ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این ویروس داره فن سی‌پی‌یوم رو از کار میندازه یا خودش خرابه؟!

senaps
12-01-2013, 17:20
سلام....
دوستان این مشکل طولانی مدت بنده هستش و متاسفانه حاضر نیستم زیر بار خراب بودن فن سی‌پی‌یو برم....!!!

مشکل من اینه که وختی با ویندوز میام بالا، سیستم گاهی دیگه خودکشی کنه ۱۰ دقیقه و گاهی هم اگر شانس بیارم یکی دو روز کار میکنه... و بعدش خاموش میشه!!!(فقط گاهی یه روز کار میکنه... عمومش همون حداکثر ۱۰ دقیقه میباشه!)....

اما وقتی با لینوکس میام بالا، هیچ مشکلی وجود نداره و همه چی ارومه و سیستم کاملا راحت برا خودش کار میکنه....

به نظر دوستان مشکل از کجاست؟

یه ویروس داره سیستم رو اذیت میکنه یا فن سیستم خرابه؟! اگر فن سیستم خرابه، پس چرا وقتی با لینوکس میام مشکلی ندارم؟!!
البته هارد دوم(هاردی که سیستم عامل روش نصب نیست!) هم کمی مشکل داره و میگه میخوام بسوزم و من ۲۴ ساعته دارم روش فایل دانلود میکنم و گاهی هم همزمان ازش دیتا هم میخونم....
الان که دارم این مطلب رو می نویستم، متوجه شدم که این هارده از مدار خارج شده و باید سیستم رو ریست کنم که دوباره برگرده به مدار!..... ولی هارد که نمی‌تونه رو فن تاثیر بذاره میتونه؟!

راستی، فن خشک کار میکنه و گاهی مجبورم بهش کمک بکنم تا استارت بزنه و بچرخه....:)

Hosseinsh22
13-01-2013, 22:44
سلام

اولین چیزی که میتونم بگم اینه که گرما بالا باعث این مشکل میشه پس شما اول فن رو درست کن
2 چیز اینه که ی خمیر روی cpu هست شاید اون تموم شده باید پیشش متخصص ببری
3- این روش یکی از در های کس رو باز کن بعد فن درست کن اگه راه نیوفتاد ببر ی چک کنن سیستم رو