مشاهده نسخه کامل
: سوال tp link 8951nd
سلام
من یک مودم تی پی لینک گرفتم چندتا سوال دارم
1 چراغ wps چشمک میزنه آیا باید ثابت بشه ؟ یا همینجور درسته ؟
2 وقتی میخام کانکت بشم بدون پسورد کانکت میشه حالا چیکار کنم که از من پسورد بخاد (توی تنظیمات مودم پسورد گذاشتم) از کجا بدونم که کس دیگه ای کانکت میتونه بشه یا نه
3 توی setup قسمت wireless تو حالت wps mode روی pin code میذارم میگه 2 دقیقه طول میکشه اما هیچ اتفاقی نمیفته چراغ wps همچنان چشمک میزنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dead_makers
14-01-2013, 10:11
وقتی wps روشن باشه تو اون 2 دقیقه هر دستگاهی که روی اسم شبکت کلیک کنه بدون پسورد میتونه وصل بشه
راهش اینه که اصلا از wps استفاده نکنی
وقتی قطعش کنی مثل روال عادی می ونی ازش استفاده کنی
سلام
من یک مودم تی پی لینک گرفتم چندتا سوال دارم
1 چراغ wps چشمک میزنه آیا باید ثابت بشه ؟ یا همینجور درسته ؟
2 وقتی میخام کانکت بشم بدون پسورد کانکت میشه حالا چیکار کنم که از من پسورد بخاد (توی تنظیمات مودم پسورد گذاشتم) از کجا بدونم که کس دیگه ای کانکت میتونه بشه یا نه
3 توی setup قسمت wireless تو حالت wps mode روی pin code میذارم میگه 2 دقیقه طول میکشه اما هیچ اتفاقی نمیفته چراغ wps همچنان چشمک میزنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما مودم رو که رو pppoe کانفیگ کردین روی ورود به تنظیمات مودم پسورد بزارین روی وایرلس هم پسورد با الگوریتم رمزنگاری خوب مثل aes دبزارین دیگه از بابت امنیت نگران نباشین
wps برای امنیت در ارتباط وایرلس است و بهتره همیشه فعال باشه
سلام
دوستان من یک مشکل کوچیک با این مودم پیدا کردم وقتی چیز, p ان میخام کانکت بشم سرعت خیلی پایین هست ولی با دیلینک که کانکت میشم سرعت عالی هست مشکل از کجا هست ؟
سلام
دوستان من یک مشکل کوچیک با این مودم پیدا کردم وقتی چیز, p ان میخام کانکت بشم سرعت خیلی پایین هست ولی با دیلینک که کانکت میشم سرعت عالی هست مشکل از کجا هست ؟
فریم ویر مودم جدید رو آپدیت کنید درست نشد زنگ بزنید به isp وقتی با اون مودم جدید وصل هستین بگین مک آدرستون رو براتون ریست کنن
amirkhan_0o0
21-01-2013, 21:13
دوستان من می خوام این مودم رو به عنوان کادو بخرم برای یه بنده خدایی!(تولد شوهر خواهرم. فکرتون جای بد نره)
خودم روتر 741 تی پی لینک رو دارم و فوق العاده است. می خواستم ببینم این مودم چجوریه؟ قطعی و مشکلی نداره که؟
خواهش می کنم تجربتون رو از این مودم بگین اگه مدل بهتری توی رنج قیمت 100 تومن سراغ دارین که خیلی بهتره ممنون می شم معرفی کنین.
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.