ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فریز شدن صفحه همگام بازی

mtchabok
16-01-2013, 20:38
سلام
من یه مشکل عجیب دارم و اونم اینکه هنگام بازی ( assasin cread 3 یا skyrim و ... ) تقریبا یه 20 دقیقه که بازی کردم یکدفه صفحه فریز میشه و هیچی کار نمیکنه بعضی مواقع ویندوز بازی رو میبنده بعضی مواقع بازی مشکل رو حل میکنه و ادامه می تونم بدم و در بیشتر مواقع قفل میشه و تنها کار هم ریزت هست .
من دیگه مریض شدم از دست این نوتبوکم :n14:
نوتبوکم Dell XPS L502 X هست

lida
16-01-2013, 21:03
احتملن داغ میکنه خبلی باید دماشو پایین بیاری هرجور خودت میدونی دایور کارت گرافیک رو هم اپدیت کن

mtchabok
17-01-2013, 00:45
احتملن داغ میکنه خبلی باید دماشو پایین بیاری هرجور خودت میدونی دایور کارت گرافیک رو هم اپدیت کن

خیلی ممنون که جواب دادید
آخه این مشکل رو قبلا اصلا نداشتم یه 2 -3 ماهی هست که این مشکل رو دارم .
حتی فک کردم که شاید ایراد ویروس و یا ویندوز باشه ویندوز رو دوبار عوض کردم و وین8 نصب کردم اما درست نشد ، در ضمن در مورد داغ کردن هم باید بگم که قبلا خیلی بیشتر داغ میکرد و هیچ مشکلی نداشتم.
بنظرتون دلیل دیگه ای به غیر داغ کردن هم میتونه داشته باشه ؟

Soroush-S
17-01-2013, 01:09
چون میگی بعضی موقع ویندوز بازی میبنده شاید مشکل از خود بازی باشه - شما بازیهای دیگه تست کن ضمنا از کول پد استفاده میکنید؟
من با 5110 بازی میکنم و با کول پد دماش بالا میره ولی مشکلی داخل بازی ندارم.
درایور هم آپدیت کن .

mtchabok
18-01-2013, 21:31
نه کول پد ندارم
با برنامه CPUID HWMonitor دمای core هام رو گرفتم
هنگام بازی حتی تا دمای 90 درجه سانتیگراد هم میرسه . میشه واسه شمارو هم بدونم حدودا تا چند میرسه
در ضمن گفته بودم قبلا این مشکل رو نداشتم .
بنظرتون با راهنمای خود سایت دل اگه نوت بوکم رو تمیز کنم مثل روز اولش میشه ؟

Soroush-S
18-01-2013, 22:02
اگه تا 100 درصد برسه باید رستارت بشه - حتما کول پد بگیر.
ضمنا به تاپیک مخصوص این لپتاپ سر بزنی بهتر نتیجه میگیری

mtchabok
19-01-2013, 12:23
واقعا ممنون
جالبیش همینجاس که به 100 درجه هم رسیده بود ولی سیستم ری استارت نشد و مشکلی نداشت و فقط در مواقعی خاص فریز میشه . دقیقا نمی دونم چرا ؟
خیلی روش کار کردم ولی حتما سعی میکنم کولپد رو بگیرم . کولپد خوب سراغ دارید ؟

Soroush-S
19-01-2013, 12:44
واقعا ممنون
جالبیش همینجاس که به 100 درجه هم رسیده بود ولی سیستم ری استارت نشد و مشکلی نداشت و فقط در مواقعی خاص فریز میشه . دقیقا نمی دونم چرا ؟
خیلی روش کار کردم ولی حتما سعی میکنم کولپد رو بگیرم . کولپد خوب سراغ دارید ؟

کول پد مارک DEEP COOL بگیرید.

hasanoooooooo
19-01-2013, 13:00
ببین شما زیر 4 تا پایه لپتاپ 4 واشر پلاستیمی با قطر یکسان و حدود 2 تا 3 سانیمتر بزار اینجوری هوا بیشتر زیر لپتاپ گردش پیدا میکنه و عملکرد فن بهتر میشه.... کوا پد ها خیلی موٍثر هستند...اگر دیدی این مشکلت با این کار ها هم حل نشد باید فن رو بدی برات تمیز و اگر نیاز داشته باشه سرویس و نهایت تعویض کنن... دمای 100 خیلی بالاست! من با y560 نهایت دما 75 بوده! داخل بازی با نهایت تنظیمات... سریع به دادش برس/// اپدیت بایاس هم خیلی کمک میکنه بهت.