مشاهده نسخه کامل
: راه اندازی باشگاه پینتبال، هزینهها، گفتو گو و مشورت...(همهی چیزایی که برای راهاندازی باشگاه پینتبال نیازه!)
سلام....
پینتبال یه ورزش شاد و مفرحه که یه جورایی حس کوماندویی و قهرمان بازی رو در افراد جوون ارضا میکنه...
از دوستان میخوام که اگر امکان داره، دوستان تجارب خودشون یا سایرین در این خصوص رو برا من تو این تاپیک بگن تا هم خودم استفاده کنم و هم دیگران.... برای شروع، خودم یه سری سوال مطرح میکنم:
برای بازیکن نهایی، هر دست بازی چقدر هزینه و چقدر زمان در میاد؟ یعنی طرف با چه مبلغی، چه مدت بازی میکنه؟؟؟
برای راهاندازی، به چه مقدار فضا و چه تجهیزاتی نیازه؟
ایا امروز، با این وضعیت اقتصادی، امکان داره که مردم یه شهر کویچک و محروم ۱۵۰ هزار نفری از پینتبال استفاده بکنه؟!( قبلا یه سری شهر ما تشکیل شد، و خیلی ها بازی کردن، ولی جمعش کردن نمیدونم چرا؟)...
هزینهی تهیهی تسلیحات و البسه، و گلوله ها به چه شکلی هست؟؟؟
ایا فقط باید از گلولههای رنگی استفاده بشه؟ امکان استفاده از اسلحههای ایرسافت با گلوله های پلاستیکی هست؟؟؟
افراد در این ورزش چقدر ممکنه اسیب ببینن؟؟
یه زمین بزرگ و خارج از شهر بهتره یا یه زمین کوچیک داخل شهر؟!
و هر چیز دیگهای که خودتون به نظرتون میرسه!
برای بازیکن نهایی، هر دست بازی چقدر هزینه و چقدر زمان در میاد؟ یعنی طرف با چه مبلغی، چه مدت بازی میکنه؟؟؟
قیمت هر سانس 5 تا 10 تومن سانسا 90 دقیقه تا 2 ساعت
برای راهاندازی، به چه مقدار فضا و چه تجهیزاتی نیازه؟
زمینش فکر نکنم اندازه خاصی بخواد،کوچیک ترین زمینی که من دیدم 1.5 برابر این زمینای چمن مصنوئی که تو پارکا میسازن بوده....
موانعشم همه جوره میزارن از خاکریزو گونیو بشکه بگیر تا موانع بادی استاندارد...
تجهیزاتم جلیقه ماسک تفنگ شلوار و پیرهن از هرکدوم حداقل 10 سری(برای دوتا تیم 5 نفره ) و حداکثر 24 سری (دو تا تیم دوازده نفره) بسته به اندازه زمین...
ایا فقط باید از گلولههای رنگی استفاده بشه؟ امکان استفاده از اسلحههای ایرسافت با گلوله های پلاستیکی هست؟؟؟
فکر نکنم بشه...
افراد در این ورزش چقدر ممکنه اسیب ببینن؟؟
اگه تجهیزات استاندارد باشه نهایتا تیرایی که از فاصله نزدیک شلیک بشه باعث کبودی میشه...
اگه ماسک غیر استاندارد باشه و تیر به چشم بخوره ،چشم باید تخلیه شه...
قیمت هر سانس 5 تا 10 تومن سانسا 90 دقیقه تا 2 ساعت
در مقام مقایسه با سانس فوتبال(سالن...!!) به نظرم یه شکست کامل باشه؟؟
ایا این ورزش برا طبقهی بالای جامعهست؟
ایا افراد با سن و سال(۳۰ ساله و اینا) که مثلا اهل فوتبال و استخر باشن، احتمال داره که پینتبال هم بیان؟!
در مقام مقایسه با سانس فوتبال(سالن...!!) به نظرم یه شکست کامل باشه؟؟
ایا این ورزش برا طبقهی بالای جامعهست؟
ایا افراد با سن و سال(۳۰ ساله و اینا) که مثلا اهل فوتبال و استخر باشن، احتمال داره که پینتبال هم بیان؟!
منظور من نفری 5 تا ده تومن بود...
ارزون ترین زمین پینت بال حداقل سانسی 50 تومن میشه...
