ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرگوسن سرمربی برتر قرن 21 به انتخاب IFHHS

nw_nk
12-01-2013, 13:03
فرگوسن سرمربی برتر قرن 21 به انتخاب IFHHS

ژوزه مورینیو در رده دوم برترین مربی قرن بیست و یکم قرار دارد و بیسنته دل بوسکه در رده پنجم قرار گرفته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل- درحالی که تنها 13 سال از شروع قرن بیست و یکم می گذرد، سرالکس فرگوسن سرمربی باتجربه منچستریونایتد در صدر رنکینگ برترین مربیان دنیا به انتخاب فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار دنیای فوتبال قرار گرفته است.

این رنکینگ روز گذشته در وب سایت این فدراسیون رسمی منتشر شده است و سرمربی شیاطین سرخ در صدر این رنکینگ است و ژوزه مورینیو بعد از او در رده دوم قرار گرفته.این درحالی است که مورینیو فاصله اش با فرگوسن در صدر جدول را از 12 امتیاز به 6 امتیاز کاهش داده. خود وب سایت رسمی این فدراسیون به این نکته اشاره کرده که مورینیو با 49 سال سن بیشترین شانس را دارد تا در مدت کوتاهی خودش را به صدر این رنکینگ برساند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس، نفر سوم این لیست آرسن ونگر است. بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا هم در رده پنجم قرار گرفته و رافا بنیتس، دیگر سرمربی اسپانیایی که درحال حاضر مربی چلسی است رده دهم جدول را در اختیار دارد. پپ گواردیولا از رده بیست و دوم به رده پانزدهم آمده و در کنار کارل بروکنر، سرمربی تیم ملی چک قرار گرفته.

رنکینگ بیست مربی برتر دنیا به انتخاب فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال بدین ترتیب است

1-سرالکس فرگوسن (اسکاتلند- منچستریونایتد): 180 امتیاز

2- ژوزه مورینیو (پرتغال- رئال مادرید): 174 امتیاز

3- آرسن ونگر (فرانسه- آرسنال) : 165 امتیاز

4- فابیو کاپلو (ایتالیا- تیم ملی روسیه): 147 امتیاز

5- بیسنته دل بوسکه (اسپانیا- تیم می اسپانیا): 124 امتیاز

6-مارسلو بیه لسا (آرژآنتین- اتلتیک بیلبائو) : 113 امتیاز

7- گاس هیدینک (هلند- آنژی ماخاچ قلعه): 112 امتیاز

8- کارلو آنچلوتی (ایتالیا- پاری سن ژرمن): 108 امتیاز

9- لوئیس فلیپه اسکولاری (برزیل- تیم ملی برزیل): 101 امتیاز

10- رافائل بنیتس (اسپانیا- چلسی): 97 امتیاز

11- یواخیم لو (آلمان- تیم ملی آلمان): 93 امتیاز

12- مارسلو لیپی (ایتالیا- گوانگژو): 88 امتیاز

13- فرانکلین ریکارد (هلند- تیم ملی عربستان): 80 امتیاز

14- سون گوران اریکسون (سوئد): 79 امتیاز

15- کارل بروکنر (تیم ملی جمهوری چک): 76 امتیاز

- پپ گواردیولا( اسپانیا): 76 امتیاز

17- روبرتو مانچینی (ایتالیا – منچسترسیتی): 73 امتیاز

18- اوتمار هیتسفلد (آلمان- تیم ملی سوئیس): 71 امتیاز

19- کارلوس آلبرتو پریه را( برزیل): 65 امتیاز

20- کارلوس کائتانو،دونگا (برزیل): 62 امتیاز

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2013/1/12

SA33D_GT
12-01-2013, 14:05
درستش هم همینه که رتبه بندی بر اساس امتیاز و عملکرد باشه.
مگر نه وقتی جو چیزی یه عده رو بگیره بخوان رای بدن دیگه احساسی میشه و کاملا بی ارزش.

