ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد برای خرید رم؟

fireboy8766
15-01-2013, 17:24
برای این سیستم میخوام تغییر رم بدم.
رم فعلیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات:

مشکل اصلیم هم مشکل کندی هست در کار روی فایلهای تقریبا سنگین فتوشاپ،کورل و غیره. چون میخوام ببینم اگر در زمینه دیگه هم بتونم ارتقاع داشته باشم که وضعیت سیستم هم بهتر بشه چون واقعا کند میشه

Ali*Reza
15-01-2013, 17:39
مادربورد شما از رمها بصورت دوال چنل پشتیبانی میکنه ، به نظر من به خاطر اینکه از این قابلیت بهره ببرین ، یک رم مشابه رم خودتون برین تهیه کنین
در غیر اینصورت میتونین رم 2*2 یا 2*4 تهیه کنین.
مادربوردتون هم از رمها تا فرکانس 2200 پشتیبانی میکنه.

fireboy8766
15-01-2013, 17:45
درسته.گزینه اول پیشنهادتون برای خرید 2*4 چه رمهایی هست؟ اگر قیمت حدودی هم داشتید ممنون میشم
و گزینه دوم، احتمالا اگر خواستم مشابه رم خودم روخرید کنم، توی بازارموجوده الان؟

در مورد مشکل سرعت و کندی رو سیستم هم، پیشنهادی دارید غیر از قضیه رم؟ چون زیاد حس خواصی ندارم از اینکه i5 رو سیستمم هست "مثلا"

Ali*Reza
15-01-2013, 17:49
همونطور که خودتون هم گفتین ، 2 گیگ رم برای سیستمهای امروزی کاملا کم هست و کفایت نمیکنه.
در مورد رم هم بستگی به بودجتون داره ولی پیشنهاد من Corsair 2*4 1600 با قیمت حدودا 200 هست.

ess_1362
15-01-2013, 20:07
کندی سیستم ارتباط خیلی مستقیمی به رم سیستم نداره
شاید باید این مشکل را در جای دیگه ای پیگیری کنید
مهمترین مظنون در سیستم شما هارد دیسک هست
مشخصاتش را دقیق بنویسید و یک تست با نرم فزار hd tune از سیستم بگیرید و شاتش را بذارید
من توصیه می کنم در کنار خرید رم یک ssd پرسرعت ترجیحا در حجم 120 گیگ هم خریداری کنید

fireboy8766
16-01-2013, 11:45
HD Tune pro

ess_1362
17-01-2013, 08:19
درسته
علت کندی سیستم شما از طرف هارد هست
پیشنهاد می کنم یک هارد مناسب تهیه کنید
سرعت انتقال اطلاعات در هارد های جدید برای min و max چیزی بین 80 و 150 هست در حالی که در هارد شما بین 25 تا 75 هست
جهت مشاوره در این مورد به خريد ابزارهای ذخيره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید

fireboy8766
19-01-2013, 21:35
درسته
علت کندی سیستم شما از طرف هارد هست
پیشنهاد می کنم یک هارد مناسب تهیه کنید
سرعت انتقال اطلاعات در هارد های جدید برای min و max چیزی بین 80 و 150 هست در حالی که در هارد شما بین 25 تا 75 هست
جهت مشاوره در این مورد به خريد ابزارهای ذخيره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید
ممنون. در مورد هارد اینترنالم درسته، چون هاردم IDE هست ولی سایر قطعه هام نه و هارد اینترنال هماهنگ با چیزای دیگه نیست اما من همین تست رو روی هارد اکسترنالم با USB2 گرفتم. اون هم سرعت معدلش توی برنامه HD tune بالا نبود در صورتی که سرعتش کم به نظر نمیاد. نظرتون چیه در این مورد؟ چون فکر نمیکردم اون هم سرعت تستش پایین باشه

ess_1362
20-01-2013, 07:58
شما این نکته را هم مد نظر قرار بدین که پورت usb محدودیت ایجاد می کنه(البته usb نسل دوم)
همچنین در شرایطی ممکن هست که این شیار usb در بعضی از مادربردها بصورت hub تعریف بشه که سرعتش معادل usb نسخه 1.1 هست
با این شرایط من باز هم کندی سیستم شما را ناشی از کند بودن هارد سیستم می دونم