ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ارتباط پرینتر با نرم افزار اتوکد

mohsen.na
16-01-2013, 08:13
سلام به همه دوستان
من یک پرینتر HP 1280 دارم که روی ویندوز 7 اون رو نصب کردم اما دو تا مشکل داره ، یکی اینکه نرم افزار اتوکد درایور پرینتر رو شناسایی نمی کنه هم اتوکد 2010 رو استفاده کردم هم 2012 ( Test Page رو چاپ می کنه تو نرم افزارهای دیگه مثل office هم مشکلی نداره ) . مشکل دوم هم اینه که سایز A4 رو چاپ می کنه اما A3 چاپ نمی کنه
ممنون میشم راهنماییم کنید .

m_2t_ab
16-01-2013, 18:58
سلام دوست عزیز
درایورجدید رو دانلود کنید.
ترجیحا روی سیستم دیگری امتحان کنید.
موفق باشید

mohsen.na
19-01-2013, 08:31
سلام دوست عزیز
درایورجدید رو دانلود کنید.
ترجیحا روی سیستم دیگری امتحان کنید.
موفق باشید
دوست عزیز آخرین درایور رو از سایت HP دانلود کردم و روی 3 سیستم هم امتحان کردم اما باز هم فایده ای نداشت .

m_2t_ab
20-01-2013, 00:06
من ایده خاصی در این زمینه ندارم
اما می تونید به وسیله Adobe Acrobat Professional یا سایر نرم افزار هایی که پرینتر مجازی تبدیل به PDF ایجاد می کنن، ابندا از نرم افزار مربوطه با اون پرینتر PDF تحویل بگیرید و بعد اون PDF رو چاپ کنید.
موفق باشید

kasra2002
18-02-2013, 16:03
سلام
دوستان این مشکل رو من هم دارم و سایت رسمی ایچ پی هم صراحتا نوشته که هیچ درایوری برای این پرینتر نداره و مثلا خود ویندوز می شناسه که اینطوری نیست نه 32 و نه 64 ویندوز 7 و 8
میشه یه راهنمایی دوستانی که این مشکل رو حل کردن
ممنون

mahdi_shr
19-06-2013, 08:30
با سلام من هم با امشکل نصب و پرینت برای پرینتر 1280 اچ پی در ویندوز 7 32 و 64 بیتی روبرو بودم مخصوصا در نرم افزار اتوکد بعد از کلی وبگردی بالاخره فایلشو را پیدا کردم.
بعد از عضویت از سایت زیv دانلود کنید.
موفق باشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mortezaesmaeili
05-12-2013, 10:21
من پرینتر اچ پی 1280 دارم و میخوام رویه ویندوز 8 که 64 بیتی است نصب کنم اما نمیشود.لطفا راهنمایی کنید.ور ضمن درایور انرا هم از سایت اچ پی دانلود کردم اما باز نصب نمیشد چرا؟

alireza.attacker
19-07-2022, 06:32
من ایده خاصی در این زمینه ندارم
اما می تونید به وسیله Adobe Acrobat Professional یا سایر نرم افزار هایی که پرینتر مجازی تبدیل به PDF ایجاد می کنن، ابندا از نرم افزار مربوطه با اون پرینتر PDF تحویل بگیرید و بعد اون PDF رو چاپ کنید.
موفق باشید

سلام با توجه به این این پست قدیمی هست و لینکی که معرفی شده از سایت منبع حذف شده لطف میکنید کمک کنید در حال حاضر این مشکل رو چطور باید رفع کنیم؟

داریورها مجدد نصب شد
اتوکد حذف و مجدد نصب شد
چندین روش دیگه امتحان شد
پرینت تست و همچنین پرینت با نرم تفزهای دیگر (افیس و ....) پرینت گرفته میشود ولی تو اتوکد پرینتر شناسایی نمیشه و پیغام خطای داریور پرینتر بافت نشد بالا میاد
مدل پلاتر HP 510 هست

با تشکر