ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پروژه وینترمیوت از کمپانی نوانس: تلاشی برای خلق دستیار شخصی برای تمام پلتفرم ها



VAHID
12-01-2013, 12:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سیری و Google Now، امروزه وجود دستیار شخصی بر روی گجت ها تبدیل به یک واقعیت برای کاربران تلفن های هوشمند و تبلت ها شده. به نظر می رسد که به زودی سیری را بر روی کامپیوترهای مک و Apple TV نیز ببینیم و Google Now برای دستگاه های اندرویدی با اندروید 4.1 یا بالاتر و نیز iOS در دسترس است.

ولی افرادی که تلفن اندرویدی یا مک قدیمی دارند چه؟ افرادی که کامپیوتر ویندوزی دارند چه؟ به نظر نمی رسد اپل هرگز سیری را برای پلتفرم های دیگر در دسترس قرار دهد و گوگل نیز بعید است پلتفرم های غیر موبایل را چندان جدی بگیرد، هر چند خبرهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از ترکیب Google Now با مرورگر کروم به گوش می رسد ولی چشم انداز آن مشخص نیست. در اینجا است که پروژه Wintermute از کمپانی Nuance وارد معرکه می شود که تلاشی است برای خلق یک دستیار شخصی مجازی ساکن در فضای ابری، که فارغ از پلتفرم انتخابی، به صورت لحظه به لحظه شما را در تمام دستگاه های کامپیوتری همراهی می کند.

نایب رئیس نوانس می گوید: «ما می خواهیم کاملاً مشکل تفاوت پلتفرم را حل کنیم. نوانس سوئیس است؛» یعنی منطقه بی طرف. مدیر عامل معروف به غرور کمپانی آقای پاول ریچی نیز آنقدر از موقعیت نوانس برای موفقیت نهایی در زمینه تشخیص و پردازش دستورات صوتی مطمئن بود که پیشنهاد استیو جابز برای خرید کمپانی اش توسط اپل را رد کرد و به این شکل به جای اینکه نوانس در سیری تلفیق و در یادها گم شود، مستقل ماند تا شاید روزی تبدیل به بهترین محصول در این عرصه برای تمام پلتفرم ها شود.

نوانس در حال مشارکت با کمپانی های کابلی، خودروسازان و تلفن سازان و البته اینتل (در زمینه هوش مصنوعی) است و امید دارد با اتخاذ استراتژی فراگیر بتواند وینترمیوت را به فصل مشترک پلتفرم های مختلف، از اندروید و iOS گرفته تا پلتفرم تلویزیون های هوشمند و نرم افزارهای از پیش نصب شده بر روی دستگاه های اینتل تبدیل کند.

قرار است این دستیار شخصی به طور دائمی از طریق پردازش ابری اطلاعات را میان دستگاه های مختلف رد و بدل کرده و همیشه به روز و همراه کاربر باشد. به عنوان مثال اگر شما در حال تماشای یک بازی فوتبال با تلویزیون وینترمیوتی خود باشید و در نیمه بازی از خانه بیرون بروید، کافی است از تلفن خود بپرسید نتیجه بازی چه شد. تلفن با اتصال به فضای ابری متوجه منظور شما از "بازی" خواهد شد و نتیجه مسابقه ای را که در خانه مشغول تماشای آن بودید اعلام می کند.

در زمانه ای که کمپانی های گوگل، اپل و مایکروسافت مشغول ساختن باغ سبزهای مخصوص به خود هستند تا کاربران را در آنها نگه دارند و به این طریق وفاداری به اکوسیستم را به امتیازی مثبت برای خود و توسعه دهندگان شان تبدیل کنند، ما در حال از دست دادن قدرت انتخاب خود هستیم و در اینجا، صحبت از امکان انتخاب دستیار صوتی مورد علاقه است که می تواند بین دستگاه های ما (فارغ از پلتفرم آنها) هماهنگی ایجاد کند.

با وینترمیوت قرار است شما بدون دغدغه از پلتفرم های مختلف استفاده کنید و دستیار شخصی تان همه جا دنبال شما باشد. اگر وینتر میوت پروژه ای موفق از کار در بیاید شاید آینده دستیارهای صوتی فقط به انتخاب هایی که کمپانی های بزرگ در اختیار کاربران قرار می دهند محدود نباشد. نوانس که از موفقیت وینترمیوت مطمئن به نظر می رسد ولی هنوز تا تبدیل آن به یک محصول نهایی فاصله دارد.










narenji.ir