مشاهده نسخه کامل
: سوال درمورد میکرو سیم
سلام دوسنان.من گوشی مدل sony خریدم سری s و بهش میکرو سیم میخوره و سیم کارتم هم 912 هست.باید چیکار کنم؟نمیشه برم بدم سیم رو عوضش کنن؟همراه اول مثل ایرانسل میکرو سیم نمیده؟یا باید پانچش کنم؟با پانچ کردن سیم کارتم نسوزه؟
باتشکر
معمولن همون جایی که گوشی میخرن یک دستگاه دارن سیمکارت میزارن توش میکروش میکنن از صاحب مغازه که گوشی خریدین سوال نکردین سیمکارتتون براتون همونجا میکرو کنن؟
چه فرقی میکنه سیم کارت معمولی با میکروسیم؟
فکر نمیکنم تفاوت خاصی با هم داشته باشند اکثر گوشی های مدل بالای اندرویدی و تبلت های جدید باید برای استفاده ازشون سیمکارت میکرو داشت
فکر نمیکنم تفاوت خاصی با هم داشته باشند اکثر گوشی های مدل بالای اندرویدی و تبلت ها جدید باید برای استفاده ازشون سیمکارت میکرو داشت
اگه تفاوت مثبتی ندارند پس چرا اصلا تولید شدند؟
بعضی از گوشی های هوشمند جدید به جای سیمکارت معمولی از میکرو سیم استفاده میکنند
تفاوتی با سیم کارتهای معمولی ندارن
معمولن همون جایی که گوشی میخرن یک دستگاه دارن سیمکارت میزارن توش میکروش میکنن از صاحب مغازه که گوشی خریدین سوال نکردین سیمکارتتون براتون همونجا میکرو کنن؟
آخه گوشی رو باید بدم به کسی سیمش دستم نیست.کجا میتونم میکرو کنم سیم رو؟صاحب مغازه گفت سیم های 912 بعضیاشون حین پانچ کردن میسوزه.این درسته؟
سایت mci این مطلب رو زده:
به منظور تسهيل استفاده مشتركين از گوشي هاي نسل جديد تلفن همراه، همراه اول از طريق دفاتر خود ميكرو سيم كارت عرضه مي كند.
به گزارش روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران، اين ميكرو سيم كارت ها(سيم كارت هاي كوچك) با گوشي هاي نسل جديد سازگار بوده و مشتركان همراه اول مي توانند جهت تعويض سيم كارت خود و خريد ميكرو سيم كارت، علاوه بر دفاتر منتخب خدمات ارتباطي، از طريق شركت خدمات اول مبين(1868)، دفاتر مشتركين تهران و مراكز تلفن همراه استان ها اقدام نمايند.
بر اساس اين گزارش، تعويض سيم كارت و ارئه ميكرو سيم كارت جديد، بدون اخذ وجه اضافي (به قيمت تعويض سيم كارت معمولي) انجام مي شود و هزينه اين تعويض براي مشتركان دائمي درصورتحساب دوره و براي مشتركان اعتباري به صورت كسر از شارژ اعمال مي شود.
گفتني است همراه اول پيش از اين از ابتداي سال جاري، عرضه آزمايشي و محدود اين ميكرو سيم كارت ها را آغاز كرده بود و هم اكنون عرضه عمومي را شروع كرده است.
تاریخش هم برای سال 90 هست.پس با این حساب هم میشه سیم خودمون رو پانچ کنیم هم میتونیم تعویضش کنیم و میکرو سیم بگیریم
آخه گوشی رو باید بدم به کسی سیمش دستم نیست.کجا میتونم میکرو کنم سیم رو؟صاحب مغازه گفت سیم های 912 بعضیاشون حین پانچ کردن میسوزه.این درسته؟
تو سایت که الان چک کردم گفته همراه اول هم عرضه عمومی سیمکارتاش اغاز کرده و اگه از (طریق شرکت خدمات اول مبین (1868)، دفاتر مشترکین تهران و مراکز تلفن همراه استانها) اقدام کنی سیمکارت میکرو بهت تحویل میدن اکثر موبایل فروشی ها هم دستگاهش دارن ولی شاید بعضی ها بابت میکرو کردن سیمکارت بخوان الکی پول اضافی از ادم بگیرن
خیلی لطف کردی clau جان.ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.