مشاهده نسخه کامل
: مشکل فرمت نشدن فلش
بچه ها من فلشم ویروسی بود،یا trojan داشت شاید،به هر حال آنتی ویروسم ویروسا رو شناسایی کردبعدش فلش رو clean کرد،خواستم فلش رو format کنم،هی ارور میده فلش در حال استفاده به وسیله ی نرم افزار دیگری است،امکان فرمت نیست.از cmd توی ویندوز سعی کردم نشد.هیچ راهی نیست این فلش رو فرمت کنم؟؟
mohsen2561
13-01-2013, 10:25
سلام
دوست عزیز
با این نرم افزار فرمت کن
جواب میده:
Formatter2.9.1.8A
آقا مطمئنی این نرم افزار به فلشم آسیب نمیزنه؟؟؟؟
لینک مطمئنی از این نرم افزار دارین واسه دانلود؟؟
هیچ نرم افزار یا راه دیگه ای وجود نداره؟؟
هیچ نرم افزار یا راه دیگه ای وجود نداره؟؟
در لینک زیر در خود فروم نرم افزار هایی توست پیام 178 معرفی شده ببینید میتونید استفاده کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در لینک زیر در خود فروم نرم افزار هایی توست پیام 178 معرفی شده ببینید میتونید استفاده کنید
آقا یه همچین پستی که اصلا وجود نداشت.
کسی برنامه ای سراغ نداره که فلش رو به زور هم که شده فرمت کنه؟
بعدش اگر به زور با اون نرم افزار فرمت کنم فلشم نسوزه.
jafarian
31-01-2013, 16:44
آقا یه همچین پستی که اصلا وجود نداشت.
کسی برنامه ای سراغ نداره که فلش رو به زور هم که شده فرمت کنه؟
بعدش اگر به زور با اون نرم افزار فرمت کنم فلشم نسوزه.
شما اول از همه برنامه USB Flash Disk Formatter امتحان کنید که پایین قراردادم ببینید میتونید فلش خودتون فرمت کنید اگر که مشکلتون رفع نشد
اگر بازم به همون صورت بود فلش به سیستم وصل کنید سیستم ریستارت کنید از طریق بوت ویندوز 7 بالا بیاین بعد درکادر اول گزینه های Shift + F10 بزنیدهمزمان یعنی در کادر پایین
بعد یک صفحه شبیه صفحه داس باز میشه که باید این دستورات پایین داخل وارد برای هرکدوم جدا اینتر کنید
دردستور بالا منظور از select disk 1 منظور از شماره 1 شماره فلش شما هست که در شکل بالا هم مشخص شده شماره 0 هم مروبط به هارد میشه شما باید اون شماره ای که مربوط به فلش خودتون میشه روی وارد کنید بطور مثال اگر از شما 2 بود باید وارد کنید select disk 2 بعدم از آخر دستور exit بزنید سیستم ریستارت کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.