PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند مشکل در طراحی

Amin_0913
15-01-2013, 01:05
سلام
من یه فایل PSD دارم و کارای html رو دارم انجام میدم
حالا یه مشکل دارم اینه که بکگراندش دو رنگه
یه بکگراند تیره داره که کل صفحه رو میگیره و یه بکگرانده روشن داره که مطالب روش قرار میگیره
میخواستم بدونم چطوری میتونم چه از طریق HTML و چه از طریق CSS اینطوری بیارم بالا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سوال بعدی اینه که یه اسلایدر طراحی شده و رو به روش 5 تا تبلیغ وجود حالا مشکلی که هست اینه که چطوری میتونم این اسلایدر را دقیقا رو به روی این تبلیغات قرار بدم
هر کاری میکنم یا پایینش قرار میگیره یا بالاش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل بعدی هم اینه که این نقطه های کنار عکسا رو چطوری میشه ازبین بردش

Amin_0913
16-01-2013, 12:00
کسی نیود یه هلپی به ما بکنه؟

ok.baby
16-01-2013, 14:13
سلام
من یه فایل PSD دارم و کارای html رو دارم انجام میدم
حالا یه مشکل دارم اینه که بکگراندش دو رنگه
یه بکگراند تیره داره که کل صفحه رو میگیره و یه بکگرانده روشن داره که مطالب روش قرار میگیره
میخواستم بدونم چطوری میتونم چه از طریق HTML و چه از طریق CSS اینطوری بیارم بالا

سوال بعدی اینه که یه اسلایدر طراحی شده و رو به روش 5 تا تبلیغ وجود حالا مشکلی که هست اینه که چطوری میتونم این اسلایدر را دقیقا رو به روی این تبلیغات قرار بدم
هر کاری میکنم یا پایینش قرار میگیره یا بالاش

مشکل بعدی هم اینه که این نقطه های کنار عکسا رو چطوری میشه ازبین بردش

برای سوال اول، اگه بک گراندتون مال کل صفحه نیست، می تونی اول یه پنل بیاری و بک گراند زیری رو بهش بدی بعد داخل این پنل یه تیبل بذاری و داخل تیبل پنلی با اندازه ی کوچیکتر بذاری و پس زمینه نوشته هات رو بهش بدی.

برای سوال دومت باید ساختار کلی صفحتو بدونم.
در صورتی که کادر سمت راست و ستون سمت چپ دو تا td از یه جدول هستن، میتونی روی td سمت چپ ،به خاصیت valign مقدار top بدی. که دقیقا روبروش قرار میگیره...

و سوال سوم هم این نقطه های کنار عکس ها، بخاطر استفاده از تگ li هست و برای اینکه نمایش داده نشه نیاز به نوشتن استایل دارید به صورت زیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamedarian2009
17-01-2013, 18:41
در سوال اولت میتونم اینطوری راهنماییتون کنم که شما باید یه table بسازین با عرض مثلا 80 درصد و اینطوری رنگ بک گراند body یه جور و رنگ بک گراند تیبل یه جور دیگه انتخاب کنید
در جواب سوال دوم همانطور که دوستمون گفتن اگه تبلیغات رو داخل همون table در جواب سوال اول گفتم بسازی بزاری میتونی با گزاشتن ویژگی valign و تنظیم آن روی middle یا top اون تو جای دلخواهت ببینی