مشاهده نسخه کامل
: مشکل تپش قلب دائمی
سلام بچه ها ،
چند روزیه (حدود 1 ماهه تقریبا) که دائماً از صبح تا شب بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته ؛ تپش قلب گرفتم و قلبم محکم تر و پرفشار تر از قبل می زنه .
دلیلش چی میتونه باشه و خطرناکه یا نه ؟؟ :n28:
ضمنا من اصلا اهل ورزش نیستم ، می تونه بخاطر چاقی و مشکلاتی از این قبیل باشه ؟
درمان داره ؟؟؟ :n03:
eman619rv
16-01-2013, 03:51
من هم خودم مدتی تقریبا 1 ماه تپش قلب داشتم...
تو این مدت فشار روحی یا استرس شدید نداشتین؟
آره :) مثل امتحان و غیره بوده و هست
ولی قبلا هم (کلا یکی دو سالی میشه) که وقتی به چیز خاصی فکر می کنم قلبم تند تند می زنه یا مثلا برای چیز های جزئی مثل آمپلول زدن هم با اینکه ترس زیادی ندارم و می دونم دردی هم نداره ، ولی اینقدر قلبم تند می زنه که خودم وحشت می کنم :n27:
به نظر تون مشکل چیه ؟ :n13:
سلام دوست عزیز....
تپش قلب میتونه علل زیادی داشته باشه...
مثل:اضافه وزن -استرس - مشکلات تیروئیدی - بالا رفتن فشارخون - بیماری قلبی و...
ولی با توجه به مواردی که بیان کردی.....به خاطر استرس و اضطراب ...
منم قبلا تپش قلب داشتم ولی از وقتی ورزش رو شروع کردم به کلی از بین رفت...
دوست عزیز هر وقت دچار استرس شدی...سعی کن چند تا نفس عمیق بکشی و ذهنت رو برای چند ثانیه
از هر چیزی خالی کنی و به چیزی فکر نکنی..
یه روشی هم هست که تو یه تاپیک با همین موضوع گفتم:
برای حل مشکل استرس...تو ورزش یه روشی هست به اسم جاپوکسن ...که فرد تو یه جای آروم و بی صدا دراز میکشه
و چشماشو می بنده سعی میکنه به چیزی فکر نکنه و شروع میکنه به انبساط و انقباض عضلات بدن که همراه با این باید نفس عمیق بکشی
خیلی روش خوبیه ..کاملا جواب میده....
به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) هم یه سری بزن شاید بهت کمکی کنه ..درباره ی تپش قلبه.....
s.khafan
17-01-2013, 11:05
دوست عزیز سعی کن هر چه زودتر این مشکلتو درمان کنی.چون من 2سالی میشه که این مشکلو دارم و تقریبا میشه گفت دیگه غیر قابل درمان شده.
این مشکلمم از یه استرس لعنتی شروع شد.لعنت به هرچی استرسه:47:
امید وارم شما هم درمان بشین و مشکل تون برطرف بشه ...
من فک کنم بخاطر یه ویروس آنفولانزا اینطوری شدم ، الانم تو امتحاناتم هستم و دیگه بد تر :n02:
در صورتی که از دارو های خاصی که از عوارض جانبیشون تپش قلب هست خصوصا محرکات و مخدر ها استفاده نکردید و یا در صورتی که فشار عصبی خاصی در این مدت ندارید
منظقی ترین راه اینه به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کنید تا یه نوار قلبی ازتون بگیره و یه چکاپ کامل بشید
گاها در موارد خفیف با خوردن قرص پروپرانول(ایندرال) و یا در موارد خیلی شدید تر که ناشی از فشار های عصبی و استرس هست به همراه آرامبخش ها (کلردیازپوکساید و آلپروزولام و ...) میشه کنترل کرد این مشکل رو...
ولی در صورتی که مشکل زمینه ای دیگه ای داشته باشید حتما باید تحت مراقبت قرار بگیرید...
گرفتن نوار قلب نه زمان زیادی میبره...نه هزینه ی زیادی طلب میکنه...
به دوستانی که احساس میکنن بدون هیچ دلیلی قلب براشون مثل گذشته و روز اولش (!) کار نمیکنه و به طور عادی و همیشگی نمیتپه پیشنهاد میدم حتما اقدام به گرفتن نوار قلبی نزد پزشک متخصص و یه چکاپ کامل بکنن!!
باور کنید همین سهل انگاری ها خیلی وقتها باعث خیلی از مشکلات جبران ناپذیر میشه...
البته این یه توصیه ی کلی بود و امیدوارم این دوست عزیزمون مشکلشون چیز مهم و جدی نباشه...
Saeed Dz
18-01-2013, 22:33
اول اینکه حتمن به پزشک مراجعه کن و موارد تشخیصیشم خیلی ساده هستش و دردی ام نداره.
دوم اینکه آسپرین 100 (A.S.A.) روز یک عدد میتونی مصرف کنی و اینجا بگو بعداز 2 رو مصرف وضعیتت چطوره.
راستی بچه ها من یه آزمایش خون دادم که مشخص شد غلظت خون دارم ، دکتر هم به من قرص آ اس آ (فک کنم 100) داد که شبی 1 عدد بخورم .
مدتی هست که اونو نخوردم ، به نظر تون به خوردنش ادامه بدم ؟ ضمنا قرصه رو یه پزشک عمومی داد نه متخصص ...
Saeed Dz
18-01-2013, 22:52
راستی بچه ها من یه آزمایش خون دادم که مشخص شد غلظت خون دارم ، دکتر هم به من قرص آ اس آ (فک کنم 100) داد که شبی 1 عدد بخورم .
