ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : داغ شدن بیش از حد Acer 5750g

lifeless
14-01-2013, 03:07
سلام دوستان و اساتید بزرگ :)
لپ تاپ من Acer 5750g هستش با مشخصات زیر:
Cpu: intel core i7 2.9 Ghz
Ram: 6Gb
VGA: Geforce Gt540 2Gb
HDD: 640Gb
خیلی ازش راضی هستم و خداییش خیلی خیلی زیاد ازش کار میکشم!
آقا من وقتی که یه نرم افزاری مثل فوتوشاپ یا یه بازی روش اجرا میکنم ( مثل PES 2012 ) (به دلیل درگیر شدن گرافیک ) کمی پایین تر از قسمت زیر دکمه پاور خیلی داغ میشه؛
جوری که نمیتونم رو پام بذارمش. گاهی هم بدون اجرای بازی داغ میشه؛ اما کمتر! حقیقتش اینکه اوایل اصلاً باهاش بازی نمیکردم و الان 3-4 ماهی میشه که بازی هم میکنم باهاش.
میخواستم ببینم آیا کلاً داغ شدن این لپ تاپ طبیعی هستش؟ آسیبی نمیرسونه بهش؟ صدای فنش رو میشنوم و باد داغ هم میزنه بیرون! مشکل چیه به نظرتون؟
ممنونم.

hasanoooooooo
14-01-2013, 11:24
سلام . شما سعی کن زیر لپتاپ یک کولپد بزاری... یا اینکه کاری کنی تا پایه های لپالپ از سطح زمین کمی فاصله پیدا کنه تا هوا بخوبی به داخل لپتاپ مکش بشه... با برنامه hw monitor میتونی دمای سخت افزارتون رو ببینی... در حالت معمولی و وبگردی دمای بالای 55 اصلا قابل قبول نیست... در بازی ها هم بستگی به بازی داره ولی رو 60 تا 70 درجه...برای cpu و همینطور هم گرافیک/////
سعی کنید وفتی نمیخواهید از سیستم زیاد کار بکشید power option رو روی power saver بزارید.... حدودا اگه سالی 1 بار هم فن لپتاپ سرویس بشه میتونه مفید باشه.
البته این داغ شدن کلا یک چیز طبیعی هست... ولی نه در حالت معمولی! و نه به این شدت.