مشاهده نسخه کامل
: کمک تنظیمات رنگ در led samsung 6960
hamedevil4
15-01-2013, 11:00
کسی هست این تلوزیون داشته باشه یا بلد باشه چطور باید تنظیمات رنگ بزاری که بهترین کیفیت باشه
اینم بگم در حالت های خود تلوزیون پویا تصویر ازار دهنده پررنگ و پور نور هست و خیلی ناراحت کندده هست سه مورد دیگه استاندارد سینمایی نرمال هست اوناهم تعریف نداره:n21:
در ضمت لوزیون یک ماهست گرفتم
hamedevil4
16-01-2013, 12:33
کسی هست این تلوزیون داشته باشه یا بلد باشه چطور باید تنظیمات رنگ بزاری که بهترین کیفیت باشه
اینم بگم در حالت های خود تلوزیون پویا تصویر ازار دهنده پررنگ و پور نور هست و خیلی ناراحت کندده هست سه مورد دیگه استاندارد سینمایی نرمال هست اوناهم تعریف نداره:n21:
کسی نیست کمک کنه
smhsh121
16-01-2013, 13:19
احتمال زیاد 6960 سری ES باید باشه. نمی دونم مشکل شما تو کدوم قسمت تنظیم استاندارد است. من خودم ترجیح می دوم رو مد استاندارد بذارم و خوبه. حالا اگر می خوای رنگ ها غلیظ تر و درخشان تر شوند می تونی از قسمت تنظیمات پیشرفته، درخشندگی پویا رو رو زیاد بذاری.
hamedevil4
16-01-2013, 17:27
احتمال زیاد 6960 سری ES باید باشه. نمی دونم مشکل شما تو کدوم قسمت تنظیم استاندارد است. من خودم ترجیح می دوم رو مد استاندارد بذارم و خوبه. حالا اگر می خوای رنگ ها غلیظ تر و درخشان تر شوند می تونی از قسمت تنظیمات پیشرفته، درخشندگی پویا رو رو زیاد بذاری.
بله سری 6 هست مشکلم در نور زیاده من روی استاندارد گذاشتم هر کاری می کنم در تصویر سفیدی زیادی داره در حالت پویا که افتضا هست شما تنضیماتی نکردی اگه کردی یه تصویر از تنضیماتت و از تصویرت بزاری یک دنیا ممنون میشم:n16:
سلام
تنظیمات تلویزیون اولا بستگی به نور محیط شما داره و دوما هم کمی سلیقه ای ضمن اینکه مدل های ال ای دی مثل پلاسما خیلی رنگ طبیعی ندارند تا مثلا شما از کالیبره کردن دیگران استفاده کنید تا مثلا به رنگ های طبیعی نزدیک باشید .
smhsh121
16-01-2013, 22:37
من 6960 سری D دارم و فقط جزئیات تصویر رو رو حداکثر گذاشتم که تو صحنه های تاریک سفیدی کم رنگ نشه که فکر کنم این تنظیم تو سری ES نیست.
matinpour
28-02-2013, 20:03
دوست عزیز
شما می توانید از این مسیر بروید وتلویزیون تان را تنظیم کنید.
منو-----> سیستم------> راهکار صرفه جویی -----> حسگر صرفه جویی را روشن کنید.
با این عمل تلویزیون شما بطور خودکار رنگ و نور تصویر ش مناسب با نور محیط تغییر می کند .
و همچنین از مسیر زیر سرعت حرکت و نور و تصویر را متوانید بطور خودکار کنترول کنید
منو--->تصویر ---->گزینش تصویر-----> motion plus و ان را روشن کنید همین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.