مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ از کیش ..... به نظر شما ارزطش داره یا نه
shopingmc
17-01-2013, 12:52
سلام من قصد خرید لپ تاپ hp dv6t-7000 دارم ولی چون تا یک ماه دیگه دارم میرم کیش میخواستم ببینم ارزش داره صبر کنم اونجا بخرم چون کیش منطقه آزاد تجاریه گفتم شاید قیمت های کمتر باشه
asadi3077
17-01-2013, 14:18
هر کاری میکنید قبل 22 بهمن بگیرید چون میره بالا
javad.pc
17-01-2013, 14:48
چطور داداش؟؟؟
Thor God
17-01-2013, 14:55
فکر نمی کنم قیمت ها فرقی داشته باشه !
مگر اینکه قاچاقی بخری که احتمالا ارزون پات در میاد ! ولی امکنان داره هر اتفاقی برای لپ تاپ پیش اومده باشه ! ( تو بندر هم هست ... خیلی هم ارزون ولی بدون گارانتی )
اما اگه بخوای با گارانتی اصلی بخری شاید در حده 20 تا 100 تومن این ور و اون ور باشه ! اون هم به خاطره اینه که بعضی منطقه ها ملت زیاد تخصص ندارن خوده فروشنده ها میکشن روش !
به طور کلی اگه از جاهای معتبر بگیری با گارانتی اصلی فرقی نداره !
javad.pc
17-01-2013, 14:59
آره منم فکر میکنم ریسکش بالا باشه...
از ی جای معتبر که بگیری خیالت راحته هرچی بشه میتونی یکاریش کنی...
ولی از کیش که بگیری اگه خراب باشه دستت به هیجا بند نیست...
shopingmc
18-01-2013, 10:03
ممنون بچه ها کسی دیگه ای نظری نداره
فکر نمی کنم قیمت ها فرقی داشته باشه !
مگر اینکه قاچاقی بخری که احتمالا ارزون پات در میاد ! ولی امکنان داره هر اتفاقی برای لپ تاپ پیش اومده باشه ! ( تو بندر هم هست ... خیلی هم ارزون ولی بدون گارانتی )
اما اگه بخوای با گارانتی اصلی بخری شاید در حده 20 تا 100 تومن این ور و اون ور باشه ! اون هم به خاطره اینه که بعضی منطقه ها ملت زیاد تخصص ندارن خوده فروشنده ها میکشن روش !
به طور کلی اگه از جاهای معتبر بگیری با گارانتی اصلی فرقی نداره !
Thor God عزیز والا بندر که همه جاش لپ تاپ گرنوتر از تهرانه جایی لپ تاپ ارزون ندیدم.
تو هرمز و ستاره بندر که حسابی قیمتا بالاست. جایی قیمت مناسب بدون گارانتی میدونی برام پ.خ کن.
با تشکر همشری
Thor God
19-01-2013, 13:14
بله این که طبیعیه قیمت ها باید بالاتر باشه !
اما بدون گارانتی ارزون تر درمیاد !
حتما تا آخره این هفته برات ارسال می کنم !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.