مدتی هست که اونو نخوردم ، به نظر تون به خوردنش ادامه بدم ؟ ضمنا قرصه رو یه پزشک عمومی داد نه متخصص ...
چند سالته و جنسیتت چیه؟
ترنم اعتمادی
18-01-2013, 22:53
حتما به یه متخصص مراجعه کن
تپش قلب علتای زیادی داره از جمله: آلودگی هوا، سن نوجوونی تا جوونی به خاطر بلوغ، استرس و ...
اما خوردن آ اس آ رو قطع نکن
اما خوردن آ اس آ رو قطع نکن
میشه علتش رو بفرمایین ؟ در مجموع کار این دارو برای من چیه ؟
چند سالته و جنسیتت چیه؟
مرد - جوان !!
Abdolreza2012
19-01-2013, 04:10
آره :) مثل امتحان و غیره بوده و هست
ولی قبلا هم (کلا یکی دو سالی میشه) که وقتی به چیز خاصی فکر می کنم قلبم تند تند می زنه یا مثلا برای چیز های جزئی مثل آمپلول زدن هم با اینکه ترس زیادی ندارم و می دونم دردی هم نداره ، ولی اینقدر قلبم تند می زنه که خودم وحشت می کنم :n27:
به نظر تون مشکل چیه ؟ :n13:
منم دقیقا واسه یه چیزایی کوچیک ضربانه قلبم زیاد میشه البته واسه درس اینجوری نیستما:n02:
اون دوستمون هم s.khafan کاملا درست میگه سعی کن هر جوری شده استرسو از خودت دور کنی
البته میدونم کاره راحتی نیست چون منم خیلی تلاش کردمو به جای هم نرسیدم
Saeed Dz
19-01-2013, 13:06
مرد - جوان !!
اشكال نداره به خوردنش ادامه بده. باعث ميشه خونت رقيق بشه و مفيده نگران نباش.
ترنم اعتمادی
19-01-2013, 15:32
شاید بشه گفت این قرس تنها قرصیه که ضرر خاصی نداره
s.khafan
20-01-2013, 19:20
میتونی از پروپرانولول10استفاده کنی.رو ما که تاثیری نداشت شاید بتونه مشکل شمارو درمان کنه:n16:
دوستان کار رو به تجویز دارو نکشونید.. هرکاری انجام میدین زیرنظر پزشک باشه.
داریم در مورد قلب صحبت میکنیم ، چیز شوخی برداری نیست.
ترنم اعتمادی
20-01-2013, 22:30
منم قبول دارم
اما خوردن پرانول 10 فقط ضربان قلب رو میاره پایین و یکمم بدن رو عادت میده به خوردنش تا جایی که دزش رو بالا ببریو هی اثری نکنه
من کهع مصرفش کردم میگم خوب نیست
به نظر من خوردن چای گل گاو زبون بهتر باشه با آبلیمو و نبات هم خوش طعمه هم باعث آرامش میشه
Abdolreza2012
21-01-2013, 01:46
منم قبول دارم
اما خوردن پرانول 10 فقط ضربان قلب رو میاره پایین و یکمم بدن رو عادت میده به خوردنش تا جایی که دزش رو بالا ببریو هی اثری نکنه
من کهع مصرفش کردم میگم خوب نیست
به نظر من خوردن چای گل گاو زبون بهتر باشه با آبلیمو و نبات هم خوش طعمه هم باعث آرامش میشه
منم باهات موافقم
یه موقع من میخوردم بخاطر استرسم
بعد یه مدت دیگه نخوردم قلبم خیلی تند میزد یه جورایی به قرص عادت کرده بود بدنم
(این قرصو یه دکتر عمومی برام تجویز کرده بود ولی وقتی که پیش متخصص رفتم اینو نداد اصلا)
بخاطر همین هم توصیه نمیکنم برای استفاده
ترنم اعتمادی
21-01-2013, 18:07
اگه تپش قلب واسه استرسه چای گل گاوو زبون عالیه
من بعد خوردن دو لیوان ازش هم تپش قلبم میفته هم راحت میخوابم
اشكال نداره به خوردنش ادامه بده. باعث ميشه خونت رقيق بشه و مفيده نگران نباش.
البته توصیه میکنم اگه قراره طولانی مدت مصرف کنند حتما از ASA روکش دار استفاده کنند تا مشکل خونریزی معده پیدا نکنه بیمار...
ترنم اعتمادی
29-01-2013, 12:43
البته توصیه میکنم اگه قراره طولانی مدت مصرف کنند حتما از ASA روکش دار استفاده کنند تا مشکل خونریزی معده پیدا نکنه بیمار...
ریلکس کردن بدن برای آرامش و کم شدن تپش قلب خوبه
اگه وزنت زیاده باید کمکم بیاریش پایین
از استعمال هرجور دخانیات باید فاصله بگیری لااقل تا مدتی که تپش قلبت بیفته
از هر جور درگیری چه کوچیک چه بزرگ دوری کن
Saeed Dz
29-01-2013, 13:55
تپش مقطعی قلب ناشی از استرس و ... نگران کننده نیست و طبیعیه و نیازی هم به مصرف ماده ی خاصی نیست و فقط باید عامل اون رو از بین برد یا بی اثر کرد. در مورد تپش دائمی و بی دلیل قلب باید حتمن به پزشک مراجعه کرد.
اضافه میکنم که منظور از تپش، تپشی هست که لمس بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.