردم ولي فقط 7 دقيقه و9 ثانيه را بيشتر تبديل نمي كند.بنابراين اگه خواستي پيام بذار تا براي عزيزم بفرستم.من اين نرم افزار را دارم.اگه تو مسنجر هم مي توني بياي با آدي دي
زير پيام بذار: rauf1348
در ضمن مي توني به لينك زير بريد و دانلودش كنيد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هميشه موفق باشيد

مهدي

Nima Electric
31-07-2006, 21:59
ممنون از توجهت مهدي جان
خيلي خوشحالم كه با داشتن دوستاني مانند تو هيچ مشكلي برام بدون راه حل باقي نمي مونه :) !
برنامه رو گرفتم فقط يه مشكلي دارم چون خيلي برنامه ي پيچيده ايه ! هر كار كردم نتونستم بفهمم چطور بايد فايلهاي با پسوند eye. ام را به Avi تبديل كنم :sad: .
تو وب دنبال طرز كارش گشتم. صحبت از Application هاي Nub.inf و Nub.dll بود , من كه خيلي گيج شدم !
اگه برات امكان داره يه توضيح مختصري راجبش بده و Nub.inf و Nub.dll را برام بفرست...ممنون مي شم.
راستي تو مسنجر هم براي عزيزم پيام گذاشتم. خوشحال مي شم جواب بدي

با آرزوي هر چي خوبي براي تو و ...

((...نيما...))

mrrauf
08-01-2007, 17:00
سلام نيما جان
ببخشيد كه خيلي دير جواب مي دم.چون من معمولا وقت كمي دارم.در ضمن پيام آف شمارو هم نديدم.
اگه هنوز هم مشكل داري بگو عزيزم
موفق باشيد