PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه خواندن از پورت سريال يا USB و ريختن اطلاعات در يك سلول فايل اكسل بصورت متناوب

lovelykid
15-01-2013, 09:00
با سلام
دوستان كسي ميدونه چطوري ميشه از يك پورت سريال اطلاعات رو خوند (مثلا يك باركد ريدر داريم كه به پورت سريال وصل شده) و اين اطلاعات رو در يك سلول از فايل اكسل ريخت و اين كار بصورت پريوديك انجام بشه يعني هر بار كه بار كد خوانده ميشه در همان سلول اطلاعات بروز بشه؟ البته تو اكسل زياد مهم نيست من ميخام اين كد رو توي ي برنامه ديگه استفاده كنم كه اون برنامه هم محيط برنامه نويسي با C داره هم VBS بنابراين با هر كدوم كه بشه موردي نداره حتي اگه تو اكسل بشه ماكرو نوشت كه از اون پورت بخونه باز هم من خودم از اكسل ميبرم تو اون برنامه
مرسي

p d
17-01-2013, 12:03
تویه سی# امکانات که میخواید به راحتی فراهم شده! 1 سرچ برنید همه چیز دستتون میادو برا شرو 1 سری کد میزام. 1 برنامه ای بود که باهاش اس ام اس میفرستادم. از طریق کامپیوتر و at command.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

lovelykid
19-01-2013, 14:00
مرسي دوست عزيز اما اين چه ربطي داشت به اون چيزي كه من گفتم!؟ ضمناً من هيچي از برنامه نويسي نميدونم چه برسه كه بخام سرچ بزنم تو سي شارپ! خودم يه برنامه تو نت پيدا كردم ولي نميدونم كار هم ميكنه يا نه اما ميخاستم يكي يه برنامه مطمئن بذاره

p d
19-01-2013, 20:34
:n02:
بیخیال.

samasara
28-01-2013, 19:08
همون جور که قبلا هم گفتم بارکد خوان ها مثل کیبورد(چه USB چه PS2 (ورودی کیبوردی)) عمل می کنند فقط کافیه فوکوس رو به تکس باکس بدید و هیچ نیاز به دستورات AT command ندارید ! فقط تفاوت کد نویسی اون به مدل دستگاه و استاندارد کد برای خاتمه < فرق می کنه بعضی ها کد اینتر(کلید ENTER کیرود ) رو هم می فرستند مدل های قدیمی این کار رو انجام نمیدن که هیچ تفاوت چندای نداره برای برنامه نویسی
داخل MFC یک تکس باکس بسازید ..داخل C میتونید از دستور getche() یا scanf استفاده کنید

mehrnaz_saa
16-02-2013, 11:21
سلام دوستان.كسي مي تونه منو در باره نحوهي خواندن اطلاعات از پورت usbدر c# راهنمايي كنه؟؟؟؟

samasara
16-02-2013, 12:10
کار با پورت usb خیلی پیچیدگی داره (فرکانس ها مودولاسین که واقعا پیچیدست) برای همین هم دستگاه های مبدل یو اس بی به کام اومده که اکثر قریب اتفاق پروژهای الکترونیک و کامپیوتر از همون استفاده می کنند (قیمتی حدود 12 تومان آخرین باری که من استفاده کردم داشت) حتی گوشی های موبایل خیلی از موبایل ها هم یک پورت کام مجازی می سازنده و از اون استفاده می کتتد .. اول یک پورت مجازی رو درست می کنند یا کام یا lpt !! بعد خیلی راحت تبال اطلاعات می کنند..