مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب با هارد نو + هاردSSD
mehran_286
18-01-2013, 02:03
سلام دوستان
یه سیستم جدید جمع کردم که 60 گیگ هاردSSD داره که فقط یه درایوش کردم و روش ویندوز نضب شده
و یه هارد 1 ترابایت وسترن 64 مگ کش سری 10EARS هستش که تا 2014 گارانتی داره و مخصوص آرشیو اطلاعاتم هستش (موزیک - فیلم و...)
از روز اول بعضی وقت ها از هارد وسترن یه صدای تق میاد مثل زمانی که هارد خاموش میشه و هد کنار میره (انگار هد رفته باشه کنار و دوباره برگرده سر جاش)
نمیدونم برای چی هستش
ولی به نظرم اینجوری باشه که چون سیستم عامل از روی SSD اجرا و بار میشه بنابراین با هارد کاری نداره و فقط وقتی که میخواد اطلاعات بخونه یا بنویسه به هد دستور میده که برگرده روی دیسک( ما هم شدیم کارشناس):n02: و این صدا طبیعیه:n01:
ولی حالا میترسم چون چند سال پیش 80 گیگ از اطلاعات مهمم رو سر هارد از دست دادم و دیگه نتونستم ریکاورش کنم
به نظرتون اگر خرابی عمده هستش بیشتر مراقب اطلاعاتم باشم
با تشکر :n16:
نرم افزار زیر وضعیت سلامت هارد دیسک های نصب شده بر روی سیستم رو گزارش می ده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehran_286
18-01-2013, 12:04
نرم افزار زیر وضعیت سلامت هارد دیسک های نصب شده بر روی سیستم رو گزارش می ده :
ممنون
از HD tune بهتره ؟؟؟
ممنون
از HD tune بهتره ؟؟؟
بله عکس از تب health این نرم افزار از اون هارد بزارین
در حین کار اینطوری صدا میده یا در حالت بیکاری سیستم ؟
mehran_286
18-01-2013, 23:36
بله عکس از تب health این نرم افزار از اون هارد بزارین
در حین کار اینطوری صدا میده یا در حالت بیکاری سیستم ؟
گاهی اوقات
مثلا وقتی که سیستم روشن میشه یا خیلی کم
هارد که سالمه و مشکلی نداره به نظر من طبیعیه و مشکلی نداره و اگه مشکلی تو کارایی ندارین طبیعیه
برای اینکه خیالتون راحت باشه بایک پاور قوی تر تست کنید
mehran_286
22-01-2013, 13:34
هارد که سالمه و مشکلی نداره به نظر من طبیعیه و مشکلی نداره و اگه مشکلی تو کارایی ندارین طبیعیه
برای اینکه خیالتون راحت باشه بایک پاور قوی تر تست کنید
اگخ که میگید سالمه که مشکلی نیست
پاور هم 480 وات گریین هستش
jahangir1400
30-01-2013, 13:40
سلام دوستان واقعا مرسی از زحمتاتون جای تشکر داره واقعا منم یه همچین مشکلی دارم هارد 1 ترا روی سیستم دیگه بود فقط موقع روشن شدن سیستم صدای چرخش هارد و بعد از 1-2 ثانیه صدای تق میومد اما از وقتی روی سیستم جدیدم گه گاهی و موقعی که از این هارد استفاده نمیشه سیستم هنگ میکنه و بعد همون صدای تق بعد 1-2 ثانیه سیستم از هنگ در میاد و کار میکنه اینم یه شات از اون برنامه ای که گفتین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه توی همین برنامه ارور دما میده که میبینین در صورتی که دمای هارد ها معمولیه و برای هارد ssd هم یه اروری میده آیا مشکلی هست؟ اینم شات از هارد اس اس دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان واقعا مرسی از زحمتاتون جای تشکر داره واقعا منم یه همچین مشکلی دارم هارد 1 ترا روی سیستم دیگه بود فقط موقع روشن شدن سیستم صدای چرخش هارد و بعد از 1-2 ثانیه صدای تق میومد اما از وقتی روی سیستم جدیدم گه گاهی و موقعی که از این هارد استفاده نمیشه سیستم هنگ میکنه و بعد همون صدای تق بعد 1-2 ثانیه سیستم از هنگ در میاد و کار میکنه اینم یه شات از اون برنامه ای که گفتین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه توی همین برنامه ارور دما میده که میبینین در صورتی که دمای هارد ها معمولیه و برای هارد ssd هم یه اروری میده آیا مشکلی هست؟ اینم شات از هارد اس اس دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین
jahangir1400
30-01-2013, 17:13
اگه میشه از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین
این برای هارد 1 ترا که صدا میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای هارد 2 ترا یه ارور زده اینم یه نگاه بندازین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
این برای هارد 1 ترا که صدا میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای هارد 2 ترا یه ارور زده اینم یه نگاه بندازین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
هارد 1ترا که سالمه و مشکلی نداره سیستم رو با یک پاور دیگه چک کنید و برنامه های اضافرو ببندید و اسکن ویروس بکنید اگه بازم صدا بود طبیعیه و مشکلی نداره به شرطی که افت سرعت در اون هارد نداشته باشین
برای هارد دوم هم ارورش زیاد مشکل ساز نیست
برای رفعش چک کردن اتصالات هارد و پاور فرمت هاردو پارتیشن بندی مجدد و آپدیت فریم ویر هارد و آپدیت بایوس مین توصیه میشه
jahangir1400
31-01-2013, 14:12
هارد 1ترا که سالمه و مشکلی نداره سیستم رو با یک پاور دیگه چک کنید و برنامه های اضافرو ببندید و اسکن ویروس بکنید اگه بازم صدا بود طبیعیه و مشکلی نداره به شرطی که افت سرعت در اون هارد نداشته باشین
برای هارد دوم هم ارورش زیاد مشکل ساز نیست
برای رفعش چک کردن اتصالات هارد و پاور فرمت هاردو پارتیشن بندی مجدد و آپدیت فریم ویر هارد و آپدیت بایوس مین توصیه میشه
آخه مساله افت سرعت نیست کلا سیستم یکی 2 ثانیه هنگ میکنه تا دوباره هارد به چرخش بیوفته، از همین برنامه تب Benchmark یه تست گرفتم نتیجه عجیبی گرفتم این به خاطر چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پاورم 685 گرین هست اما رو سیستم قبلیم تست کردم صدای اولیه میومد اما چون اون مساله هنگ گه گاهی پیش میاد تو چند دقیقه ای که تست کردم اتفاق نیوفتاد بعلاوه اینکه رو سیستم قبلیم این مشکلو نداشتم رو سیستم جدید اینجوری میشه، اما این تستی که عکسش رو گذاشتم روی اون سیستم هم تست کردم اما نتیجه نرمال بود و اینجوری نشد یه خط منحنی ملایم رو به پایین بود نه به این شکل زیگزاگی؟ دلیلش چیه فکر نکنم نرمال باشه این؟
jahangir1400
02-02-2013, 14:24
آخه مساله افت سرعت نیست کلا سیستم یکی 2 ثانیه هنگ میکنه تا دوباره هارد به چرخش بیوفته، از همین برنامه تب Benchmark یه تست گرفتم نتیجه عجیبی گرفتم این به خاطر چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پاورم 685 گرین هست اما رو سیستم قبلیم تست کردم صدای اولیه میومد اما چون اون مساله هنگ گه گاهی پیش میاد تو چند دقیقه ای که تست کردم اتفاق نیوفتاد بعلاوه اینکه رو سیستم قبلیم این مشکلو نداشتم رو سیستم جدید اینجوری میشه، اما این تستی که عکسش رو گذاشتم روی اون سیستم هم تست کردم اما نتیجه نرمال بود و اینجوری نشد یه خط منحنی ملایم رو به پایین بود نه به این شکل زیگزاگی؟ دلیلش چیه فکر نکنم نرمال باشه این؟
کسی نیست راهنمایی کنه؟ مشکل داره یا نه؟:n13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.