PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتقا سیستم

ehsan_
15-01-2013, 22:56
سلام من سیستمی با این کانفیگ دارم
MAIN :ASUS P6T SE
VGA : GTX 275
RAM : 2*2 DDR3 1600
CPU : CORE i7 920

می خوام با حدود 1 تومن ارتقاش بدم پردازنده که بعد 2-3 سال هنوز عالیه و دستش نمی زم شاید یک فن خریدم اورش کردم
رم رو اگه بشه می خوام 6 گیگ کنم
1- آیا میشه یک رم 2 گیگ بخرم با این 2تا 6 گیگ کنم ؟ رمها حتما باید برندشون یکی باشه؟مشخصات دقیق مادر بوردو ندارم آیا مادربورد اجازه میده؟
اگه triple chanell نشه اشکال نداره

2- مادربورد هم بد نیست اما آیا از pci express 3 پشتیبانی می کنه؟

3- این GTX 275 رو چند می خرن ؟حیف DX11 پشتیبانی نمی کنه وگرنه خیلی ازش راضیم

4- بنظرتون بفروشم ATI 7850 یا 7870بخرم؟

البته اگه مادربورد جواب نده خرجم میره بالا فکر کنم باید حدود 1.5 هزینه کنم

Ali*Reza
15-01-2013, 23:13
مادربورد شما از رمها بصورت سه کاناله پشتیبانی میکنه ، پیشنهاد میکنم برای اینکه از این قابلیت استفاده کنین یک رم مشابه رمهایی که دارین تهیه کنین.
مادربوردتون شکاف PCie2 داره.
در مورد گرافیکتون هم به نظرم هنوز کار راه اندازه و میتونه نیازتون جواب بده.
نظر شخص بنده اینه که سیستمتون کلا کانفیگ خوبی داره و تا 1-2 سال دیگه ساپورتتون میکنه ، فقط اگر یه رم دیگه اضافه کنین تا از قابلیت سه کاناله بهره ببرین بهتره.

ehsan_
16-01-2013, 16:42
مادربورد شما از رمها بصورت سه کاناله پشتیبانی میکنه ، پیشنهاد میکنم برای اینکه از این قابلیت استفاده کنین یک رم مشابه رمهایی که دارین تهیه کنین.
مادربوردتون شکاف PCie2 داره.
در مورد گرافیکتون هم به نظرم هنوز کار راه اندازه و میتونه نیازتون جواب بده.
نظر شخص بنده اینه که سیستمتون کلا کانفیگ خوبی داره و تا 1-2 سال دیگه ساپورتتون میکنه ، فقط اگر یه رم دیگه اضافه کنین تا از قابلیت سه کاناله بهره ببرین بهتره.

رم جدید اگه برندش با این رمها یکی نباشه اصلا میشه اضافه کرد؟3کانال نشد اشکال نداره ولی میشه اضافه کرد که با هم بشن 6 گیگ؟

کارت گرافیک رو حتما می خوام آپ کنم
یعنی نمی تونم یک کارت گرافیک مثل HD 7870 روش نصب کنم؟!

Ali*Reza
16-01-2013, 17:20
سه کاناله بودن رمها یک قابلیته که به شما پرفرمنس بیشتری میده و حالا که مادربورد شما این قابلیت رو داره بهتره که ازش استفاده کنین.
اگر برندهاشون یکی باشند بهتره ولی مهم زمان تاخیر و فرکانسشون و ظرفیتشون هست که باید یکسان باشه.
اگر سه کاناله هم نشد اشکال نداره ، یعنی همون مثلا 6 گیگ رو ساپورت میکنه و مشکلی نحواهید داشت.
کارتهای گرافیک جدید همگی PCIe3 دارند ولی مادربورد شما شکاف PCIe2 داره ، این باعث میشه در کارتهای قدرتمند از همه ظرفیت و پهنای باندشون استفاده نشه.