PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره ی خرید مسکن

*mhm*
17-01-2013, 19:34
سلام دوستان

با حدود 105 میلیون کجای تهران میشه یک خونه تهیه کرد ؟(البته بدون وام )
اگر 20 میلیون هم وام داشته باشه بودجم میشه 125

می دونم بودجه ی پایینی هست اما حداقل متراژ مورد نظرم 50 متر (اگر بیشتر هم بشه خیلی بهتره) هست و نزدیک بودن به مترو هم مهمه.از مناطقی مثل شوش و مولوی و ... هم متنفرم.
دوست دارم محله ای باشه که مردمش از نظر فرهنگی نرمال باشند و خلافکار هم کم داشته باشه.

ممنون از شما

logos
18-01-2013, 03:14
با این مبلغ توی تهران فکر نمی کنم جای مناسبی بشه پیدا کرد ...متری 2تومن ! جاهایی مثل شاداباد و دورو برش فکر مینم تو همین حدودقیمت هست (البته اونجا هم مبلغ بالاتر داره و درب و داغوناش این قیمت هست) البته من از خیلی از نقاط تهران خبر نادارم واقعا اما می دونم سمت غرب و تقریبا بالای میدون قزوین متری 2 تومن بعیده پیدا بشه
به نظر من سمت کرج بگیرید بهتره ... کنار مترو اونجا میشه با قیمت متری 2 تومن واحد 50 متری پیدا کرد

victor021
18-01-2013, 05:08
شما با این بودجه میتونید در مناطق فلاح یافت اباد نازی اباد عبدل اباد خونه بخرید
البته واوان هم متری 1/5 هست که میتونید روش فکر کنید
خلاصه با این بودجه باید در جنوب شهر به دنبال خونه باشید

Mr.Mazmamfi
21-01-2013, 22:47
سلام دوستان

با حدود 105 میلیون کجای تهران میشه یک خونه تهیه کرد ؟(البته بدون وام )
اگر 20 میلیون هم وام داشته باشه بودجم میشه 125

می دونم بودجه ی پایینی هست اما حداقل متراژ مورد نظرم 50 متر (اگر بیشتر هم بشه خیلی بهتره) هست و نزدیک بودن به مترو هم مهمه.از مناطقی مثل شوش و مولوی و ... هم متنفرم.
دوست دارم محله ای باشه که مردمش از نظر فرهنگی نرمال باشند و خلافکار هم کم داشته باشه.

ممنون از شما

سلام داداش .

اول یه سوال مهم ، محل شما الان کجاست ؟

خونه ی ما نزدیک گمرگه ( البته تو این محدوده هم جا با جا خیلی فرق داره ) متری 2 الی 2200 خونه هست .

خونه تو این چند روزه هم بالاتر رفت .

BRT هم داره ، میتونی بری متروی میدون محمدیه ( اعدام ) سوار شی بری سرکار .

مسیر اتوبوس خورش انصافا نسبت به جاهای دیگه ، مثلا فلاح و یافت آباد و ... خیلی بهتره .

آدم خراب هم همه جای تهران هست ، اینجا هم هست ( البته بیشتر :n02:) و اینکه تراکم جمعیت یه مقدرای تو جنوب شهر بیشتره ، پس نباید توقع زیادی داشته باشی و زیاد حساس شی .

در ضمن اگه بتونی خیابون مخصوص خونه بخری ( تو خیابون قزوین هست ) فوق العادس ، خیلی جای خوب و با فرهنگی هست ، ولی از BRT دور میشی ، وگرنه فکر کنم اونجا اتوبوس داره برای پاستور که بری مترو . ( باز این مورد رو بیشتر پرس و جو کن )

موفق باشید.