گرافيكار
12-01-2013, 15:56
مربوط به قرن 21 باشه بعد گواردیولا که به اندازه 7 8 تا از مربیهای بالا سرش جام آوره شانزدهم باشه؟

فرانکلین ریکارد
سون گوران اریکسون
کارل بروکنر
مارسلو بیه لسا
رافائل بنیتس
یواخیم لو
مارسلو لیپی
آرسن ونگر
فابیو کاپلو

اینها با چه فرمولی تونستن بالاتر از پپ قرار بگیرن؟
اگر آمار فقط مربوط به قرن 21 باشه کلا عجیبه

همه اینا رو گفتم که بگم مشاهده میکنید که در هر روشی برای انتخاب برترینها ایراداتی هست که حق آدمای لایقتر خورده میشه

h-blade
12-01-2013, 20:47
مربوط به قرن 21 باشه بعد گواردیولا که به اندازه 7 8 تا از مربیهای بالا سرش جام آوره شانزدهم باشه؟

فرانکلین ریکارد
سون گوران اریکسون
کارل بروکنر
مارسلو بیه لسا
رافائل بنیتس
یواخیم لو
مارسلو لیپی
آرسن ونگر
فابیو کاپلو

همه اینا رو گفتم که بگم مشاهده میکنید که در هر روشی برای انتخاب برترینها ایراداتی هست که حق آدمای لایقتر خورده میشه

الان به نظرت گوارديولا از آرسن ونگر بهتره.......:n04::n04::n04::n04:

گوارديولا فقط 3 سال مربي بوده اون در شرايطي كه بهترين مهره هارو داشته و قتي تونست بره آرسنال با كمترين مهره مقام بياره اونوقت تازه شده 10 سال پيشه آرسن ونگر:n08::n08::n08:

nw_nk
12-01-2013, 21:24
الان به نظرت گوارديولا از آرسن ونگر بهتره.......:n04::n04::n04::n04:

گوارديولا فقط 3 سال مربي بوده اون در شرايطي كه بهترين مهره هارو داشته و قتي تونست بره آرسنال با كمترين مهره مقام بياره اونوقت تازه شده 10 سال پيشه آرسن ونگر:n08::n08::n08:

بهترین مهره ها؟ :n02: بارسایی که پپ تحویل گرفت با 18 امتیاز اختلاف نسبت به رئال لالیگا سوم شده بود، ال کلاسیکو 4 گل خورده بود و دو فصل هیچی نبرده بود. حتی برای چمپیونز لیگ پلی آف بازی کرد. ستاره های تیم رونالدینیو، دکو و همینطور زامبوروتا رو فروخت. آلوز رو خرید و پیکه و بوسکتس گمنام رو آورد. اینیستا ثابت و مسی و ژاوی محور تیم شدن. پیشرفت های فردی و تاکتیکی تحت نظر گواردیولا دیگه نیازی به گفتن نداره.

arashsard
12-01-2013, 21:27

فرانکلین ریکارد
سون گوران اریکسون
کارل بروکنر
مارسلو بیه لسا
رافائل بنیتس
یواخیم لو
مارسلو لیپی
آرسن ونگر
فابیو کاپلو

گوالدیالو هنوز امتحتنشو پس نداده... هر وقت تونست تیم متوسطی مثل آرسنال و منچستر به جایی برسونه اون وقت بیاید طلبکار باشید...اون تیم بارسا اگه میثاقیان خودمون هم بود قهرمانش میکرد....

^^ hiti ^^
12-01-2013, 22:41
گوالدیالو هنوز امتحتنشو پس نداده... هر وقت تونست تیم متوسطی مثل آرسنال و منچستر به جایی برسونه اون وقت بیاید طلبکار باشید...اون تیم بارسا اگه میثاقیان خودمون هم بود قهرمانش میکرد....

گواردیولا یه تیم که تقریبا تو بحران قرار داشت و سال قبلش نتایج خوبی نگرفته بود به بهترین تیم این سال ها و شاید بهترین تیم باشگاهی تاریخ تبدیل کرد و 3 فصل فوق العاده که هر سال هم سال پر جامی برای تیمش بود رقم زد
حداقل این هنر داشت که بازیکنا از نظر فکری و روحی اماده نگه داره اونم بازیکنایی که نصفشون قهرمان جهان و اروپا شده بودن
کاری که همین آقای مورینیو با تمام خریدا و تمام کارایی که انجام میده تو چلسی و همین رئال نتونسته انجام بده و بعد 2 فصل موفق تو فصل سوم دچار ناکامی شد و تو چلسی هم کارش به استعفا کشید

