ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل روشن نشدن توشیبا m100

*shak*
15-01-2013, 00:32
سلام دوستان گرامی
بنده یه toshiba satellite m100 دارم که یک مشکل عجیب داره. اول اینکه باتریش شارژ نمیشد. یعنی به شارژ که وصل میکردی هر چقدر که تو شارژ میموند ولی ال ای دی شارژ که بعد پر شدن باطری از رنگ نارنجی به آبی تغییر میکرد دیگه آبی نمیشد و همچنان چراغ نارنجی میموند و با قطع ارتباط شارژ سیستم خاموش میشد.الان وضعیتش به این شکله که کلا حتی با برق مستقیم هم روشن نمیشه. یعنی برق رو که وصل میکنی چراغش روشن میشه و معلومه کانکتور سالمه و برق میرسه بهش ولی سیستم روشن نمیشه. حالا سوال اینه که اگر مشکل از باطریه چرا با برق مستقیم روشن نمیشه؟ چون من خیلی از لپتاپایی که دیدم حتی بدون باتری هم با برق مستقیم روشن میشن ولی برای من اینطور نیست. آیا پاور سیستم سوخته؟

hasanoooooooo
15-01-2013, 02:48
ممکنه اداپتور ضعیف شده باشه... شما بایک اداپتور دیگه تست باید انجام بدی یا اینکه با ولت متر ولتاژ سر فیش اداپتور رو چک کنی... ممکنه مشکل از مدار داخل لپتاپ هم باشه ولی اول از همه اداپتور رو تست کن...

*shak*
15-01-2013, 10:10
ممکنه اداپتور ضعیف شده باشه... شما بایک اداپتور دیگه تست باید انجام بدی یا اینکه با ولت متر ولتاژ سر فیش اداپتور رو چک کنی... ممکنه مشکل از مدار داخل لپتاپ هم باشه ولی اول از همه اداپتور رو تست کن...

سلام
ممنون از پاسختون. ولتاژ خروجی آداپتور رو گرفتم اوکیه لپتاپو باز کردم ولتاژ تا سر کانکتور هم میاد.
یک سوال. آیا این مدل کلا با برق مستقیم بدون باطری روشن نمیشه یا این یک ایراده؟ چون من قبلا که سالم بدون بدون باطری این مدلو روشن نکرده بودم تست کنم.