منظور من نفری 5 تا ده تومن بود...
بله میدونم....
اینجوری که بوش میاد، نمیشه باش کاری کرد!!!
ایا میشه برا سازمان ها اختصاصی کار کرد و سانس به اونا داد؟! تو شهرای دیگه دارن چنین چیزی؟!
سلام....
دوستان تو ایران کلا باشگاه ایرسافت نداریم ظاهرا که تفاوت های کلیی با پینت بال داره و جذاب تره!!....
من متاسفانه سرمایهی خریدن زمین و یا اجاره کردن و این حرفا رو ندارم!!....
به نظرتون از کجا میشه سرمایه گذاری پیدا کرد که یه زمین بزرگ، یا پارکینگ بزرگ داشته باشه و با درصدی سود با من مشارکت کنه؟!؟؟
سلام....
دوستان تو ایران کلا باشگاه ایرسافت نداریم ظاهرا که تفاوت های کلیی با پینت بال داره و جذاب تره!!....
من متاسفانه سرمایهی خریدن زمین و یا اجاره کردن و این حرفا رو ندارم!!....
به نظرتون از کجا میشه سرمایه گذاری پیدا کرد که یه زمین بزرگ، یا پارکینگ بزرگ داشته باشه و با درصدی سود با من مشارکت کنه؟!؟؟
اره واقعا ایر سافت خیلی جالب تره ,فکر نکنم به این زودی ها یه همچین چیزی تو ایران بیاد چون
نسبت یه هزینه های پینت بال خیلی بیشتره و اسلحه هاشم قیمتشون بالاست
یه تاپیک برای معرفی این بازی من قبلا زدم که میتونید ببینید...
AIR SOFT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اسلحه هاش در حد 300-400 دلار هستن و سایر تجهیزات و گلوله ها و غیره!! ولی نکتهاش اینه که واقعا خفنه!!!! ما اینهمه کانتر باز داریم، فک کن چقد ایرسافتر خواهیم داشت!!!!....
من میتونم پول برای تعداد 40-50 عدد اسلحه رو جور بکنم و بیارم تو باشگاه، ولی بحث لباس و (خدا رو شکر، تنها محافظ الزامی این بازی عینک ها هستن!) ... هم میمونه که باز قدری هزینه بره، اما بحث اصلی، بحث خود مپ بازی هستش که باید یه نفر سرمایه گذار خوب گیر بیاری که اون رو برات راه بندازه یا خودش یه خرابه یا پارکینگ یا انبار بزرگ داشته باشه که بتونی بری بازی کنی!! ....
شهرک های صنعتی از شهر ها دورن و کمی یه جورین!(مخصوصا مال ایلام!) وگرنه من یه سیلوی گنده اجاره میکردم و یه مپ مسقف راه مینداختم توش...
راستی، خودم در این خصوص یه تاپیک توی یه سایت دیگه دارم...
وحید گرامی خواستم تو تاپیکتون پست بدم ولی فک کردم زیر خاکی بالا اوردن میشه!:)
اره اسلحه هاش در حد 300-400 دلار هستن و سایر تجهیزات و گلوله ها و غیره!! ولی نکتهاش اینه که واقعا خفنه!!!! ما اینهمه کانتر باز داریم، فک کن چقد ایرسافتر خواهیم داشت!!!!....
من میتونم پول برای تعداد 40-50 عدد اسلحه رو جور بکنم و بیارم تو باشگاه، ولی بحث لباس و (خدا رو شکر، تنها محافظ الزامی این بازی عینک ها هستن!) ... هم میمونه که باز قدری هزینه بره، اما بحث اصلی، بحث خود مپ بازی هستش که باید یه نفر سرمایه گذار خوب گیر بیاری که اون رو برات راه بندازه یا خودش یه خرابه یا پارکینگ یا انبار بزرگ داشته باشه که بتونی بری بازی کنی!! ....
شهرک های صنعتی از شهر ها دورن و کمی یه جورین!(مخصوصا مال ایلام!) وگرنه من یه سیلوی گنده اجاره میکردم و یه مپ مسقف راه مینداختم توش...
راستی، خودم در این خصوص یه تاپیک توی یه سایت دیگه دارم...