خودم هم دوست دارم گواردیولا تو تیمای دیگه مخصوصا منچستر ببینم
ولی شک کردن تو خوب بودن گواردیولا ......

clau
12-01-2013, 22:51
بهترین تیم باشگاهی تاریخ :n04: هر وقت تونستن به رکورد 2عنوان قهرمانی پی در پی میلان در جام باشگاهای اروپا دست پیدا کنن شاید بتونن چنین ادعایی کنن

گواردیولا باید عملکردش تو بقیه تیمها رو هم دید بعد درباره اش نظر داد مثل لوییز انریکه که تیم پایه بارسا دستش بود قهرمانش کرد حس مربیگری بهش دست داد سرمربی آ. اس .رم شد و ادعا هم میکرد که میخواد سبک بازی بارسا تو آ . اس. رم پیاده کنه که با نتایج ضعیفی که کسب کرد وسط راه از تیم اخراجش کردن

arashsard
13-01-2013, 00:56
گواردیولا یه تیم که تقریبا تو بحران قرار داشت و سال قبلش نتایج خوبی نگرفته بود به بهترین تیم این سال ها و شاید بهترین تیم باشگاهی تاریخ تبدیل کرد و 3 فصل فوق العاده که هر سال هم سال پر جامی برای تیمش بود رقم زد
حداقل این هنر داشت که بازیکنا از نظر فکری و روحی اماده نگه داره اونم بازیکنایی که نصفشون قهرمان جهان و اروپا شده بودن
کاری که همین آقای مورینیو با تمام خریدا و تمام کارایی که انجام میده تو چلسی و همین رئال نتونسته انجام بده و بعد 2 فصل موفق تو فصل سوم دچار ناکامی شد و تو چلسی هم کارش به استعفا کشید

خودم هم دوست دارم گواردیولا تو تیمای دیگه مخصوصا منچستر ببینم
ولی شک کردن تو خوب بودن گواردیولا ......

گواردیولا فقط ورداشت رفیقا و هم وطنای خودش رو گذاشت توو ترکیب... همه میدونن ژاوی رفیق فابریکش بوده... کتار هم بازی میکردن... شانسش زدو این بازیکنا توو ترکیب جواب دادن... از بازیکنای خود بارسا استفاده کرد... نرفت استعداد کشف کنه که... هر کسی جای گواردیولا بود مسی رو میذاشت توو ترکیب...
مربی مثل فرگوسن بزرگه که برداشت کریس رونالدو رو از اسپورتینگ بگیره و تبدیلش کنه به یه ستاره یا امثال ونگر... مربی بزرگه که مثل گاس هیدینگ کبیر کره جنوبی رو بکنه چهارم جهان... مربی مثل یورگن کلوب بزرگه که یه تیم جوون رو 2 سال پیاپی بکنه قهرمان بوندس لیگا...
اگه گواردیولا بتون یه تیم متوسط رو به جایی برسونه اون وقت من کلاهم رو به افتخارش برمیدارم....
من نه طرفدار رئالم و نه بارسا.... اصلانم احساسی برخورد نمیکنم... چیزی که گفتم یه واقعیته و همه کارشناسا قبول دارن... هنوز کلی راه مونده تا گواردیولا یه مربی بزرگ بشه...

mohammad.asghari
13-01-2013, 11:48
با بارسا قهرمان شدن هم شد کار بارسا تیمش کاملا و قهرمانی باهاش آسونه هر وقت با تیمی مثل آرسنال یا اینتر قهرمان لیگ و مثل اینتر قهرمان اروپا شد اونوقت گواردیولا میشه یه مربی بالاتر از ونگر

LΩRD
13-01-2013, 18:22

فرانکلین ریکارد
سون گوران اریکسون
کارل بروکنر
مارسلو بیه لسا
رافائل بنیتس
یواخیم لو
مارسلو لیپی
آرسن ونگر
فابیو کاپلو

داداش معذرت میخام ولی یه جورایی جک گفتی ... !

آرسن ونگر سال 2003 - 2004 با تیم آرسنال فاتح لیگ برتر شد،اونم بدون حتی یه دونه شکست توی یه فصل ! 49 بازی بدون شکست داشته آرسنال !

