Amin_0913
15-01-2013, 01:05
سلام
من یه فایل PSD دارم و کارای html رو دارم انجام میدم
حالا یه مشکل دارم اینه که بکگراندش دو رنگه
یه بکگراند تیره داره که کل صفحه رو میگیره و یه بکگرانده روشن داره که مطالب روش قرار میگیره
میخواستم بدونم چطوری میتونم چه از طریق HTML و چه از طریق CSS اینطوری بیارم بالا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال بعدی اینه که یه اسلایدر طراحی شده و رو به روش 5 تا تبلیغ وجود حالا مشکلی که هست اینه که چطوری میتونم این اسلایدر را دقیقا رو به روی این تبلیغات قرار بدم
هر کاری میکنم یا پایینش قرار میگیره یا بالاش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل بعدی هم اینه که این نقطه های کنار عکسا رو چطوری میشه ازبین بردش
من یه فایل PSD دارم و کارای html رو دارم انجام میدم
حالا یه مشکل دارم اینه که بکگراندش دو رنگه
یه بکگراند تیره داره که کل صفحه رو میگیره و یه بکگرانده روشن داره که مطالب روش قرار میگیره
میخواستم بدونم چطوری میتونم چه از طریق HTML و چه از طریق CSS اینطوری بیارم بالا
سوال بعدی اینه که یه اسلایدر طراحی شده و رو به روش 5 تا تبلیغ وجود حالا مشکلی که هست اینه که چطوری میتونم این اسلایدر را دقیقا رو به روی این تبلیغات قرار بدم
هر کاری میکنم یا پایینش قرار میگیره یا بالاش
مشکل بعدی هم اینه که این نقطه های کنار عکسا رو چطوری میشه ازبین بردش