مشاهده نسخه کامل
: آیا بدون دونستن Flash میتونم یه همچین چیزی واسه سایتم طراحی کنم؟
galaxy_110
30-07-2006, 23:17
دوستان سلام
من این چند تا وب سایتو دیدم خیلی ازشون خوشم اومد.
میخواستم بدونم منم بدون دونستن Flash میتونم یه همچین چیزی واسه سایتم طراحی کنم. منظورم اینه آیا برنامه ای واسه این کار هست. آخه رفتم با Flash کار کنم دیدم واقعا سخته. حالا میخوام بدونم برنامه ای هست که همچین Template های آماده ای داشته باشه و احتیاج به هیچ آموزشی نداشته باشه؟ در ضمن فارسی رو هم ساپورت کنه؟
Cheers
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
or
or
M.B.Asadi
31-07-2006, 10:46
من حدود 100 تا تمپلت فلش دارم ولی حجمشون واقعا زیاده ولی به هر حال سعی می کنم یه نمونه برات در اولین فرصت آپلود کنم
galaxy_110
31-07-2006, 15:04
مرسی عزیز ممنون
عزیز نمیخواد زحمت بکشی آپلودشون کنی. آخه اینقدر تو پی سی ورلد چرخیدم که میدونم سرعت اینترنت تو ایران چه جوریه. اگه زحمتی نیست فقط بگو از کجا میتونم اینجور چیزا رو دانلود کنم.
بعدشم یه سوال. میشه یه توضیح هم بهم بدین چون من هیچ اطلاعاتی درمورد فلش ندارم. چه جوری میشه modify شون کرد. آیا باید تو خود محیط فلش برم یا میشه تو Front Page هم این کار رو کرد. آخه من سایتمو با فرانت طراحی کردم.
Cheers
*NashenaS*
31-07-2006, 16:56
مرسی عزیز ممنون
فقط یه سوال. میشه بعدش یه توضیح هم بهم بدین چون من هیچ اطلاعاتی درمورد فلش ندارم.
Cheers
Search In google & You're there...
اقا اسمت چيه من هي گلكسي نگم....! :laughing:
الان Software هايي اومده كه Make wonder مي كني!
يكي از راه هاش همين استفاده از Template هاست... سرچ كني بي نهايت هست...
راه ديگه يه دونه از اين برنامه هاي طراحي وبسايت مثل Dream Weaver به كمك FlashDecompiler بگيري فلش مردم و برمي داري توي كدش (زياد سخت نيست) دستكاري مي كني و وسلام...
اما بايد روش كار كني تا دستت بياد..
يا حق. :)
galaxy_110
31-07-2006, 17:44
Search In google & You're there...
اقا اسمت چيه من هي گلكسي نگم....! :laughing:
الان Software هايي اومده كه Make wonder مي كني!
يكي از راه هاش همين استفاده از Template هاست... سرچ كني بي نهايت هست...
راه ديگه يه دونه از اين برنامه هاي طراحي وبسايت مثل Dream Weaver به كمك FlashDecompiler بگيري فلش مردم و برمي داري توي كدش (زياد سخت نيست) دستكاري مي كني و وسلام...
اما بايد روش كار كني تا دستت بياد..
يا حق. :)
ناشناس جون مرسی
من که قبلا اسممو تو پیغام خصوصی بهت داده بودم. :happy:
اما همین Galaxy بگو safe تره. :blush:
درمورد سوالم. ببین عزیز من منظورم این بود اگه این تمپلیت های فلش رو از اینترنت دانلود کنم میتونم تو محیط برنامه های مثل فرانت پیج ادیت کنم.
درضمن من که نتونستم برا فلش چیزی پیدا کنم. هر چی بود پولیه. :sad:
من یه چیز میخوام مثل این. البته اولش Skip Introرو بزن تا به محیط اصلی بری.
یا علی
Cheers
M.B.Asadi
02-08-2006, 17:02
گالاكسي جان اگه چيزي مثل اون ميخواي اونها كم حجمند و ميتونم برات آپلودشون كنم.من فكر كردم سايت تركيبي فلش با چيزهاي ديگه منظورته.يه چند تا نمونه رو برات فرستادم كه از اونم خوشگلترند! :happy:
از هركدوم كه خوشت اومد بگو تا فايل سورس(فايل قابل ويرايشش)رو برات و براي همه ي بچه ها پي سي ورد بفرستم.
:) دريافت نمونه سايتها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :)
نظر يادتون نره ها! :rolleye:
M.B.Asadi
02-08-2006, 17:04
اگر احيانا اون كار نكرد از اينجا بگيريد.
galaxy_110
02-08-2006, 17:35
آقا/خانم اسدی
بسیار بسیار ممنون. :happy:
اولا اگه بتونید سورس اینایی که درخواست دادمو بفرسیتد که خیلی عالی میشه.
درمورد فایلای خودتون باید بگم واقعا قشنگ بودن. راستش نتونستم یه دونه از توشون انتخاب کنم. واسه همینم اگه زحمتی نیست اینا رو واسم بفرستید. درضمن آیا میتونم با فرانت پیج ادیتشون کنم؟
auto_site04
auto_site10
flash_site01
flash_site03
flash_site04
flash_site06
درضمن شرمنده تو اون سایت نتوستم نظر بدم ولی همینجا ازتون کلی تشکر میکنم. :blush:
Cheers
M.B.Asadi
02-08-2006, 18:01
اصلا قابل شما رو نداره....
يه كم صبر كنيد تا جمع و جورشون كنم.البته چند تا از اونها چون فايلهاي اصليشون اينجا بود يه كم ناقص عمل مي كنند و اخطار ميدن.و بعضي از منو هاشون نمياد.در مورد ويرايش اين فايلها بايد بهتون بگم كه شما بايد حداقل يه كمي با فلش كار كرده باشيد تا بتونيد عكسها و متنها ي اون رو عوض كنيد.داخل پوشه هايي كه براتون ميفرستم يه سري فايل هست با پسوندfla شما بايد اونها رو با فلش باز كنيد و ويرايش كنيد.متنها كه راحت ويرايش ميشن فقط با چند تا كليك روي اونها.رمتاسفانه با فرانت پيج ويرايش نميشن.
galaxy_110
02-08-2006, 18:41
مرسی عزیز ممنون :happy:
درمورد اون لینکی که خودم درخواست داده بودم چی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ؟ تونستید سورسشو پیدا کنید. آخه آپشن هاش خیلی جالبن در عین حال یه تن (صدا)جالب هم روشون هست که وقتی رو هر کدوم میرید پخش میشه. :blush:
Cheers
M.B.Asadi
02-08-2006, 18:48
اونرو نتونستم پيدا كنم.شايد اصلا تو اينترنت سورسش نباشه.
اينم فايلهايي كه قرار بود بهتون بدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!.rar
اگه يه كم فلش ياد بگيري ميتوني flash site 6 رو به همون شكل دربياري.راستي الان اين فايلها كاملن و اگه اجراشون كني ميبيني كه بعضياشون بهتر شدند.
galaxy_110
03-08-2006, 01:11
عزیز خیلی زحمت کشیدی. ممنون :happy:
Cheers
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.