آرسنال با وجود تمام مشکلات اقتصادی ای که داره 16 ساله پایه ثابت لیگ قهرمانانه !

حالا شما خودت قضاوت کن پپ کجا و ونگر کجا ...

Reza31001
13-01-2013, 20:25
با بارسا قهرمان شدن هم شد کار بارسا تیمش کاملا و قهرمانی باهاش آسونه هر وقت با تیمی مثل آرسنال یا اینتر قهرمان لیگ و مثل اینتر قهرمان اروپا شد اونوقت گواردیولا میشه یه مربی بالاتر از ونگر
میگن معما چون حل گشت آسان شود!

منچسترسیتی ...

mohammad.asghari
13-01-2013, 20:31
میگن معما چون حل گشت آسان شود!

منچسترسیتی ...
خوبه خود بارسایی ها میگن مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتباله خوب این کافی نیست برای یک تیم می یای با منچستر سیتی مقایسه میکینی لطفا از این مقایسه ها نگن به نظر شما سیلوا به زاوی میرسه .عجبعجب حرفایی زده میشه!!

^^ hiti ^^
13-01-2013, 21:06
بهترین تیم باشگاهی تاریخ :n04: هر وقت تونستن به رکورد 2عنوان قهرمانی پی در پی میلان در جام باشگاهای اروپا دست پیدا کنن شاید بتونن چنین ادعایی کنن

گواردیولا باید عملکردش تو بقیه تیمها رو هم دید بعد درباره اش نظر داد مثل لوییز انریکه که تیم پایه بارسا دستش بود قهرمانش کرد حس مربیگری بهش دست داد سرمربی آ. اس .رم شد و ادعا هم میکرد که میخواد سبک بازی بارسا تو آ . اس. رم پیاده کنه که با نتایج ضعیفی که کسب کرد وسط راه از تیم اخراجش کردن

اولا سو برداشت نشه من طرفدار سرسخت منچستر هستم و اصلا هم از بارسا خوشم نمیاد :دی

اولا دوران میلان تموم شده ولی این بارسا هنوز ادامه داره .. منم گفتم شاید بهترین تیم
حداقل آمار تا حدودی این نشون میده

مورد دوم یه مربی برای اینکه بهترین بودن خودش ثابت کنه نیازی نیست توی چند تا تیم بره مگه همین فرگوسن و ونگر چه کارنامه ای بزرگی داشتن و مربی یونایتد و آرسنال شدن ... ؟؟؟
حالا برای اینکه بگیم اینا مربیا بزرگی هستن باید تو تیم های دیگه هم مربی گری کننپ

گفتم که تو خوب بودن گواردولا شکی نیست و این به راحتی میشه فهمید کسی که نخواد این قبول کنه خب بحثش جداست ... :دی

Reza31001
13-01-2013, 21:10
پس جا داره به تصمیمهای احمقانه مدیران بارسا در انتخاب سرمربی و احتمالا کل کادر فنی بخندیم

واقعا این تیم نیازی به سرمربی نداره
واقعا مسی نیازی به مدیریت نداره
واقعا لازم نیست کسی با ژاوی و انیستا و... کارهای تاکتیکی انجام بده

از اون ور وقتی مانچینی یاد نداره با بالتولی برخورد مناسب داشته باشه حتما تیمش ضرری نمیبینه

90 دقیقه ای که من و شما میبینیم بخشی از فوتباله که همه کارش بازیکنیه که داره اون وسط بازی میکنه
بخش بزرگی از فوتبال به بیرون از مسابقه برمیگرده
همین که یه تیم طی یه فصل متحول میشه و روند رو به رشد خودش رو نگه میداره
همین که بخش زیادی از بازیکنای یه تیم طی چند فصل روی اوج باقی میمونه و بهتر و بهتر میشن معنیش یه مدیریت قوی روی نیمکته
که اگه این نبود چلسی این فراز و نشیبها رو نداشت
که اگه کسی مثل فرگوسن مدیریت بلد نبود کانتونا، کانتونا نمیشد (یکی از هزاران مثل درباره فرگوسن ...)
و اگه گواردیولا مدیریت نداشت بارسا، بارسا نمیشد

پاسهای ژاوی و گلهای مسی آخرین چیزیه که میشه دید
آیا پشت اینها صرفا ژاوی و مسی قرار دارن؟