وحید گرامی خواستم تو تاپیکتون پست بدم ولی فک کردم زیر خاکی بالا اوردن میشه!:)
اون تاپیک همش ماله 4 ماه پیشه:n02:
تو یوتیوب کلیپ زیاد داره سرچ کنی برات میاره
اره قبول دارم بازی خوبیه ,اگه تو ایران بیاد استقبال زیادی ازش میشه
در مورد مپ ها هم باید یه جای خیلی بزرگی باشه مثل جنگل یا انبار های بزرگ(هر فضای ازادی میشه)
تجهیزات هم مثل جنگ های مدرن و جنگ های جهانی اول و دوم البته تو خارج توپ و نارنجک هم بود
که فکر نکنم اینجا امکانش باشه :n02:
این بازی مسابقات جهانی هم داره ...
بله مسابقات استرالیایی ها با امریکایی ها رو دیدم!! رسما داشتن جنگیدن رو تمرین میکردن!!!! توپخونه و دوشپرتاب ایرسافتشون خیلی باحاله :)))))
اون تاپیک رو هم میشه بالا اورد با عکساش ولی مسئلهای که هست اینه که من یا تو گالری اختصاصی اپلود کردم عکسام رو ، یا توی ایمیج شاک که چیز شکن میخواد!!.... اون تاپیک شما رو هم بالا میارم با چند تا ویدیو! :)
SNOW PATROL
05-09-2013, 20:47
دوست عزیز تفنگ بادی کالیبر بیشتر از 4/5 مجوز میخواد
این اسلحه ها هم بسیار بسیار بعید که مجوز ورود بهشون داده بشه
دوست عزیز تفنگ بادی کالیبر بیشتر از 4/5 مجوز میخواد
دوست گرامی این اسلحه ها دوران بچگی ما رو برامون ساختن!!!! همون اسلحههایی که باهاشون بازی میکردیم، حالا شکل و قیافهی زیباتری گرفتن و یه سری قطعات بهشون اضافه شده که بتونی رگباری شلیک کنی به جای مدام گلنگدن زدن!!!!....
تخریب ایجاد شده حتی از پینت بال هم کمتره! :)...
دیگه خفن ترین اسلحهاش حدود 500-600 دلاره! ولی خیلی خیلی شبیه به اسلحهی واقعی هستش و یکی از دوستام از رشت عکی یه جی36 ایرسافت رو گذاشته بود رو فیس بوق که سر همه رو به درد اورد نامرد! :)
دوست گرامی این اسلحه ها دوران بچگی ما رو برامون ساختن!!!! همون اسلحههایی که باهاشون بازی میکردیم، حالا شکل و قیافهی زیباتری گرفتن و یه سری قطعات بهشون اضافه شده که بتونی رگباری شلیک کنی به جای مدام گلنگدن زدن!!!!....
تخریب ایجاد شده حتی از پینت بال هم کمتره! :)...
دیگه خفن ترین اسلحهاش حدود 500-600 دلاره! ولی خیلی خیلی شبیه به اسلحهی واقعی هستش و یکی از دوستام از رشت عکی یه جی36 ایرسافت رو گذاشته بود رو فیس بوق که سر همه رو به درد اورد نامرد! :)
الان کالیبر 5.5 هم مجوز نمیخواد ولی ببینن شاید گیر بدن (یا نامه داشته باشی از اسلحه و مهمات)
خوب مشکل هم همینه چون این اسلحه ها زیاد شبیه به واقعی هستن فکر نکنم مجوز بدن یا براحتی بدن...
خوب مشکل هم همینه چون این اسلحه ها زیاد شبیه به واقعی هستن فکر نکنم مجوز بدن یا براحتی بدن....
حالا قانون جالب این مدل اسلحه تو عامریکا اینه که باید و باید و باید!! با اون سر نارنجی شون تو محیط ازاد یا خونه نگهداری بشن!! یعنی باید یک مشخصهای داشته باشه اسلحه تو دستشون که اسباب بازیه وگرنه مشکلی پیش بیاد، اینا همون برخوردی باهاشون میشه که اگر اسلحهی واقعی دستشون بوده!!...
واسه همین ظاهرا خیلی ها رعایت میکنن و شعله افکنه چیه(چرا اسم چیزا یادم میره؟) رو میذارن روش که رنگ نارنجی ضایعی هم داره! :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.